mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Om dengang vi ikke tog til Disneyland

Det ligner mig dårligt, sådan bare at fordrive tiden, som jeg føler at jeg har gjort det i dag. I ved, på den der måde, hvor det hele egentlig mest af alt bare har handlet om, hvornår det dog kunne blive i morgen. Ikke fordi jeg skal noget spændende, eller fordi jeg glæder mig til i morgen, men fordi jeg ikke rigtigt har kunnet overskue i dag. Og lige indtil for få øjeblikke siden, har jeg ikke fattet hvorfor, hvilket naturligvis har fået mit humør endnu længere ned i kulkælderen, for hvad fanden er jeg egentlig også for en (dårlig) mor, hvis jeg ikke engang nyder at holde langsom lørdag med mine børn? For ærligt, jeg har ikke nydt i dag en skid! Jeg har brugt alt for meget tid på at gemme mig i køkkenet, på at kigge fuldstændigt umotiveret på min telefon og på at tænke over, hvad der mon skal til for at kunne præstere lidt mere nærvær, imens jeg allermest har haft trang til at lukke verden ude, med en lydbog, et par solide hørebøffer og lukkede øjne.

Uden forklaring.

Det ligner virkelig ikke mig.

Jeg forstod det ikke, indtil jeg, formentlig ude i køkkenet, kom til at se lidt for mange stories på instagram, hvor jeg gentagne gange tog mig selv i at slukke væk fra alle de bloggertyper – blandt andet hende her, som i øvrigt er mega sød og min nyeste kollega inde i Andedammen – som lige nu er på pressetur i Disneyland. Jeg har det nemlig en lille smule stramt med Disneyland, skal jeg sige jer. Ikke fordi det ikke er et dejligt sted; det er det garanteret, men fordi min lille familie og jeg var inviteret på selvsamme pressetur sidste år, hvor jeg endte med, fuldstændigt grådkvalt, at ringe til den søde pr-dame om morgenen, få timer inden vi skulle flyve, og aflyse turen.

Jeg kunne pludselig ikke overskue det. Ligesom jeg endnu mindre kunne overskue, for et øjeblik siden, at opdage, at det ret præcist er ét år siden i dag, at vi skulle have været afsted.

Børnene vidste det selvfølgelig godt dengang; at vi skulle afsted. Og selvom jeg ikke husker det, så forestiller jeg mig, at de havde været lidt ekstra svære at putte aftenen forinden, fordi de glædede sig som, ja, som børn der skal til Disneyland, til at komme afsted. Jeg var alene med dem, indtil et stykke ud på aftenen, hvor Thomas kom hjem.

Hvor han kom hjem og og sagde de der tre ord, som fik min verden til at gå i stykker.

Hvor min verden pludselig tog en drejning, jeg ikke i min vildeste fantasi havde forestillet mig. Hvor jeg pludselig overhovedet ikke kunne overskue at skulle indfinde mig i Disneyland dagen efter, på en pressetur, hvor der blev taget billeder af alle vores store smil og magiske oplevelser. Hvor jeg i stedet endte med at bruge den halve nat på at finde de absolut sejeste youtube-klip fra Lalandia, som jeg næste morgen viste til Jens, i håbet om, at han ville være enig med mig i, at det måske alligevel ville være bedre at tage til Lalandia end til Disneyland. Heldigvis var han enig. Faktisk – med de absurd kedelige klip jeg selvfølgelig også havde fundet frem fra Disneyland, in mente – var Jens ikke et sekund i tvivl om, at der måtte være meget federe i Lalandia end i Disneyland.

Det var nok ikke spor federe. Til gengæld var det skide dyrt, så vidt jeg husker. Men det var alle pengene værd, for mine børn var glade og det så umiddelbart ud til, at jeg ikke var ene om, at have ildrøde og hævede øjne, som jeg sad der i børnebassinet og gjorde mit bedste for at holde hovedet oven vande.

“Jeg vil skilles” sagde han.

Skriv din kommentar

Kommentarer (36)

 1. Gulp … en af de blog-indlæg, man lige når at tænke, om det er en god idé at læse. Især når man selv har prøvet at høre de tre ord, der vender op og ned på alt ting i det liv, man på det tidspunk har.
  Mærkedagene er uendelig svære i starten, ikke nødvendigvis fordi man er uenig i beslutningen, men fordi man bliver mindet om, at det var den dag drømmen om en kernefamilie brast, enig eller ej, så er det stadig en bristet illusion.
  Jeg håber, at du får en meget bedre dag i morgen Cana, og tak for at dele endnu en af dine hudløst ærlige indlæg om livet på godt, og ikke mindst på ondt. Tak for, at du viser, at verden bare ikke altid kan være lyserød.

 2. Åhhh Cana for pokker.. Sidder her med tårer i øjnene, dybt rørt over dit indlæg. Tusind tak fordi du igen og igen deler. Jeg tror på det gør både dig og os stærkere. Du er dybt beundringsværdig både som mor og her på bloggen, og på sådan en dag som i dag kan jeg kun sende dig tusind gode tanker og masser af kærlighed ❤️

 3. Åhhh det var som at læse om min dag ? Helt forfærdeligt !!! Håber at dagen i morgen bliver lidt bedre for os begge to. ??❤️

 4. Puha… et hudløst ærligt indlæg, en af dem hvor jeg tror “du rammer” os alle, på den ene eller anden måde <3 Den situation hvor et andet menneske, lige har taget en beslutning på dine vegne. Det gik lige i hjertet. Tak Cana fordi du deler både de gode og dårlige dage 🙂 Knus

  1. Av – denne sætning rammer lige præcis følelsen:

   Den situation hvor et andet menneske, lige har taget en beslutning på dine vegne

 5. Tak…..
  Jeg har selv oplevet skilsmisse og krisen åd mig nærmest levende, men tak for din ærlighed..
  Ingen i min omgangs kreds forstod helt hvordan det var, og på nettet var der en form for glansbillede festival kørende, se mit liv er det ikke perfekt agtigt.
  Gu er det hårdt at forme et nyt jeg..
  For nu er man en og ikke skal tænke for 2.
  At tænke for ungerne er nemt.
  At tænke for sig selv er lidt mere elastisk.
  Tak…
  PS Disney ville have kostet mere end lalandia????

 6. Øv, for en mavepuster. ?
  Jeg har selv fået serveret de 3 ord (længe siden nu) men de gjorde nas. Det blev endda sagt 4 dage efter at vi havde aftalt at vi ville “arbejde” på at få et barn mere.. ovenikøbet hans idé, så det kom vitterligt som et ⚡️fra en klar himmel.
  5 dage efter var han flyttet ???

  Sender masser af tanker ?

 7. Kram til dig ❤️ En god mor er jo ( blandt andet) lige præcis en mor der kan mærke og sætte ord på sine følelse og der kan vise sine børn at det er ok at have dage hvor man er ked af det ?

 8. Har selv sagt de tre ord… og det var intet mindre end forfærdeligt! Der er nu gået 3 år og jeg og børnene er så småt ved at finde vores ben i det og vi er glade igen, men jeg kommer for altid til at savne kernefamilien, den kan bare noget helt specielt! Men mit fokus er og må være på alt det andet jeg så har fået, både for min egen og for børnenes skyld. Hæng i og hold ud Cana – stormen stilner af og der bliver flere rolige dage igen, og længere og længere tid mellem de stormfulde dage❤️❤️❤️
  Randi – mor til tre❤️

 9. Tak for et hudløst ærligt skriv. Det rammer. Uanset hvor man er i sit liv. Med hvem man er sammen med. Og Om man har prøvet det eller ej.
  JEg kom hjem fra en studietur, og i vores fælles e-mail boks lå en mail med en kvittering for indbetaling af en skilsmisse. Der var ikke de tre ord. Der var ingen ord. Tavshed. Jeg blev lukket ude.
  Jeg tiggede, bad, græd, hylede, gav ham ro, krævede svar, krævede handling, tryllede mere, gik i parterapi, tænkte, at jeg kan ikke være i det, gik endnu engang i parterapi.
  Han ville blive sammen med mig. Han skulle trække skilsmisse ansøgningen tilbage, hvis vi skulle arbejde på det… 4 dage før hans fødselsdag, kom der en indkaldelse til SF. Han havde ikke gjort det. Han vidste jo ikke om det ville gå for os…
  DEn dag, blev jeg helt kold, kold som is. Klar i hovedet. Jeg handlede, og endte det. 5 uger senere flyttede jeg ind i mit eget spritnye hus. Havde købt det. Håndværkerne fik travlt, men dagen før jeg skulle flytte ind blev de færdige.
  Det er det bedste jeg har gjort. Jeg skulle være gået længe før.
  Mit nye motto blev som Pippi: Det har jeg ikke prøvet før, så det kan jeg sikkert godt!

  Pøj pøj, du gør det godt!

 10. Åh forstår godt din dag og dine tanker med henblik på sidste års minder.
  Ham Hr. Thomas kunne altså have valgt en anden dag at “fejle” på, så kunne I have nydt den tur for jeg lover dig der er skønt i Disneyland.
  Håber du næste år kan tage af sted med drengene og nyde det med de andre bloggere også.
  Håber din dag i morgen bliver lidt lettere.
  Hilsner og tanker.

 11. Det er svært, at finde ord, så istedet får du den største virtuelle krammer og en reminder om hvor skøn du er og hvor dejlig en Mor jeg forestiller mig du er – også på dage som idag ❤️

 12. Puha jeg sidder helt med ondt i maven ?
  Det er sådan noget man aldrig håber at få kastet i hovedet nogensinde.
  Havde faktisk håbet, at det var dig der havde sagt stop. Mest af alt så du var afklaret med det.
  Tænker på dig og håber at din dag idag blir bedre ❤️

 13. Sødeste Cana.

  Jeg elsker lige præcis din blog, fordi du er ærlig, kærlig, helt igennem fantastisk og ikke bange for at fortælle at der er også er dårlige dage, dage hvor den bare står på slik, film og hygge. Selvfølgeligt vil nogle datoer i alle vores liv være forfærdelige, men så tænk på alt det gode.. Jeres børn er kommet godt videre, en fantastisk bog, fede foredrag og ikke mindst en vildt lækker taske ?
  Sæt dig og kig på dine lækre unger og føl kærligheden fra os alle❤️

 14. Det gør så ondt at læse. Livet er så uforudsigeligt, hvor må det have været surrealistisk blot et år efter jeres bryllupsfest. Men det virker til, at du har nogle virkeligt skønne børn og nogle ret fantastiske veninder. Og så er du sgu ret smuk oven i hatten ?

 15. Tak for et hudløst ærligt indlæg som går lige i hjertet! Jeg elsker, at du ikke maler et glansbillede af livet på din blog, men derimod beskriver, på levende og meget ærlig vis, livets op og nedture!
  Sender dig masser af gode tanker og et håb om at dagen i morgen bliver bedre!
  Du er for sej!

 16. ÅÅÅH det går sku lige i hjertet..Det er så synd og trist at jeres dejlige familie skulle spilittes..på et spiltsekund…og så lige den dag i skul til Disney…. NOT fair game!!… Godt du er kommet godt ud og er så sej <3
  Er det Vild med Dans der ødelægger folk…Syntes at så mange der har deltaget i det program er blevet skilt efterfølgende efterhånden….

  Ønsker dig alt det bedste og er sikker på at du en dag finder den rigtige kærlighed :o)

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven