mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

10 ting du (med næsten garanti) ikke ved om mig

Der er med garanti noget I ikke ved. Ja, eller altså, der er nok i virkeligheden nærmest garanti for, at ikke særligt mange af jer overhovedet ved noget af eller om nedenstående – og dét var dog en redelighed, vi fluks må se at råde bod på. Og så skal I som altid være mere end velkomne til at fylde kommentarfeltet op med jeres egne særheder, hvis I (også) går og holder jer dén slags.

 1. Noget af det bedste jeg ved er, at cykle uden bh på. Det lyder måske mærkeligt, men det føles så lækkert, når brysterne hopper, når man cykler over små huller i vejen. Til gengæld hader jeg fuldkommen samme “ufrivillige” bevægelse, når jeg går. Jeg tænker at forskellen må ligge i, at brysterne når man cykler, ligesom får lov til at “dingle” lidt mere frit…
 2. Det var ikke just det store udvalg af retter jeg slubrede i mig som barn, hvor jeg mest af alt vist levede af hvidt brød med puddersukker. Derfor var det også en stor sejr, da jeg opdagede, at jeg godt kunne lide makrelsalat. Altså, det hvide ovenpå makrelsalat.
 3. I dag kan jeg heldigvis lide al mad. Altså, bortset fra dét jeg stadig synes er lidt klamt, ik’?
 4. Jeg har et modermærke lige imellem brysterne, som jeg blev drillet med som barn.
 5. For some reason forstår jeg stadig hvornår, hvordan og hvorfor modermærker opstår. Jeg mener, man er jo ikke født med dem, men jeg kan heller ikke mindes nogensinde ikke at have haft mine.
 6. Nu vi er ved modermærkerne, kan vi ligeså godt gøre dem færdige: Jeg har ofte sagt at det var en god kedsomhedsaktivitet, at male mønstre imellem mine modermærker på benene. Sandheden er, at jeg faktisk aldrig har prøvet. Jeg synes bare det lyder sejt.
 7. Jeg skal til julefrokost på fredag og selvom det udelukkende er i selskab med dejlige damer (som jeg ikke har nogen planer om at kysse på, selvom kjolen kunne indikere andet) så overvejer jeg, sådan seriøst, om ikke jeg skal iføre mig denne her fra NA-KD (reklamelink). Der er trods alt 30% på hele biksen resten af ugen med koden BLACKWEEK.
 8. Spurgte min far mig, i ramme alvor, om jeg ikke skulle have en pige-kæreste næste gang, da vi gik og byggede på min lille kolonihave i sommer. Og altså, selvom jeg elsker hans rummelighed, så var det altså ikke just dét jeg havde i tankerne. #nejtak
 9. Har jeg mod al forventning fundet én af de er hæslige t-shirts med print på brysterne,  som jeg faktisk godt kan lide. Denne her fra NA-KD (reklamelink), som jeg synes oser af kvindepower! Så meget, at jeg faktisk tænker på at købe den, selvom jeg godt ved at det ikke ligefrem tegner til at blive t-shirt-vejr den kommende tid. Men altså, man kan jo altid have den indenunder en cardigan, ikke sandt?  Og der er jo også 30%. Og fri fragt…
 10. Jeg har sådan helt absurd høj svang på fødderne. Så meget at en ekspedient i en skobutik engang mente at jeg havde vanskabte fødder, når jeg tilsyneladende ikke kunne passe ét eneste par af deres stiletter. Sidenhen har jeg heldigvis lært at det handler ret meget om model, type og mærke – også selvom min svang stadig er lige høj.  For eksempel er jeg ret overbevist om, at de her frækkerter (reklamelink), vil passe storartet til mine åbenbart vanskabte fødder.

Auf Wienerschnitzel!

Skriv din kommentar

Kommentarer (9)

 1. Ha ha ha!! Jeg har også vanskabte fødder. Mine er bare så fede, at de aldrig i livet ville passe ned i de banditter du har linket til ??

 2. Jeg elskede også (det hvide på) malrelsalat som barn. I dag kan jeg ikke udstå det! Og altså, det der med at cykle, det gad jeg virkelig godt prøve men mine bryster er på ingen måde store nok til at kunne dingle nogle steder hen ?

 3. Ja den der kjole er mega fin, men den gør intet godt for kroppen når den kommer på. ?

  Og hey….godt med en rummelig far!

  1. Får bare lyst til at citere Samantha fra SATC: “I am fifty fuckng years, and I will rock that dress!”
   Så skid da på alder. Du er mega smuk og kan bære hvad du vil. Go’ fest – med eller uden bh ???

 4. Jeg er ikke helt sikker på, om man ikke kan have modermærker, når man bliver født. Min yngste har et lille hjerteformet mørket mærke på den ene hofte, og det mærke er han født med.
  Min mellemste er født med en lille dut på tungen. Det ligner en lille blist, men har altid været der og generer ikke. Gad vide, om sådan en er i familie med modermærker?
  Angående fødder, skulle du bare prøve at have lav vrist. Det meste fodtøj ligner for store gummistøvler, fordi skindet falder lidt sammen hen over foden og lave en fold på indersiden af foden. Til gengæld kan mine tæer rigtig godt lide at brede sig. Så enten klemmer skoene mine tæer eller også flaprer de i siderne eller ovenpå. For at det ikke skal være lyv, er mine lægge for store til de fleste lange støvler; og er der endelig plads, melder ovenstående problem sig. Mission nogenlunde umulig.

 5. Jeg har opdaget, at jeg har fået flere modermærker efter at have født mine to børn og deraf draget den konklusion at det må være derfra navnet kommer eller noget… og fun fact, hvis jeg tegner mellem modermærkerne på min venstre arm, dukker Karlsvognen frem og gør jeg det på højre arm er det Cassiopeia der kommer til syne <3

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven