mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Vi ses i Jylland!

Så er det simpelthen i morgen at det går løs og jeg tager til Jylland for at skyde min lille bogtourné igang og for fanden, hvor jeg glæder mig! Til at komme ud i BabySam-butikker, (næsten) landet rundt og fortælle noget af alt dét jeg har på hjerte, om livet som (nybagt) mor. Og til at skulle sove på hotel, være rejsende og selvfølgelig til at møde nogen af jer. Det bliver jo så godt!

Jeg starter ud med at tage til Aalborg i morgen; en by jeg faktisk nærmest aldrig har frekventeret. Jeg har sgu ikke engang været i gaden! Og altså, dét kommer jeg nok heller ikke denne gang, men det er selvfølgelig også altid godt, at have noget til gode, ikke sandt? Jeg forventer allerede at lande i byen allerede sidst på eftermiddagen, så hvis der er nogen af jer, som har idéer til hvor jeg skal spise aftensmad (og måske drikke et glas vin eller en drink efter en forhåbentlig veloverstået aften hos BabySam) så skal I endelig føle jer fri til at komme med forslag, for jeg kender intet. Selve arrangementet om aftenen er vidst efterhånden fuldt booket, men til gengæld er der stadig ledige pladser (som stadig er gratis) til de næste tre, som foregår mandag, tirsdag og onsdag i næste uge i henholdsvist Esbjerg, Kolding og Odense. Og altså, hvis jeg glæder mig til at komme til Aalborg, så er det næsten ligefør jeg glæder mig endnu mere til at komme til de øvrige byer. Ikke fordi jeg ikke kan lide Aalborg, men fordi jeg har et helt særligt forhold til især Esbjerg og Kolding, som jeg ovenikøbet kommer til at have langt mere tid til at snuse rundt i, end det er tilfældet i morgen i Aalborg.

Som lige knap 16-årig mødte jeg mit livs dengang største kærlighed. Han hed Mads og han var min første rigtige kæreste. Som altså boede i Kolding, hvor hans – i øvrigt utroligt søde – mor, troligt kom og hentede mig på stationen i sin lille Berlingo, hver og hver anden weekend, når vi sås. Egentlig brugte vi ikke byen så meget dengang – bevares, vi var jo trods alt nyforelskede teenagere, y’know – men alligevel giver byskiltet alene mig så mange gode minder. Om ungdom, kærlighed og en tid, jeg altid vil tænke tilbage på med et smil om læben.

Og Esbjerg, åh lad mig ikke komme for godt igang med Esbjerg… Det er jo min studieby! Den by, hvor jeg muligvis har udviklet mig allermest som menneske. Dér hvor jeg har kysset flest drenge, været allermest fuld og sårbar og ung og forelsket. Dér hvor jeg har lært så meget af alt dét jeg ved i dag og hvor jeg har mødt nogle af dém, der er blandt mine bedste veninder i dag. Min Esbjerg. Jeg glæder mig sådan til at komme tilbage – forhåbentlig med tid nok til både at komme en tur ned igennem Store Kongensgade og ud til De Hvide Mænd, som var mit yndlingsspot, når jeg af og til havde brug for lige at samle tankerne lidt.

Åh ja, jeg glæder mig helt vildt. Og allermest glæder jeg mig til at se de af jer, der kommer til arrangementerne (som jeg lover at have forberedt mig ret godt til!) – og hvis nu I stadig ikke har sikret jer plads, så skynd jer ind HER og se om ikke stadig der skulle være plads i en by tæt på jer <3 Alle arrangementerne er helt gratis, men kræver tilmelding – og så kan jeg som en lille bonus afsløre, at BabySam i anledningen har sørget for lækre rabatter, hvis nogen skulle blive shoppelystne 🙂

Skriv din kommentar

Kommentarer (5)

  1. Vi glæder os til at se dig i Aalborg i morgen 🙂
    Alt efter hvad du er til af mad og steder, tænker jeg enten Helmuth, fusion, en af de mange steder i ‘gaden’, klostertorvet. Ej der er mange steder og jeg kommer så sjældent ud at jeg måske er dårlig til at rådføre 😉

  2. Hvis det er frokost kan jeg anbefale en lakse-pesto-bagel-ting på klostertorvet… den er bare go… ellers er jeg til aftensmad ret begejstret for pingvin med en masse tapas… men prisen kan være et bette kun krads… (begge ligger tæt på c.w.obels plads)

  3. Først og fremmest tak for en god blog og velkommen til det mørke Nordjylland! 🙂
    Jeg håber at du får et godt (kort) ophold heroppe. Da jeg var yngre kunne jeg slet ikke vente med at komme væk fra Aalborg – men nu er jeg endt her (du ved… børn) og er faktisk blevet temmelig glad for byen. Aalborg er en sjov blanding af en gammel industriby der har satset på at trække uddannelse og studerende til byen, og det er en by i rivende udvikling (nej får ikke penge for at skrive det, haha). Aalborg har det meste – man skal bare lige lede lidt 😉 Nå men ang. aftensmad så er det helt op til hvad du er til af mad og budget. Der er både steder med typisk “nordjyde-føde” a la tre retter for XXX (hvor kvantitet er i højsædet, hehe) og mange nye gode steder, samt få toprestauranter. Men tag da lige et kig i midtbyen (det hedder det i “Aalleren”, ikke centrum) og gå ned langs den nye havnefront. Vi har også streetfood i Vestbyen (men er du vant til KBHs udgave vil du nok synes den er lille). Hyggelige cafeer (efter min mening) er Ulla T i Vestbyen, Peace, Spiret og Klostertorvet i midtbyen, Studenterhuset har billige drinks og god afslappet stemning, god pizza på Sticchis, Helstegt har de bedste burgere (men det er to go i byen, ellers skal du på Platform4), lækker mad på Nam, Fusion, Can Blau (og mange andre steder!). Mon ikke du skal holde fordrag i den Babysam der er i SV? Efter min mening et temmeligt kedeligt “storcenterområde” i udkanten af byen bare så du ved det 🙂 Kom hellere ind i midt, jeg giver også gerne en kop kaffe 🙂 Nå det blev vist en længere udredning, sig endelig frem hvis du har spørgsmål, ellers håber jeg du får en god tur heroppe i det mørke “Nordens Paris” 😉

  4. Grinte lidt da jeg læste dine beskrivelse af Esbjerg. Godt nok er Esbjerg. Danmark 5. Største by, men gågaden hedder blot Kongensgade og ikke store Kongensgade ?? velkommen til 6700

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven