mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Tømmermænd og tinder

Egentlig tror jeg ikke engang at det var fordi jeg havde synderligt ondt i fødderne at jeg smed stiletterne, da jeg var til fest med journalistforbundet inde på arbejdermuseet i aftes. Der er bare noget over et stort, halvtomt dansegulv til tonerne af Lionel Richie, Gloria Gaynor og alle deres poppede 80’er-venner, som kalder på bare fødder og en følelse af at være ligeså florlet som Baby, da Johnny løfter hende op over hovedet i Dirty Dancing. Okay, godt nok blev jeg ikke løftet nogle som helst steder hen, men jeg følte den virkelig, i bare fødder og store armbevægelser. I ved, jeg har nok i virkeligheden mest af alt mindet om en fire-årig, der for første gang opdager fornøjelsen ved et dansegulv, men ikke desto mindre, var det så sjovt og rart, at mine veninder og jeg gik grinende derfra.

Vi tog – som så ofte før – videre på Dandy, som gudskelov henad klokken to blev så overfyldt, at mit gin-fulde hoved ikke kunne overskue andet end at hoppe i en taxa og køre mod Østerbro, hvorfor jeg faktisk har det nogenlunde anstændigt i dag, til trods for en relativt høj alkoholpromille i går.

… Og nu sidder jeg så her. I min sofa, med lette tømmermænd og min telefon liggende ved siden af mig. Med en ny app, som jeg ikke helt ved hvad jeg skal stille op med. I ved den der. Den, alle snakker om og som jeg aldrig rigtigt har forstået. Tinder. 

Havde nogen sagt til mig for bare en måned siden, at jeg ville have brugt min fredag aften forleden på, i samarbejde med en garvet veninde, at oprette en profil på tinder, var jeg nok mest af alt brudt ud i en hånlig latter. “Jeg skal sgu da ikke på tinder!”. Hell, jeg skulle ikke engang møde en mand. I hvert fald slet ikke en mand uden tøj på! Men altså, dén slags typer har det (selvfølgelig, fristes jeg til at sige) med at melde sig under fanerne, når man mindst venter det og selvom jeg (med al tydelighed, nu hvor jeg har oprettet en tinder-profil) endnu ikke har mødt mr. next-to-right, så har jeg alligevel fået genfundet min interesse for det modsatte køn. Y’know…

Men jeg ved ærligt talt ikke hvad jeg skal synes om det. Tinder, altså. Jeg har i løbet af weekenden allerede set mange flere mandeansigter (og et par nøgne overkroppe; et fænomen jeg i øvrigt overhovedet ikke forstår…) end jeg vil være bekendt at indrømme – og swipet løs til venstre og ganske, ganske lidt til højre. En tinder-snob, om man vil. Og jeg bryder mig ærligt talt ikke om det. Jeg bryder mig ikke om, på dén måde at være kritisk overfor andre mennesker – og da slet ikke overfor deres udseende, som jo i det lange løb ikke kommer i nærheden af at være en væsentlig faktor. Alligevel tager jeg mig i, hos langt de fleste, at swipe til venstre, uden så meget som at klikke mig ind og se hvad personen overhovedet skriver om sig selv, først.

For fanden, altså.

Men nu ved I det. Jeg er kommet på tinder, omend jeg altså tænker, at det bliver en kort fornøjelse.

Jeg tror nemlig, at jeg er bedre til dét der med at møde mennesker i virkeligheden…

Skriv din kommentar

Kommentarer (20)

 1. Uhhh Tinder. Jeg overvejer også, men er ret forbeholden. Tænk hvis det gør at jeg mister modet på, at der findes anstændige mænd derude.. eller hvis jeg ser nogle jeg kender. Du må give en opfølgning på om det er noget værd

  1. Ejjj, jeg tror overhovedet ikke at Tinder gør at du mister modet! Altså, de par stykker jeg har været i én eller anden form for kontakt med allerede, virker meget tilforladelige 🙂 Igang med dig, du! 😀

   1. Det lyder fristende, men tror der skal et par glas rødvin til før jeg rigtig får modet? Ps, har for resten haft downloadet appen to gange, men slettet den igen

 2. Hep for Tinder! Jeg var dog gennem min andel af tvivlsomme dates og duchy typer, men men men så mødte jeg den rigtige – vi er nu gift og venter os. Så lykken kan altså også swipes på Tinder:)

  1. Ha ha, sååååådan!! Og altså, uanset hvor man møder dem, så skal der formentlig ofte kysses et par frøer, ikke sandt?

 3. Vil bare sige at du ser fantastisk ud med din nuværende hårlængde..wow.. er længe siden jeg har læst med..var bare det..HEJ! 😉

 4. Tinder kan SÅ meget! Jeg er meget mere fordumsfuld i byen, ville ikke give særlig mange som falder udenfor min sædvanlige kategori en chance. Med tinder mødes man med de man har skrevet med, og på den måde giver man alle en chance. Min kæreste er fra tinder, et halvt hoved mindre end mig og helt fantastisk anderledes end jeg havde troet – men vi havde nok aldrig scoret hinanden i byen.

 5. Jeg ligger her på min sofa, i min muremestervilla i en østjysk provinsby. På min brystkasse ligger min fem dage gamle søn og sover trygt.

  Jeg ligger med hovedet i skødet på hans far, og får nusset mit hår. Jeg giftede mig med ham i sommers, i vores have, med bule på maven.

  Og jeg kan takke tinder for al min lykke❤ For 3,5 år siden swipede vi nemlig begge til højre..

 6. Jeg ligger i dette øjeblik på skødet af min kæreste under plakaten “It started with a swipe” ? Jeg siger ikke, du nødvendigvis finder din Mr. perfect, men for pokker hvor har jeg været på mange skønne dates, som i sidste ende lærte mig en masse om mig selv, hvad jeg vil have, og hvad jeg bestemt ikke vil have ? Spring ud i det! Men men men, man kommer altså ikke sovende til de gode oplevelser, så du er nok nødt til at komme over din skepsis om Tinder’s præmis, og i stedet gå all in på at få nogle fede minder ??

 7. Jeg har været på Tinder flere gange, men altid kun en uge eller to, for jeg opdager altid at jeg faktisk ikke bryder mig om den… altså appen.. men måske den virker for andre…

 8. Jeg var også mega skeptisk overfor Tinder – hvilket ikke blev mindre udtalt efter en pæn række dates. Det var så lige indtil jeg fandt min (nu) kæreste derinde og siden den dag vi mødtes første gang har vi været mere eller mindre uadskillelige. Så.. Det kan godt lykkes, men hold kæft hvor skal man igennem mange ups’ere først. ?

  Forøvrigt! Hvor er din fine grå strik fra? Den er godt nok fin og ser ud til at have en pæn længde – det plejer nemlig lidt at være et problem på min egen lange krop. ?

 9. Tror jeg er for gammel og sur til Tinder. Jeg tror jeg ville få en depression jeg ikke kunne styre på sådan et medie. Men det må jo kunne et eller andet, for der er så mange, som der er glade for det (:

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven