mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

To år senere: makeover af entre

Kender I det, når man ender med at udskyde det ene projekt efter det andet – så længe, at de til sidst nærmest går i glemmebogen? Sådan har det været med min entré, som jeg, siden vi flyttede ind i lejligheden for lidt over to år siden, har drømt om at lave om. Bevares, jeg har forsøgt mig med lidt forskellig møblering henover årene, men den har ligesom aldrig fået den dér hyggelige vibe, jeg synes en entré bør have. I hvert fald en entré hjemme hos mig 🙂

Entréen er jo selvsagt det første man møder, når man træder ind i en lejlighed og jeg synes derfor, at det er ret skønt, hvis den emmer af god stemning – allerhelst i samme stil, som resten af hjemmet. Og netop derfor har jeg været ked af vores entré, som mildest talt var temmeligt kønsløs, indtil den fik en ordentlig én over nakken i weekenden.

[Sådan så der ud før. Særligt den meget lidt hyggelige lampe, har jeg været træt af!]

[Sådan ser der ud nu. Jeg elsker at have fået lys i hele entréen!]

Der er både kommet maling på den ene væg, nye lamper i loftet og lidt nyt liv med vaser og nips, hist og pist, til at skabe den helt rigtige – og gode – stemning. Udtrykket er på én og samme tid mere markant og mere roligt – og så er det i dén grad mere hyggeligt og indbydende, synes jeg.

Af de ting jeg ikke har genbrugt, er de fleste ting fra Bloomingville, som jeg – som jeg også skrev om HER engang – har et kæmpe crush på. Jeg synes seriøst de gør det godt; og dét altså, til priser hvor de fleste af os kan være med.

[Både fyrfadsstager og vaser er fra Bloomingville og jeg er helt pjattet med sammensætningen og de fine, fine jordfarver. Opslagstavlen er fra IKEA]

[Lamperne gør måske den allerstørste forskel. Jeg synes de er overdrevet flotte] 

[Jeg drømmer om at få et stort rustikt fad, at stille mine fine nye vaser på. Som et ægte stilleben]

[Uroen på væggen giver en fornemmelse af ro, synes jeg. Noget der er lækkert i et rum, hvor man ofte (i hvert fald hjemme hos os) godt kan have tendens til at skulle skynde sig lidt rigeligt]

[I kurven på gulvet drømmer jeg om at få en høj kaktus stående – indtil da overvejer jeg at skifte den lille plante ud med nogle tørklæder]

Jeg er simpelthen blevet så glad for resultatet og jeg synes virkelig at rummet hænger meget bedre sammen nu, end det gjorde før. Tænk sig, at der ikke skulle andet end en klat maling, nye lamper, lidt fint dims og en lille omrokering til; det var der jo overhovedet ingen grund til at jeg endte med at vente mere end to år, med at begive mig ud i.

Skriv din kommentar

Kommentarer (4)

  1. Det er blevet super flot:-)
    Jeg kan godt lide afstanden du har hængt dine søde lamper i og jeg har samme farve i min entre.
    Et smukt efterår ønskes!

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven