mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Se min nye taske!!!

Hvis nogen for bare et år siden havde påstået, at jeg i dag åbenbart ville være typen, der smed hvad der nærmest svarer til en hel månedsløn, i nakken på noget jeg kunne iføre mig, havde jeg formentlig grinet højt. Ligesom hvis nogen dengang havde fortalt mig, at jeg i dag ville være skilt – og endda være (mest) glad for det – eller, at jeg skulle være blevet forfatter til en bestseller.

Det har i sandhed været et vildt, vildt år!

Og nu har jeg altså købt mig en svinedyr gucci-taske!

Jeg så tasken for første gang tilbage i januar måned, hvor den gav mig et akut tilfælde af usandsynligt våde trusser. Den er jo ikke bare en pæn taske, den er jo mig, den taske!

Den er både pæn og rå og guld og sølv og glimmer og sej – og jeg elsker det hele!

Prisen taget i betragtning slog jeg det dog ret hurtigt ud af hovedet, indtil jeg igen i februar stødte på den, hvorefter jeg besluttede mig for at spare op til den. Det var egentlig min plan, at have sparebøssen fuld allerede til min fødselsdag for en måneds tid siden, men fordi der lige kom nogle uforudsete udgifter ind fra højre, måtte den udskydes.

Tasken. Som jeg altså nu, otte måneder, et nyt blogfællesskab, en skilsmisse og en veludgivet bog senere – på dét, der ovenikøbet engang var min bryllupsdag – har modtaget, som en gave fra mig  til mig. Jeg synes faktisk at jeg fortjener den og jeg synes at det er helt, helt perfekt at den er kommet i dag.

Skriv din kommentar

Kommentarer (9)

 1. Enig!!!!

  Men hvorfor alt Tøj sort?
  Hvor er din trøje/T-shirt fra, med der går ud som “kjole”, ser pænt ud, leder efter sådan en 😉

  Du er pæn og smuk!!

 2. Det er da til grin ! og ikke noget du burde være stolt af ! du kunne havde brugt nogle penge på at hjælpe bla. de hjemløse eller Aids fonden og så kunne du være stolt af dig selv
  men det er jo kun min meningen
  mh Jan

 3. Jeg er ret meget bagud med at skrive til dig😆 men jeg kunne vildt godt tænke mig at vide om tasken har et bestemt nummer eller navn, ud over det er gucci. Jeg elsker den!!!!,

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven