mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Hør 40 uger efter – helt gratis

I virkeligheden var det meget belejligt, sådan med halvanden time i luften og ditto på vej igennem både Københavns og Aalborg Lufthavn, i forbindelse med mit foredrag i BabySam Aalborg torsdag aften. Det gav mig nemlig anledning til – med let klamme hænder og hamrende hjerte – at få lyttet til 40 Uger Efter, som netop er udkommet som lydbog. Med mig som oplæser. På mofibo, som jeg i dén anledning sgu endnu engang har fået lokket en rabatkode ud af, så I allesammen får muligheden for – helt gratis – at lytte med i 30 dage, hvis I har lyst.

Jeg var seriøst så nervøs for, hvordan det ville lyde. Om man ville kunne høre, at jeg aldrig tidligere har prøvet at læse andet op, end godnathistorier for mine børn. Og om min stemme overhovedet var til at holde ud. Om jeg kunne gøre bogen til dét, den er inde i mit hoved.

Heldigvis gik det ret godt og jeg synes faktisk – i al ydmyghed – at den er helt udmærket på lyd. At jeg er, selvom det måske er lidt mærkeligt at sige om sig selv.

Om ikke andet, er den i hvert fald indlæst med største respekt og masser af kærlighed og jeg håber sådan, at I vil give den et lyt.

Jer, der tænker at bogen i det hele taget ville være nice at læse – eller at få læst – skal selvfølgelig høre det hele (eller så meget I gider), hvorimod jer, der bare måtte være nysgerrige, måske med fordel bare kan høre indledningen. Og så eventuelt springe direkte videre til uge 2, som starter efter en lille times tid inde i lydbogen, hvor det mest tekniske er “overstået” og all the fun begins 😀

Shit, mand! Jeg glæder mig helt vildt til at høre hvad I synes.

Lydbogen findes som sagt på Mofibo, hvor I med koden CB2017 får en måneds fri afbenyttelse af både 40 uger Efter – og alle deres andre lyd- og e-bøger. I kan komme igang lige HER.

Obs: Koden gælder kun for nyoprettede kunder. 

Skriv din kommentar

Kommentarer (4)

  1. Feeedt Cana!! Er mor til en på 4 mnd’er og er sikker på den falder på et tørt sted, så henter den med det vuns❤️

  2. Ej hvor er det spændene, den vil jeg glæder mig til at høre. ?
    Desværre virker koden ikke hos mig, men jeg gætter på at det er fordi jeg allerede har et abodement ved mofibo. ?
    Dejligt aften og fortsat weekend til dig og dine ?

  3. Ej hvor skønt! Jeg fik desværre ikke bogen i fødselsdagsgave forleden, som jeg ellers havde håbet på. Vil klart benytte mig af koden og få lyttet til den i stedet. Tak!

  4. Ih jeg glæder mig så meget til at høre den i næste uge, når min store dreng er sendt i skole, og jeg skal ud at trille med lillebror. Han kom til verden for 7 uger siden, så det er så perfekt timet med udgivelsen. Tillykke med den 🙂

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven