mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Fordi det (sgu da) ikke er fedt at blive skaldet

Det er jo ikke just fordi det føles fedt, at blive hverken hel- eller halvskaldet, når man er kvinde og alligevel er det altså min fornemmelse at dét er, hvad flere af os går og tænker om os selv i flere perioder igennem livet. For mig selv, har det i særdeleshed været efter mine fødsler, hvor mit hår virkelig har haft det stramt.

“Jamen, det er jo bare alle de ekstra hår du ikke har tabt i graviditeten, som falder af nu” siger kloge hoveder, men ærligt: jeg blev altså halvskaldet! Sådan følte jeg det i hvert fald og når jeg kigger tilbage på billeder, så vidner det faktum, at jeg har klippet toppen af mit hoved af stort set alle billeder om, at jeg havde ret. Eller altså, i hvert fald at mit hår blev usædvanligt tyndt.

I min anden barsel tog jeg sagen i ganske alvorlig hånd og klippede mit hår, som altid (altid, altid!) havde været langt af til en knivskarp og ultrakort frisure. Og dét hjalp! Til dels i hvert fald.

Sidenhen har jeg igen higet efter det lidt mere feminine hår, hvor jeg synes jeg er landet meget godt nu, med en halvlang page, som jeg nu går og overvejer om jeg skal beholde, eller om jeg skal snige mig til et par centimeter ekstra i længden.

For nogle måneder siden, hældte jeg klart mest til at beholde pagen, fordi det lidt kortere hår gør det lidt lettere at skabe volumen og dermed “snyde” håret tykkere end det er, men i løbet af de sidste to måneders tid, er jeg begyndt at ændre mening. Og dét altså, hvor usandsynligt det end måtte lyde, på grund af en shampoo. Og dens balsam-venner.

Jeg er nemlig begyndt at bruge Nioxin, som er nogle produkter der hævder at kunne give tykkere manke på toppen. Og jeg skal gerne være ærlig og sige, at jeg sgu ikke gav meget for dén slags udsagn, omend jeg tænkte, at det da var et forsøg værd, når det nu ligefrem var produkter jeg ikke behøvede at betale for at teste af.

Og gudskelov for det! At jeg testede dem, altså. For de er så gode! Jeg ved ikke om jeg ligefrem har fået tykkere hår – jeg tror det måske ikke – men jeg har uden tvivl fået mere lækkert hår! Altså, uden tvivl. Hvis I nu alligevel skulle være i tvivl om hvorvidt det samme gør sig gældende for jer, så er menneskerne bag Nioxin faktisk så sikre på at I vil opleve positive resultater, at de tilbyder 30 dages “money back guarantee” som altså betyder, at I får alle pengene retur, hvis I efter 30 dages brug ikke skulle være tilfredse med produkterne!

Hvad der er rigtigt og forkert aner jeg ikke, men jeg ved, at jeg ikke stopper med at bruge Nioxin lige foreløbig, selvom jeg lige om lidt, når mine produkter er tomme, skal til selv at punge ud for dem – og så overvejer jeg virkelig, at få mig endnu en hovedbundspeeling ala dén jeg fik for nogle måneder siden. Bare et par gange om året, tænker jeg.

I kan læse meget mere om produkterne HER og se hvilke saloner i nærheden af jer, der fører dem HER

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven