mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Even better glow – når nattesøvnen halter

Clinique Even Better Glow

I virkeligheden var jeg vidst et temmeligt godt stykke over 25, førend jeg erhvervede mig mit livs første foundation. Tidligere havde jeg aldrig rigtigt forstået at man overhovedet kunne gøre andet ved huden, end enten at spartle den til så den nærmest forsvandt bag flere centimeter tyk hudfarvet mudder – eller at lade den være som den var. Eventuelt tilsat et godt skud orangebrun bronzer, som helst skulle børstes ud over hele ansigtet, så man var brun og skinnende, all over. 

Og så ved jeg faktisk ikke rigtigt hvordan det skete, men jeg tror det handler om, at min hud, efter at jeg har fået børn har fået markant mindre glød. Afhængigt af mit aktuelle søvnunderskud, kunne (eller kan) min hud se mere eller mindre grålig og trist ud, hvorfor jeg fik øjnene op for, hvad en god foundation faktisk kan. Sidenhen gik der selvfølgelig ikke længe, inden jeg fandt mig selv med røven i vejret og ansigtet begravet i matas’ mange hylder med foundation, for at granske udvalget.

Jeg har været igennem adskillige slags og for nyligt har jeg altså, for første gang, stiftet bekendtskab med Cliniques nye foundation, Even Better Glow, som jeg har brugt dagligt den sidste måneds tid. Den er lidt mere flydende i konsistensen end dem jeg ellers er vant til og jeg skal ikke se mig fri for, første gang jeg skulle prøve den, at have tænkt, at den nok ikke kunne dække mine tilsyneladende evigt blivende pigmentforandringer efter mine graviditeter. Men det kunne den! Den dækker på en virkeligt lækker måde, hvor man nærmest ser helt usminket – men meget mere jævn, sund og smooth – ud.

Clinique even better glow

Fordi den er relativt flydende i konsistensen bliver den samtidig også meget let at arbejde med – og drøj i forbrug, som trods alt også har sin berettigelse, når man glat væk kaster 275 kroner efter den. Især hvis man bruger den direkte efter ansigtet er blevet smurt ind i creme skal der næsten ingenting til at dække hele ansigtet på en pæn og jævn måde – og så synes jeg altså bestemt at den er pengene værd!

Som en lille bonus har jeg ladet mig fortælle, at den indeholder både c-vitamin og salicylsyre, som begge skulle være medvirkende til at give huden mere glød, når man bruger sin foundation i længere tid. Hvorvidt dét har været tilfældet for mig, må jeg dog være jer svar skyldig, da det første jeg gør, stort set hver eneste morgen, er, at smøre mit ansigt ind i produkter, hvorfor jeg ikke rigtigt har bemærket om min hud, sådan generelt, har fået mere glød.

Til gengæld er der ingen tvivl om, at Clinique Even Better Glow giver en bedre glød, umiddelbart når man smører den på og hvis den så samtidig kombineres med lidt bronzer, rouge og en hurtig omgang highlight, så begynder det for alvor at ligne noget.

Clinique Even Better Glow

Der skal vitterligt ikke meget mere end 5-6 minutter og nogle gode produkter til at se både frisk, sund og levende ud og dét er jeg eddermamer fan af. Især på de dage, hvor nattesøvnen halter.

Clinique Even Better Glow findes i hele 30 forskellige nuancer (som I kan se HER).  Jeg har den i farven “Ivory“, som lige nu egentlig er en tone lysere end jeg ville foretrække, men fordi den er så drøj i brug, tænker jeg næsten ikke at det giver mening at investere i en mørkere nuance nu, da den formentlig er perfekt om en lille måneds tid når den sidste rest af sommerkulør i kinderne er forsvundet. Det må blive til foråret i stedet!

Clinique Even Better Glow

Skriv din kommentar

Kommentarer (5)

  1. Hej Cana. Aner man en nude neglelak på dine neglelak, og hvilken en er det i så fald? Jeg er på evig jagt efter den helt rigtige nuance og denne her ser så fin ud på dig:-)
    /Eva

  2. Hej Cana – Clinique laver efter min mening de bedste foundations! Må helt klart prøve denne når min nuværende er tom! Ville også lige høre hvor din smukke sweater på billederne er fra? Har du et link til hvor den kan købes? 😀

    1. De er nemlig super gode! Sweateren er købt i Zara. Jeg har ikke lige et link, da den er købt i fysisk butik, desværre.

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven