mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Træt på den gode måde

Roen har sænket sig som en dyne af tryghed, der svøber sig om mig, til stilheden af mine sovende børn. Jeg er træt på den både voldsomme og gode måde. Det har nemlig været en god dag. Sådan, rigtigt god.

Jeg har efterhånden fablet en hel del om det allerede, men altså, min bog er – som de fleste af jer nok for længst har opsnappet – udkommet i dag, hvilket afstedkom at jeg indfandt mig i Go’Morgen Danmarks studie i Tivoli før fanden fik sko på, til en snak om – ja – tiden efter fødslen, med tis, afføring, slap bækkenbund og den slags som man måske ellers ikke så ofte snakker om, sådan en torsdag morgen, men som jeg altså benævner i bogen. Både med gode råd og vejledning – og i særdeleshed med personlige anekdoter, som jeg vist nok også kom til at bræge op om på landsdækkende tv.

… Men okay, mon ikke de fleste har tisset lidt i bukserne på et tidspunkt? Uanset hvad, har jeg altså hermed indrømmet at have gjort det – men dét tænker jeg egentlig ikke at vi skal træde så meget mere rundt i nu. 

Mit hoved er fyldt. Af lykke, af hilsener, beskeder og af alle de billeder af nuttede babyer i selskab med min bog, som jeg har modtaget i dag. Fra kvinder, som allerede har læst sig godt ind i bogen, og som skriver lange, dybtfølte beskeder, som for de flestes vedkommende handler om at de gerne vil sige tak, fordi jeg har skrevet dén bog.

Det har været – og er! – ganske og aldeles overvældende! Og dét endda dagen efter min fødselsdag, hvor jeg stadig ikke er kommet mig over (eller har fået svaret på!) alle de søde fødselsdagshilsener, som er poppet ind både her og der. Det er ingenlunde fordi jeg ikke gider at svare eller fordi jeg ikke sætter pris på alle dem, som har taget sig tid til at give mig en hilsen med på vejen – jeg kan simpelthen bare ikke følge med. Tilmed tror jeg faktisk at jeg ender med, for i aften, at slukke alle skærme til fordel for en bog (som ikke skal være min egen) fordi jeg simpelthen trænger til at koble af og til at komme lidt ud af mit eget lille propfyldte hoved, ikke mindst.

Jeg skulle jo også gerne blive parat til en ny dag i morgen, som udover en forhåbentligt dejlig morgen med mine drenge, byder på bogreception og fødselsdagsmiddag med mine veninder, hvor jeg naturligvis gerne skulle være frisk nok til – for første gang siden der stadig boede to voksne her på adressen – at komme ud og danse! Der er trods alt rigeligt at fejre.

Men altså, god aften til jer – og tak fordi I læser med. Både on- og offline, kan jeg med stolthed sige nu <3

Skriv din kommentar

Kommentarer (4)

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven