mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Ting man kun kan savne fra 90’erne

Hvis man nu lige ser bort fra det faktum at jeg i virkeligheden var mere barn end voksen i 90’erne, som muligvis kan have givet mig et noget overidylliseret forhold til det stilforvirrede årti, så er der altså alligevel ting fra dengang, som jeg godt kan savne af og til. Ting, jeg er overbevist om, at jeg ikke er ene om at savne. Eller hvad?

Ting jeg savner fra 90’erne:

… Zig-zag-skilningen. Verdens bedste undskyldning for ikke at rede hår.

… Vækkeure. Gerne i clock-radio-form. Kæft, jeg savner at vågne til musik. Og Rasmus Radiomus.

… Backstreet Boys. Altså, dengang Nick Carter var lige så lækker som Leonardo DiCaprio.

… Den kulsorte eyeliner. Jeg var helt pjattet med det skarpe look og selvom jeg godt kan se nu, at det så lidt voldsomt ud, så var det altså temmeligt meget nemmere at have med at gøre, end contour og hvad der ellers er moderne i dag.

… Frugtsalat med vanillecreme og, når det skulle være rigtigt fint, små chokoladestykker. Abemad, hed det vist. Kæft, det var lækkert!

… Puch Maxi’er. Hvor er de i øvrigt blevet af?!

… Ærmer, der helst skulle være lidt for lange. Eventuelt med hul til tommeltotten.

… Ongoing tv-serier. Beverly Hills – altså, genudsendelse nummer én milliard – Melrose Place og selvfølgelig F.R.I.E.N.D.S.

… Kjoler over jeans! Med denne her sommer, ville det dog være genialt, hvis dét stadig (eller igen) var moderne. Som det vist, ved nærmere eftertanke er. Jeg tænker denne kjole over de her (fantastiske) jeans (reklamelinks).

… Lipgloss – eller endda sådan lidt lys shimmer-agtig effekt på læberne,

… Tørklædet om halsen! Som selvfølgelig skulle bindes helt rigtigt med en spids nedad, for at det var sejt.

… Klippekort til bussen. Sådan ét, som ikke skulle checkes ud. Damn you, rejsekort! 

… Oprørsdamerne indenfor musikverdenen. Sinnead O’Connor, Skunk Anansie – og i den lidt mere poppede ende: Avril Lavigne og Pink. I ved, den slags damer, der ikke behøvede smide tøjet, for at være seje.

… Langejan. Især den med lakridssmag. Suk. Hvis der er noget jeg savner, så er det dén!

Skriv din kommentar

Kommentarer (33)

 1. Hehe
  Altså det med kjole og jeans og ærmerne, den stil kører jeg stadigvæk ??
  Så giv den fuld gas, så kan det være at det kommer på mode igen…

 2. Og push-pops! Og mine mint-grønne Kawasaki sko og ja alle de farver mit tøj havde dengang! sorbits tyggegummi og min disc-man som dog ikke havde anti-chok funktion, men stadig var mit kæreste eje. Fløjte-slik og beskederne jeg kunne lave på min telefonsvarer. Det var faktisk ret hyggeligt i 90’erne.

 3. Kom en tur til vandkants Danmark (f.eks. Bogense) der er puch maxi’er det nye sort! De unge køber dem i stor stil og de lidt ældre (læs: dem der var unge i halvfemserne) har puch klubber….

 4. Sjovt, kan godt se at jeg er nogle år ældre end dig(38) Jeg savner mest ting fra starten/midt 90’erne. F.eks grunge, grunge-looket-Dr. Martin, skovmandsskjorte, uredt hår, melankoli, fløjlsjakker(ikke habit), teenageserier som Vi bliver i familien( Kunne drømme mig helt hen i Justin og Griffin og var så trist over, at jeg ikke boede i den serie, så jeg kunne lære dem at kende) og My socalled life..

 5. Her holder abemad stadig max! Måske er jeg bare håbløst bagefter – men det er altså en dessert vi får (relativt) tit ?

 6. Tjek lige koncerterne “Vi Elsker 90’erne”. Jeg var der med veninderne i Århus i lørdags og det var en fantastisk dag fyldt med alt det gode musik fra dengang, sammen med tusindvis af festglade “unge” (som også var unge i 90’erne ?)
  Du må prøve det i 2018

 7. Jeg savner TAKE THAT og SPICE GIRLS og den der sodavand der hed URGE og VHS videoudlejning i døgneren og min skrig orange citybike der rockede for vildt (og senere blev stjålet)

   1. Jaaaa, netop sammen med en med jordbær! Hold da kæft, man skulle tro jeg var gravid, så vild min craving er efter netop den kombi netop nu! Shiiit, Cana, hvad har du gjort… Vi må have fat i producenten ASAP.

   2. Åh, jeg spiste altid Langejan sammen med en med citronsmag. Her i Tyskland kan man få nogle der hedder Fritt og de smager altså lidt derhen ad 🙂

 8. Avril Lavigne og Pink er vist ikke lige 90’er, men derfor stadig meget nostalgiske at mindes deres gennembrud ???

 9. Vi får altså ofte abemad! Passer lige til en 4-årig der lige har lært at skære med kniv. Vi får det dog bare med flødeskum og mørkchokolade i tern, en ret sund dessert som fredagssnoller ??

 10. Hov hov frøken 😉 Nick Carter er stadig røvlækker 🙂
  Jeg var i jacuzzi sammen med ham og AJ i maj måned sidste år

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven