mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Så blev 40 Uger Efter vist frem for første gang

40 uger efter

Shiiiit mand, hvor har jeg været spændt på i dag, hvor jeg for allerførste gang skulle præsentere min bog, 40 Uger Efter, for andre end min forlægger, som naturligvis har været med mig hele vejen, siden jeg fandt ud af, at jeg gerne ville udgive en bog. Jeg fik den først selv i hænderne i fredags og ikke engang min mor har set den endnu, så I kan næsten forestille jer, hvor nervepirrende det var, at skulle dele resultatet med den gruppe seje kvinder jeg havde inviteret med til morgenmad og præsentation af bogen, på Bistro Royal ved Kongens Nytorv.

Heldigvis gik det smadderfint og selvom jeg vist glemte at sige en masse – herunder, detaljen med at bogen faktisk først kommer i handlen i overmorgen, d.14.september – så fik vi os simpelthen så mange gode snakke og jeg blev bare bekræftet i, hvor vigtig en bog som denne kan være, for rigtigt mange nybagte mødre, fordi den både på faglig, personlig og humoristisk måde tager én med igennem de første 40 uger af et moderskab.

Jeg vil ikke sige så meget andet nu, end at jeg nu bare glæder mig endnu mere til at få bogen ud over stepperne og til at høre, hvad I synes om den, hvis I skulle få lyst til og mulighed for at læse den, når den er udkommet <3

40 uger efter

[Den lækreste morgenmad]

[… Vi grinede heldigvis ret meget!]

[Søde og smukke damer]

[Beskedent – men fint – pynt]

[Der blev sludret…]40 uger efter

[… Indtil jeg – lidt nervøst – fortalte om bogen]

[… Og damerne heldigvis godt gad høre hvad jeg sagde]

[Gaver! Tænk sig, at jeg fik gaver – jeg er eddermamer en heldig kartoffel]

… Og hvis så du overhovedet ikke kan vente med at få fingrene i bogen – eller hvis du bare ikke orker at skulle finde en boghandel (eller BabySam, hvor den også kommer til salg) i dit nærområde – så kan du forudbestille den HER.

Skriv din kommentar

Kommentarer (7)

 1. TIllykke med bogudgivelsen! Jeg håber, den kommer til at sælge godt.
  Og hvor er din stribede skjorte/kjole fin. Må man spørge, hvor den er fra?

 2. Jeg har allerede bestilt bogen (+plus en ekstra til min svigerinden, som har termin i denne uge). Satser på bogen lander i postkassen torsdag?

 3. Kæmpe tillykke!
  Den er skrevet på ønskelisten til min fødselsdag er venter lige om hjørnet!
  Hilsen en spændt og nervøs førstegangsgravid! :-))

 4. Har lige fået en SMS fra Saxo.com om at min pakke med din bog i er på vej.. glæder mig så meget til at læse den ?? Blev mor for 5 uger siden for første gang ?

 5. Så dig i godmorgen dk den anden dag….du er altså en laber larve??Helt naturlig køn, kvinde med kæmpe K og bare……skøn!!??

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven