mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Og det var så det.

Det startede som en kæk idé en eftermiddag for lidt mere end et halvt år siden. Det stod ligesom i stjernerne at det skulle ske på et tidspunkt og vi havde i virkeligheden bare gået og ventet på den helt rigtige idé til at starte vores egen podcast op, Cecilie og jeg. Et par af mine kollegaer inde i Andedammen havde allerede startet deres podcasts op; først Danica med Coffee & Kale og siden Sneglen med VoksenABC og det lød simpelthen så skide spændende, at vi også måtte igang.

Derfor startede vi Damer i Dilemmaer. Og det var spændende. Spændende og sjovt og helt vildt, at flere hundrede tusinde i løbet af så kort tid, gad at høre på os sludre om løst og fast og andre menneskers problemer, som vi forsøgte at kloge os på. Lige indtil det ikke var så sjovt mere. Vi fik nogle meget, meget svære dilemmaer ind i indbakken og selvom vi egentlig gerne ville komme med vores inputs til dem alle, var vi samtidig fulde af ærefrygt, for tænk nu, hvis nogen gjorde som vi havde sjusset os frem til henover en kop kaffe med baileys – og det så viste sig at være forkert. Vi turde simpelthen ikke at tage størstedelen af de indsendte dilemmaer op.

Det føltes pludselig – i takt med at bunken af alt for svære dilemmaer voksede – ikke længere rigtigt. Og slet ikke som det rigtige format. Lysten til at optage nye afsnit blev langsom overtaget af lysten til alt muligt andet og vi har nu truffet den endelige beslutning: Damerne i Dilemmaer siger op.

For mit eget vedkommende vil jeg i stedet meget hellere lægge min energi alle mulige andre steder. I særdeleshed til de foredrag, som jeg skal holde rundt om i landet i løbet af den kommende måneds tid, hvor jeg håber at møde en hel masse af jer. Alle arrangementerne er i øvrigt helt gratis, men kræver tilmelding, som I kan gøre HER.

… Og det var så det. Tak for jer der har lyttet med – måske vender vi tilbage en anden god gang. Ikke i dilemmaer, men måske i alt muligt andet.

Skriv din kommentar

Kommentarer (12)

 1. Kære Cana – og Cecilie

  Som en af dem, der faktisk har sendt er svært dilemma ind, forstår jeg godt, hvorfor I ikke tør tage det op. Og også hvorfor I stopper.
  Jeg vil dog gerne sige (og jeg kan selvfølglig kun tale for mig selv her), at jeg aldrig havde sendt et tungt dilemma ind, hvis ikke jeg ville kunne leve med svarene og rådene. Det ville være mit ansvar at sortere i råd og svar – for jeg har jo valgt jeres medie, velvidende, hvem I er.

  Ovenstående er ikke en kritik – faktisk alt andet. Jeg blev nemlig ked af, hvis I føler, I ikke er gode nok. Til de svære ting også. Så med fuld forståelse for jeres beslutning, vil jeg bare huske jer på, at I er gode nok! Og at folk, der sendte svære ting ind, forhåbentligt godt vidste, at I ikke sad som uddannede til den slags!

  Jeg er i hvert fald glad for den tid, jeg måtte lytte med!

  Hav en herlig weekend 🙂

  1. Hvor er du bare sød at skrive! Du har selvfølgelig helt ret i, at det hele tiden har været “på eget ansvar” at indsende sine dilemmamer til os, men det har slet og ret ikke føltes rigtigt, at skulle diskutere andre menneskers alvorlige problemer i en kontekst som “Damer i Dilemmaer”. Men altså, tak for tiltroen og tak fordi du lyttede med <3

 2. Jeg har i de sidste uger faktisk godt tænkt tanken, om I Lin ville vende tilbage, eller om I var færdige. Jeg elskede jeres program, den uhøjtidelige tone, at I alt for ofte brød ud i grin og at I gav så meget af jer selv. Tak for jer og for at jeg måtte lytte med til jeres venindesnakke, ind imellem.

 3. Hej cana.
  Har lige meldt mig til din booktour i odense d. 18.10.17 det er min terminsdato så for første gang håber jeg at lillebror bliver i hulen en dagstid ekstra.

  Hilsen sanni

  1. Ihhhhh hvor GODT! Så håber jeg også at lillebror bliver i sin 1-værelses, bare en enkelt dag mere 😀 Vi ses!!

  1. I knoooooow! Jeg håber at jeg får mulighed for at komme forbi smilets by en anden god gang 😀

 4. Øvvvv 🙂

  Jeg synes ellers I havde en fed podcast…

  Jeg gad godt have en podcast brevkasse, for har altid fået at vide jeg er god til at give råd. Men desværre kan jeg ikke engang få mere end 500 læsere på min blog, så ville aldrig kunne få en podcast op at køre 😉 (Men jeg arbejder stadig på det, målet er 7500 faste læsere)

  Men jeg forstår udmærket jeres beslutning 🙂 Så må jeg bare kun følge med på canabuttenschon.dk og tregodegrunde.dk 😉

  1. SELVFØLGELIG kan du få en podcast op at køre – det handler jo ikke om at der behøver at være tusindevis af lyttere, for at det er en succes, tænker jeg 🙂 Det vigtigste er jo bare, at det er sjovt, så hvis du drømmer om det, så er det da bare at komme igang 🙂

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven