mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Nye støvler fra Ecco – langt fra kun til gamle damer!

Da jeg i morges delte et billede af min absolutte favoritkjole for tiden, kom jeg i tanker om, at jeg jo for pokker skylder lidt informationer om mine nye støvler, som næsten ligeså mange har spurgt ind til, siden jeg erhvervede mig dem i sidste uge.

Jeg har nemlig allerede vist dem frem på instagram nogle gange og hvilken fornøjelse, når det hver gang er væltet ind med spørgsmål og søde ord til og om støvlerne! Jeg har nu langt om længe fundet ud af at støvlen hedder SHAPE 25, men fordi Ecco åbenbart ikke har besluttet sig for at gøre det nemt for os, så har de altså et helt væld af sko og støvler med samme navn. Hvorfor, aner jeg virkelig ikke, men for nemhedens skyld har jeg naturligvis fundet et direkte link til støvlerne HER.

Jeg bliver overrasket over det gang på gang. Den smørbløde fornemmelse, når man første gang stikker fødderne i et par nye sko eller støvler fra Ecco Shape. Jer, der har prøvet det, ved hvad jeg mener. Jeg prøvede det første gang for et års tid siden, da jeg stavrede de københavnske gader tynde, iført høje hæle og jeg har nu igen været så heldig at indgå et samarbejde med Ecco, som altså har bedt mig om at komme med min anmeldelse af et par støvler fra deres nyeste kollektion.

Det er nu slet ikke fordi jeg skal brøste mig med at være ekspert udi at anmelde sko eller støvler, men altså, som alle andre, har jeg naturligvis brugt min del af dem, hvorfor jeg alligevel vil tillade mig at kalde mit erfaringsgrundlag for nogenlunde sufficient 🙂

Først og fremmest er der udseendet; jeg elsker det! Jeg elsker at Ecco, som jeg husker som “noget gamle damer gik med”, da jeg var barn, simpelthen har formået at skabe så smukke og seje sko og støvler, som de har gjort de seneste år og de her støvler er selvfølgelig ingen undtagelse. De er seje på den lidt rockede måde, uden at blive maskuline og så fungerer de jo stort set til alt, som for mig er et smaddervigtigt parameter, når jeg skal købe støvler, fordi dén slags jo altså desværre har det med at være en udskrivning af de lidt større.

Derudover er der komforten, som er præcis som jeg forestiller mig den altid har været hos Ecco – super god! For sådan én som mig med nogle lange og ret smalle fødder, kan det af og til være temmeligt vanskeligt at finde fodtøj der sidder sådan rigtigt godt, men mine Ecco slår slet og ret aldrig fejl. Det har de i hvert fald ikke gjort indtil nu! Om det samme gør sig gældende for andre, ved jeg af gode grunde ikke, men jeg ved, at jeg elsker mine støvler for deres komfort, for deres udseende og for at de forhåbentligt kommer til at holde sne og sjap ude fra strømpesokkerne, når vi lige om lidt rammer dén tid på året. Min eneste lille anke er, at snørebåndet virker så gennemimprægneret, at det faktisk kræver en temmeligt stram dobbeltsløjfe for ikke at gå op hele tiden. Det er dog i virkeligheden et ganske lille – og vel nærmest fuldkommen ligegyldigt – “problem” fordi støvlerne har en lynlås, hvorfor man kun behøver at binde snørebåndet stramt (eller som jeg: stramt på en måde, så det stadig ser lidt løst ud, uden på støvlen, som jeg synes er pænest) én gang, for sidenhen bare at kunne gøre brug af lynlåsen. Men altså, ret skal selvfølgelig være ret 🙂

I kan som nævnt finde “min” støvler HER, eller, hvis de ikke falder i jeres smag, så kan I se hele kollektionen HER.

Skriv din kommentar

Kommentarer (9)

  1. Ecco er for alle – både unge og gamle. Jeg har været glad for Ecco fodtøj i mange år. Det er så dejligt at vide, at de nye sko eller støvler aldrig gnaver eller giver vabler, og at man ikke behøver at “gå dem til”. De passer bare og er behagelige at have på fra første øjeblik. Hver gang! Og så er der meget at vælge imellem – noget for enhver smag 🙂

    1. Du har ret! Omend jeg nu af og til har oplevet at mine ecco alligevel skal gås til – især sneakers, faktisk 🙂

    1. Det er de nemlig – og altså, selvom det er mange penge, så mistænker jeg, at de er hver en krone værd, når vinteren begynder at nærme sig 🙂

  2. De er så lækre og jo ældre jeg bliver jo mere går jeg op i hvordan de sidder på foden 🙂
    PS hvor er dine fede briller fra? 🙂

    1. De er nemlig smadderlækre – og smaddergode 🙂 Brillerne er købt hos Louis Nielsen i foråret, så mon ikke de stadig har dem hængende rundt om i butikkerne, hvis du skal prøve dem 🙂

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven