mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Når mandage stadig kan være fantastiske

Hvad det lige præcis er der gør det, kan jeg ikke umiddelbart sætte en finger på, men havde jeg ikke haft en kalender og mindet om en just veloverstået fødselsdag, ville jeg have svoret på, at i dag var en vaskeægte forårsdag. I ved, én af de allerførste på året, hvor solens sarte stråler skinner lidt ekstra kærligt, på den dér måde som man – altså, jeg – normalt kun oplever i marts eller april og som gør én – igen, mig – mere end bare almindeligt glad i låget. Solen, lyset og den helt perfekte temperatur, farten på cyklen, weekendens champagne og det faktum at drengene kommer hjem til mig igen i dag (eller måske i virkeligheden en kombination af det hele) mistænker jeg har udgjort en helt særlig faktor til at jeg i dag, på min cykeltur fra Indre By til Østerbro, har:

… Smilet usædvanligt stort. Altså, med åben mund og tænder og det hele. 

… Cyklet i slalom op ad Nørregade og hen forbi Torvehallerne. Seriøst, jeg tror ikke jeg har cyklet i slalom i mere end 10 år og det føltes fuldkommen fantastisk!

… Sunget med på musikken fra mine hørebøffer- med lyd på – da jeg krydsede Frederiksborggade. (Til jer, der ikke just kender gadenavnene i København, kan jeg fortælle at det er et relativt stort kryds; primært befærdet med cyklister og fodgængere. Altså typer, som altså godt kan høre, når andre bryder ud i sang).

… Afløst mit korte sangudbrud med at knipse. Og danse, så meget som det nu engang lader sig gøre på en cykel. Til mit forsvar hørte jeg Footloose, så man skal næsten både danse, knipse og synge lidt, ik’?

… Photobombed en virkelig smuk og virkelig ung mand, som stod og lænede sig op ad en virkelig sej mintgrøn bil på Øster Farimagsgade, imens en kvinde, der mest af alt lignede hans mor, tog billeder fra fortorvet, da jeg lavede funny face og peacetegn til kameraet, bedst som jeg cyklede ind foran. Kæft, jeg gad godt at se det billede, hvis hun tog ét lige imens jeg kørte forbi!

Og så fortæl mig lige, om I måske ikke også får brug for at rokke bare en lille bitte smule med skuldrene og og synge med – især efter omtrent 2 min og 45 sek – når I hører Footloose her ovenfor? Det er jo umuligt at sidde bomstille imens den brager derudaf!

Med ønsket om en mindst ligeså skøn dag til jer, som den føles her hos mig – og hey, så prøv lige dét der med slalom på cyklen. Dét gør noget godt for sjælen!

Skriv din kommentar

Kommentarer (7)

 1. Man kan IKKE sidde stille, når man hører Footloose. Den er lige så effektiv som den gamle klassiker “Kom tilbage til mig” (Tøsedrengene???) hvis man skal have folk ud på dansegulvet 🙂

 2. Haha.
  Fedt! Tak for at redde min aften, sidder her i bussen på vej hjem fra arbejde og det har bare været en møg dag, men nu smiler jeg igen og sidder og nynner.
  Knus og kram til dig søde Cana ❤

  1. Kæft, det gør mig glad, hvis mit lillebitte blogindlæg har kunnet give dig et smil om læberne! TAK <3

 3. Ha, jeg har siddet og arbejdet hjemmefra i dag, og har sukket længselsfuldt ud på vejret, mens jeg har skrevet email på email, til en masse håbefulde unge mennesker, som jeg desværre måtte meddele, at jobbet var gået til anden side. Lige som jeg var ved at udvikle en depression, og klar til at kaste mig over en plade Ritter Sport, hvem dukker så op på mit tv?
  Et stk smilende Cana med masser af overskud og gode råd. Det var lige hvad jeg havde brug for, især historien om de 7 Twix 🙂
  Selvfølgelig er Ritter Sport´ en væk, Du sagde jo jeg godt måtte, ha ha, og jeg overlevede hvad der ellers godt kunne være blevet en rigtig dum dag, Tak!

  1. Ha ha ha, det var så meget meningen at den twix-historie skulle være bare en lille smule hemmelig 😀 Og ja, for fanden, SELVFØLGELIG må du spise rittersport når du har lyst! 😀

 4. åh, Fantastiske mandag. En af mine yndlingssange og der kan jeg altså heller ikke lade være med at skråle med, om så jeg cykler eller hvad jeg gør. Yes! Jeg skal høre den som det første i morgen, også selvom det så er onsdag…

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven