mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Mandagskage med en stjålen sadel

Er der noget som at komme ud på gaden mandag morgen, med et barn om hver ankel, for at konstatere, at nogen har hugget éns sadel fra cyklen? Den cykel man bruger hver evig eneste fucking dag og som rent faktisk også agerer transportbillede for ét af børnene – og som gør, at man kan holde trit med det andet, cyklende barn. Pik og patter!

Egentlig opdagede jeg det faktisk allerede fredag morgen, da vi kom ilende, temmeligt sent på den (fordi jeg ved et uheld havde smadret en lyserød neglelak ud over hele badeværelsesgulvet. Og væggene. Og mine bukser. Og Jens’, som der heldigvis var hul i og som jeg derfor med god samvittighed kunne smide væk) ud af lejligheden, hvorefter det gik op for mig, bedst som jeg skulle til at placere Peter i barnesædet, at der var noget helt galt. At min brune lædersadel, som jeg i øvrigt har bandet væk, fordi den ved den mindste regn (eller røvsved) smitter af på alt tøj i lysere nuancer end sort, var væk. Men altså, på én eller anden måde, er det alligevel lykkedes mig at glemme det henover weekenden, hvor jeg således altså ikke fik købt en ny, som jeg ellers lovede mig selv, fredag morgen med neglelak på bukserne og en tålmodighed der var lige ved at være opbrugt, at gøre.

For fanden, Cana Buttenschøn og endnu mere for fanden, dumme sadeltyv. Helt ærligt, hvem fanden stjæler folks sadler?! Jeg mener, det kan jo ikke have været en spontan beslutning, da man jo er nødt til at bruge værktøj for overhovedet at få den løsnet. Det er eddermamer dumt, altså.

Heldigvis for mig, har jeg ingen chef der kan blive sur over mit valg af arbejdssted for dagen, hvorfor jeg altså har indfundet mig i min dagligstue, med udsigt ind til mit soveværelse, som efterhånden begynder at tage form. I ved, på den feminine jeg-behøver-ikke-at-tage-hensyn-til-en-mand-måde, som jeg er all about lige for tiden.

Og nårh ja, når jeg så ikke lige svarer mails og forsøger at koordinere min lille bogtour rundt i landet (som er gratis og som I kan melde jer til HER, hvis I har lyst), så overspringshandler jeg ved den bittersøde tanke om at cykelsadeltyven forhåbentlig har stjålet den til sig selv og at vedkommende cykler afsted til meget vigtigt møde (eller bedre, en date!) i hvide bukser. Så kan vedkommende i det mindste selv få en bid af mandagskagen!

Skriv din kommentar

Kommentarer (5)

 1. Wow, det er et ærgerligt menneske, der stjæler sadler!
  Men så kan du glæde dig over, at en mor i min fb-mødregruppe delte dit fine interview i morgentv om din bog. Du gav nogle fifs til ting, du gerne ville have vidst eller synes, man skal vide. Jeg er vild med “sharing is caring”-tanken, når det kommer til mortjansen og ville ønske, der havde været mere, da jeg som 22-årig stod med mit første barn. Nu er jeg 30 og står med mine 3 og 4 børn, fordi efternølere bare skal komme i hold. 😉 … og jeg er så vild med, at du får snakket om farens rolle.
  Sundhedsplejersken herhjemme jublede over, hvor godt manden herhjemme har tager fra og passet på både store børn, små børn og tvillingemor, så amningen kunne etableres gidningsfrit og med nok mælk. Hvilket så resulterer i, at moderen ikke bare har nok energi til store børn og små twins, men hun også har svært ved holde fingrene fra sin mand.
  Jeg er også vild med dit lille brev til den nybagte far, du lagde op på bloggen.
  Jeg ville ønske, jeg havde læst bogen, da jeg fik min første, hvor alt bare var nyt. Og glæder mig til at læse din bog, når jeg er lidt længere i min barsel og pigerne kan underholde hinanden.

 2. Hej Cana
  Ken har også fået stjålet sin brune lædersadel. Jeg tænker lidt om det måske kunne være selv samme mand som tidligere havde stjålet og videresolgt din cykel. Du ved hvem jeg snakker om. ??
  Men det er simpelthen bare for meget man ikke kan have sin ting i fred!!
  Hilsen Patricia

 3. Selvom det er træls er det altså også lidt sjovt! Det minder mig om dengang vi fik stjålet rattet fra vores bil. Rattet og intet andet. Det var altså også underligt ☺️ Heldigvis var bilen næsten klar til skrot i forvejen og det manglende rat fik os til at tage os sammen til at få gjort alvor af det.
  Du må stå op i pedalerne indtil du får købt en ny saddel ?

 4. Håber tyven får sig en stor bid af mandags-kagen! Kunne godt se det sjove i at karma lige blandede sig lidt ?

  Ps. Øv at du ikke lander i Aarhus med din turné rundt i BabySam ?

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven