mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Hul i taget og 20% på overtøj

Årh mand, bedst som jeg gik og troede at alt var lutter lagkage, så skulle det – selvfølgelig, fristes jeg til at sige –  vise sig, at det ikke helt var tilfældet. Naturens balance, yin og yang, lort og lagkage. Jeg ved ikke om I kan huske det, men jeg skrev på et tidspunkt – ganske stolt – om hvordan jeg havde tætnet taget i min kolonihave. Godt nok virkede det ikke helt efter hensigten, men efter endnu en omgang, lod det faktisk til at holde tæt. Altså, lige indtil det mødte septemberregn, åbenbart.

Jeg har igennem den seneste uges tid haft en nagende fornemmelse af, at noget var galt derude og da drengene og jeg i går kørte derud for at tjekke, blev min fornemmelse bekræftet. Tifold, desværre. Taget derude er nemlig ikke længere spor tæt og der har nu ligget så store mængder vand så længe (uden jeg har været derude og kunnet gøre noget ved det) at der er mug i loftet, som ganske tydeligt er ved at falde ned. Pis, mand.

Det er pisseirriterende, men til gengæld så uoverskueligt, at jeg slet og ret hverken har tid, overskud eller evner til selv at gå igang, hvorfor jeg har besluttet mig for at hyre nogle håndværkere. Dét har jeg mega meget optur over, fordi der så i sagens natur er nogen der tager sig af det for mig. Til gengæld mistænker jeg at den slags er så hammerdyrt, at jeg – for nu i hvert fald – gør klogt i ikke at benytte mig af Boozts fantastiske tilbud med 20% på en laaaaaang række overtøj, som I kommer direkte til, ved at klikke på dét I helst vil se herunder – og bruge koden COLD20 ved checkout.

Du finder overtøj til børn HER

Du finder overtøj til kvinder HER

Du finder overtøj til mænd HER

OBS: tilbuddet gælder kun i dag, søndag 17/9

Selvom jeg altså desværre ikke kommer til at shoppe i denne omgang, vil jeg selvfølgelig gerne opfordre jer til at gøre det – både fordi der er gode penge for jer at spare og så fordi jeg altså har tilladt mig at lave alle links til tøjet om til den slags reklamelinks, som betyder, at jeg får en procentdel af salget, hvis I skulle beslutte jer for at købe efter I har klikket på dem. På dén måde kunne det være, at tagregningen ikke ville slå benene helt væk under mig, samtidig med at I ville få nyt og lækkert tøj 🙂 Det koster, som en lille note, selvfølgelig ikke spor ekstra for jer 🙂

Hvis nu jeg selv kunne tillade mig at shoppe løs, ville jeg helt klart gå efter noget som denne HER, som jeg synes er overdrevet fed og som må være noget nær det varmeste man kan finde, hvis man ikke skal ud i noget der minder om skitøjskategorien. Ej, men seriøst, den er jo så fed! Og til drengene ville jeg nok investere i nye flyverdragter – den slags er trods alt absolut sjovere, når man sparer 20%, ikke sandt? Måske denne her mega-nuttede sag til Peter og denne her til Jens. Altså, hvis nu jeg ikke lige skulle til at investere i et nyt tag…. Gudskelov et relativt småt tag.

Skriv din kommentar

Kommentarer (3)

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven