Vind en weekend i København

Arghmen altså, jeg har simpelthen glædet mig så meget til i dag! Tænk sig, at det allerede er tre år siden jeg sad i min hvide lædersofa i Sønderjylland og besluttede mig for at skrive en blog i nogle af de timer hvor min dengang lille, fede baby sov. Den startede ud som et rent kedsomhedsprojekt, efter jeg var gået død i at sy børnetøj, som jeg aldrig rigtigt blev god til (omend jeg faktisk gjorde det ret meget, dengang) og se så lige nu – min hobby er blevet til min levevej og jeg fatter det nærmest ikke.

Det har været tre på alle mulige måder vilde år, men dén del må vi altså snakke om en anden dag, for i dag skal det handle meget mere om jer, end det skal om mig. Det er nemlig konkurrencetid! Både her og på instagram, hvor jeg i løbet af dagen også laver en lille fødselsdagskonkurrence, som jeg selvfølgelig også håber at I vil deltage i 🙂

Da jeg HER bad om inputs til hvad I allerhelst ville forkæles med, stod det ret hurtigt tydeligt, at der – som forventet – var en klar frontløber: Hotelophold!

Og hvis det er dét I helst vil have, så er det da også dét I skal få.

Næsten, i alle tilfælde. Min søde agent foreslog nemlig, at jeg skulle give jer muligheden for at få en weekend på det legendariske “Generator”, som altså slet ikke er et hotel, men et hostel. Med to stjerner. Min første indskydelse var, at det måske ikke lige helt var fint nok til dét jeg havde i tankerne, men min agent lokkede mig til – inden jeg sagde endeligt nej tak – at tage derned, for at fornemme stemningen.

Og gudskelov for det! Det er jo det vildeste sted!

Stedet er indrettet som en mellemting imellem et backpacker-paradis i Asien og en luksusstrand i Saint Tropez (forestiller jeg mig, uden nogensinde at have været nogle af de pågældende steder) og det virker, sådan overordnet set, ret ungt. Der er ingen businesstyper og attachémapper, men til gengæld virkelig meget hygge, stemning og små fantastiske kroge. Der er alverdens aktiviteter og selvom jeg kom forbi ved frokosttid på en hverdag, så kunne jeg næsten fornemme, hvordan der ville være om aftenen, når de mange sofagrupper ville være fyldt, drinksene fra baren ville flyde og de kulørte lamper udenfor, ved den overdækkede (og heeeelt vildt smukke) petanquebane, ville blive tændt. Arghmen, det var så hyggeligt! OG – som en meget vigtig detalje – så har stedet en is-bar. Altså, en voksen-is-bar. I ved, sådan én hvor man får en frakke over hovedet, inden man går ind i hvad der mest af alt bare minder om en overdimensioneret isskulptur, hvor selv shotsglassene er lavet ud af is. Sådan én som jeg aldrig, før mit besøg derhenne forleden, har frekventeret, men som jeg med garanti kommer tilbage til, fordi jeg tænker, at det må afføde nogle gode grin, snakke og oplevelser, at få et par drinks sådan et sted.

Samtidig ligger Generator så centralt i København, som man overhovedet kan forestille sig, således at man, når tiden ikke lige er til værelseshygge, petanque eller is-bar, kan stikke ud og snuse lidt til nogle af de allerdejligste steder i København.

… Men altså jo, det er et hostel, hvor man kan sove fire på et værelse, hvis man har mest lyst til dét, men de har altså også helt almindelige hotelværelser; premiumværelser, som altså er sådan ét jeg har fået fingrene i til jer.

I kan nemlig, lige her og lige nu, vinde to overnatninger for to personer på Generator. Naturligvis på et premium-værelse, med fri adgang til is-baren (som i øvrigt hedder Reflections) og en voucher til en omgang petanque i deres hyggelige baggård – hallihallo!

(Læs mere under billederne)


Hvis det nu var mig, der skulle blive så heldig at indløse sådan en præmie, ville jeg formentlig gøre noget ala følgende:

Dag 1:

Check-in på Generator kl 14

Tage i Tivoli (Hvis det var fredag, så ville jeg nok skippe de næste par punkter og spise på Mazzolis i Tivoli og høre Fredagsrock)

Tag bus 1A til Kongens Nytorv, gå en tur ned igennem Nyhavn og rundt om skuespilhuset

Spise på Bistro Deluxe

Gå en tur forbi Boltens Gård – og formentlig beslutte at spare tømmermændende og gå hjem

Dag 2:

Spise morgenmad på Fars Dreng

Tage på Strøgtur

– med dertilhørende kanalrundfart, som jeg synes er noget af det hyggeligste. Nettobådene ved nyhavn koster næsten ingenting.

Spise en burrito (med hot sauce!) fra Slice of San Fransisco

Tage på hotellet og spille petangue, slappe af og evt skifte tøj.

Tage en sjus i isbaren, Reflections.

Spise middag på Bistro Royal (ja, jeg er ret glad for madklubben, fornemmer I nok)

Drikke drinks på Dandy – og evt gå forbi Boltens Gård og konstatere, at det nok er bedst at gå hjem.

Dag 3:

Checke ud fra hotellet kl 10

Tage billeder i deres fotoboks

Tage en kaffe med fra The Coffee Factory og slentre langsomt ud over kyssebroen, for at spise sen morgenmad/frokost på papirøen, inden turen gik hjemad.


Nuvel, det er selvfølgelig slet ikke op til mig at bestemme hverken hvad I skal lave eller hvem I skal have med og der er vitterligt oceaner af muligheder for, hvad sådan en weekend på Generator i midten af København kan gå med.

For at deltage i konkurrencen om et ophold på to nætter, inklusive fri adgang til isbar og en omgang petanque på Generator, skal du ikke andet end at skrive en kommentar herunder med hvem du kunne tænke dig at tage med. (Du lægger en kommentar nederst på siden her – bare scroll ned)

… Og husk så også lige at stikke ind forbi min instagram @canabuttenschon i løbet af dagen og deltag i konkurrencen om tre seje bomberjakker 😀

Skriv din kommentar

Kommentarer (879)

 1. Nøj, det lyder luksus ? Jeg ville tage min skønne københavnerveninde med – Så kunne hun for alvor vise en falstring som mig hvad Kbh har at byde på ?!

  1. Jeg ville tage mine dejlige og altid klar på oplevelser veninde Britta med.. Hun trænger til at hvile, ro, grin og glæde krammer hendes krop og sjæl♥️?

   1. Jeg ville tage min søde veninde, Emma, med. Hun er der altid for mig, og jeg ville elske at kunne give hende sådan en tur – Og som vi netop er startet i 3.g, ville lidt forkælelse sikkert falde på et tørt sted 😉

  2. Wow. Jeg vidste slet ikke at vi havde et Generator hostel i Danmark. Har boet på et i Dublin og det var nærmest et hotel, som du også beskriver det. Hvis jeg skulle være heldig at vinde, vil jeg tage min veninde med, for når man bor i Aalborg kan det godt være at vi har “Gaden” at slå os løs i, men kulturen i København er helt speciel og jeg synes ærlig alt jeg trænger til lidt “byforandring” i et par dage 🙂

  3. Tillykke med de 3 år er først begyndt at læse med for et halvt år siden men nøj jeg har nydt det ?
   Jeg ville tage en dejlig veninde med som har fortjent en tur hjemmefra da hun alt for sjældent kommer nogle steder da deres søn er autist og derfor har svært ved nye steder.

  4. Jeg ville hvis det var muligt konvertere værelset til et 4 pers. og så ville jeg tage mine 3 døtre med på en københavnertur, hvor vi skulle hygge max. ❤️

  5. Hej Cana!
   Jeg ville tage verdens dejligste Knud med. Han er en fantastisk far for vores datter, og det bedste menneske jeg kender.
   – Alex

  6. Jeg vil tage min bedre halvdel Frederik med. Vi kunne godt bruge en weekend på hygge i København ❤️

  7. Sikke et dejligt weekendophold man kan vinde. Hvis jeg bliver den heldige vinder vil jeg tage min mand med inden barn nummer 2 ankommer ❤

  8. Jeg ville tage min kæreste med, da vi lige er blevet forældre for anden gang så lidt kæreste tid ville falde på et tørt sted

  9. Jeg vil tage min søde mand med! Vi BIR i København men har de seneste 13 år stået i børn til halsen (tre styk). Det er dejligt – men kærestetid er der ikke meget af! Så en tur på hotel vil være den perfekte ramme til at vi får snakket en masse, kysset, spist god mad. Og sovet ?

  10. Jeg har en helt ny spirende ‘date’ som jeg håber kan blive til meget mere .. og hvad ville være mere fantastisk end at kunne tage afsted med en ny kærlighed, nyde hinanden og skønne København, det kan da kun hjælpe på forelskelsen ❤️❤️??

 2. Stort tillykke med de 3 år, det er altid en fornøjelse at læse med! 😀 Glæder mig til at følge med de næste mange år frem! 🙂

  Hvis jeg skulle være så heldig at vinde denne fantastiske præmie, ville jeg invitere min kæreste med, så vi kunne få lidt romantisk alenetid sammen for første gang siden vi blev forældre! 🙂 (hold nu op hvor er det tiltrængt med lidt romantik!)

  Hav en rigtig god dag, søde Cana! Håber du også forkæler dig selv lidt på denne særlige dag og ikke kun os! 🙂

 3. Tillykke med de tre år ?
  Jeg ville tage min bedsteveninde Anne-Mette med – pga små børn osv er det nu 2 år siden vi sidst var alene på tur. Og det er altså bare for længe!!

 4. Jeg ville tage min veninde Camilla med. Da jeg for ,5 år siden flyttede til Aalborg for at læse min kandidat, og ikke kendte et eneste menneske, var hun den første der tog mig i hånden og blev en ny veninde. Sidenhen mødte jeg ham der nu er min mand, og kort efter mødte hun (en anden) ham der nu er hendes kæreste. Jeg kan nok ikke sige mig helt fri for at have haft en finger med i spillet angående skabelsen af sidstnævnte match (ja – ægte tinder-match) da Camillas kæreste er min mands gode ven og kollega fra deres tidligere arbejdsplads. For et års tid siden fik min mand arbejde i Afghanistan og er afsted 10 uger ad gangen. For en måneds tid siden blev Camillas kæreste også ansat i Afghanistan – og denne gang er jeg ret overbevist om at min mand har haft en finger med i spillet.

  Jeg kan tydeligt huske hvor hårdt og træls og surt det er i starten. Savn og uvished og ærlig talt dumme mænd der aldrig sender nok søde beskeder hjem ? Så nu vil jeg altså rigtig gerne være den der kan tage Camilla i hånden. Og return’e the favour fra dengang jeg selv følte mig alene og på ny grund. Og forhåbentlig lette min lettere tyngede samvittighed da det jo til dels var mig der førte dem sammen, og til dels min mand der trak hendes kæreste til Afghanistan.

  Camilla er det sødeste og mest betænksomme væsen jeg kender. Og jeg håber at kunne give hende denne tur og løfte hendes humør. Vi er i øvrigt begge nyuddannede og arbejdsløse og kedelige og har virkelig meget tid til lige netop sådan en tur ??

  1. Natascha! DU er simpelthen blevet den heldige vinder af hotelopholdet med 2 overnatninger på Generator! TILLYKKE!!

   Jeg sender dig fluks en mail, så du kan få bestilt jeres tur <3

 5. Åh for en dejlig præmie! Jeg ville forkæle min skønne veninde med en Kbh-weekend.

 6. Dejlig dejlig præmie. Efter at være hjemvendt til udkantsdanmark fra København, savner jeg storbyen og ville elske en tur sammen med min gode veninde.

 7. Stort tillykke med din fantastiske blog! ???? Lyder som et dejligt ophold, jeg ville forkæle og tage min elskede søster med! ❤??

 8. Hvis jeg skulle være så heldig at vinde ville jeg invitere min far og mor afsted på lidt voksen-tid. De bor i Jylland, og jeg i hovedstaden, så det ville være en skøn anledning til også at få lidt kvalitets-tid med dem ❤️

  Tillykke med bloggen og de tre år ?

 9. Jeg ville tage min veninde Heidi med. Hun knokler alt for meget og slapper alt for lidt af så det her ville kunne hjælpe hende.

 10. Tillykke ?
  Jeg ville invitere min mand med, det ville være dejligt med lidt romantik og kæresteri, med to små børn i huserer det jo ellers lidt sparsomt.

 11. Hvor lyder det fantastisk. Jeg vil tage min skønne veninde, Nina med, som jeg har kendt siden studietiden. Hun trænger til hygge efter en tragisk ferie på Kos og ja, fordi hun er den, hun er. ❤️

 12. Jeg ville tage min mand med…
  Vi trænger til lidt forkælelse efter en sommer med sygdom, og nu en diagnose på vores yngste søn som fortsat vil få en del sygedage..

 13. Kære Cana! Stort tillykke med de 3 år som blogger. Jeg hr fulgt med LÆNGE, og jeg synes simpelthen indholdet i din blog er så humoristisk, finurlig og brugbar læsning! Jeg håber det bliver til mange år endnu, hvor du kan få lov til at blogge løs!

  Hvis jeg blev den heldige vinder af din konkurrence, ville jeg tage min kæreste Rafet med.

  De bedste ønsker for din fremtid, Cana. Både arbejdsmæssigt, men også i dit privatliv.
  Kh Rikke

 14. Jeg ville tage min fantastiske kæreste med. Det kunne være så godt med er getaway. Og få slappet helt af, og nydt hinanden. Jeg krydser finger.

 15. Jeg vil tage min veninde med, hun er spændt hårdt op for tiden. Hun trænger i dén grad til at komme væk. Hvis vi er så heldige at vinde, vil vi klart følge din guide, for vi er to vestjyder der ikke vil ane hvilken vej vi skal gå ?
  Tillykke med de 3 år som blogger, læser dagligt med?

 16. Det lyder super lækkert. Jeg vil tage min veninde, Vibeke, med. Vi har længe talt om at skulle en tur til København, så den her præmie er jo oplagt ?

 17. Stort tillykke med de 3 år ?? Wow som tiden flyver ? Tænk at din hobby er så sej og at du er så god til det, at du kan leve af det ??
  Hvis jeg vandt, så ville jeg tage min mand med. Vi kommer aldrig ud uden ungerne og vi trænger virkelig ?

  (I øvrigt var det min fødselsdag i går, og hvilken bedre gave kunne jeg ønske mig til mig selv? ?)

 18. Sikke en fantastisk præmie at vinde ? Jeg ville tage min mand gemmen 10 år med på hyggetur ❤️

 19. Tillykke med jubilæet. Elsker at læse med.?
  Hvis jeg vandt ville jeg tage min mand med. Det ville være fantastisk med en tur til Kbh. ??

 20. Altid en fornøjelse at læse med på din blog – dejlig uhøjtidelig og hverdagsting man kan forholde sig til. Jeg ville tage min kæreste med på hotel – vi trænger til alenetid.

 21. Min mand Lars ❤️ Efter vi fik børn og flyttede væk fra København har vi for det første ikke meget tid bare os to og for det andet kommer vi aldrig mere ‘i byen’ i København ?

 22. Jeg ville tage min skønne veninde med på en hyggetur uden børn, så den ville stå på kvalitetstid, bare hende og jeg.

 23. Jeg ville invitere min søde kæreste med, da det er længe siden, vi har haft en weekend, hvor det bare er os 2! ❤❤

 24. Ville tage min fantastiske mand med. Efter vores første år som forældre kunne vi helt sikkert godt bruge noget selvforkælelse og tid til hinanden ???

 25. Jeg ville tage min mand med. Ingen tvivl om det. Jeg ville nyde at komme på weekend i København, faktisk er jeg fra København. Jeg har både søster, bror, masse venner og en gammel mor på et plejehjem…alle sammen i København. Men hver eneste gang vi er i København, så er kalenderen fyldt med aftaler. Hvis jeg vinder, så vil jeg bruge weekenden til at hygge mig, helt selv bestemme hvad vi skal lave og bare være i “min by”.

 26. Jeg ville tage min dejlige niece med! Jeg har lovet hende sådan en tur siden jeg blev mor ? Det er snart to år siden, så det kunne være en virkelig god kickstarter til at komme ud og få tilbragt tid mef andre end søn♥️

 27. Jeg vil elske at invitere min kæreste med på sådan en tur ? Han fylder rund i løbet af efteråret, så det her kunne være en skøn ekstr gave ?

 28. Jeg vil tage min mand med. Sjovt at prøve dette hotel, som jeg sikkert aldrig ville have valgt selv :-).
  Og tillykke med bloggens fødselsdag

 29. Åh det ville være skønt at vinde. Med ville jeg tage min mand og så kunne vi slå os lidt løs væk fra Bountyøen Fyn.

 30. Kæmpe tillykke med 3 år! ?? Og tak for meget spændende læsning om store og små spørgsmål!
  Jeg er vild med Kbh og lyder da alt for fedt med muligheden for, at genopleve noget af tiden, som backpacker, kombineret med lidt hipsterlife ???
  Min rejsebuddy skal være kæresten min, da vi virkelig har haft en svær periode i vores forhold efter vi er blevet forældre – nu er på rette vej – og til januar udvider vi familien til fire.

 31. Jeg vil inviterer min søde veninde med ❤️❤️, efter vi begge har stiftet famile og bor i hver vores landsdel ser vi hinanden aaaaalt for lidt. En skøn tur i Kbh, hvor vi mindes alle de sjove stunder vi havde i byen da vi var unge og lige fra flyttet dertil fra Jylland ville være så skønt!!!

 32. Jeg ville tage min søde kæreste med. Vi trænger til noget kvalitet tid sammen❤️❤️❤️❤️

 33. Øj øj øj det lyder som et fedt sted. Jeg vil SÅ gerne vinde. Som studerende er der ikke økonomisk plads til sådan nogle ture så det ville være fantastisk at vinde. Hvis jeg vandt ville jeg tage min kæreste med. Han er en kæmpe støtte for mig, specielt lige nu hvor jeg er ved at komme mig over en brystreduktion (med upper body lift) jeg fik foretaget i tirsdags som gør at jeg hverken kan løfte noget eller helt basis ting som vaske mig selv og rede mit hår. Han gør det hele uden så meget som at brokke sig, så han fortjener at komme på sådan en tur ☺

 34. Tillykke med mærkedagen! 🙂
  Jeg ville invitere en god veninde med. Hun er netop midt i en skilsmisse – en fredelig en’ af slagsen, hvor de efter næste 20 års samliv har erkendt at de er bedre til at være logistik-forældre og få hverdagen til at trille, end de er til at være gode ved hinanden… men med tre børn i alderen 5-10 år, er det måske nok en fredelig skilsmisse udenpå, men ens hjerte og sjæl bliver flået i alle retninger alt efter om det er en god dag eller en dårlig. Oven i hatten spændes den økonomiske bue, indtil hun om 1/2 år er færdig med den efteruddannelse på S.U., som hun påbegyndte for tre år siden. HUN trænger til at komme ud og spille petanque … eller måske mere at spise is og drikke en sjus 🙂 alt mens jeg giver hende ret i, at livet kan være ondskabsfuldt, men at nyt og anderledes også kan være godt.
  Go’ søndag til jer.

 35. Tillykke med 3-års dagen. Sejt, at din hobby er blevet til din leve vej. Er sikker på at mange som jeg, elsker at læse dine dejlige personlige indslag.
  Fed præmie og så midt i København!!
  Jeg ville helt klart tage min mand med og nyde en børnefri weekend med masser af drinks i isbaren??❤️?

 36. Fedt! Min mand og jeg ender altid på hotel ved Haderslev så vi burde virkelig prøve noget nyt og det der lyder da virkelig som noget ud over det normale på den fede måde… som du nok har gættet vil jeg meget gerne tag min mand med 🙂 Så kan bedsteforældre få lidt glæde af vores tre drenge 😀

 37. Jeg kunne godt tænke mig at invitere min mand med på Hostel 🙂
  Vi har været sammen i 20 år, vi har 4 børn (mistede en nyfødt datter i 2000)
  Og så har vi aldrig været på ferie sammen!

 38. Jeg ville tage min gode veninde Jonna med. Sådan nogle bonderøve som os bør komme lidt udenbys ?

 39. Kæmpe stort tillykke! Det har været en fornøjelse alle årene❤️.
  Jeg ville tage min søde mand med, så vi kunne få lidt luksustid sammen uden for hverdagens trummerum.
  Håber du får en skøn fejring af jubilæet❤️

 40. Jeg ville invitere min mor med til København, vi har tidligere haft en tøsetur til København og det var simpelthen så hyggeligt og sådan en kunne vi godt trænge til igen..
  Og så ville min kæreste være (forhåbentlig) så misundelig, at han tænker vi bliver nødt til at tage derover sammen 😉

 41. Jeg vil ta’ min søde kæreste med. ❤️
  Så vi kan hygge og ha’ lidt dejlig voksentid og forkælelsestid.
  Han har altid været god til at forkæle og overraske mig. ?❤️ Så det vil være dejligt, hvis det var min tur, til at overraske og forkæle ham og os. ?❤️

 42. Kære Cana,

  Tillykke med bloggens 3 år. Jeg følger trofast med – på en stresset dag efter arbejde, kan jeg altid lige stresse af med et par indlæg. Desuden skriver du virkelig godt, indlevende og med masser af humor! Tak!

  Skulle jeg vinde, ville jeg tage min smukke kone, Luna, med på er ophold. Det ville være fantastisk!

  Tillykke og hurra,
  Julie

 43. Tillykke med mærkedagen ??
  Jeg ville invitere min bedre halvdel med og nyde at have lidt “voksentid” i verdens bedste by ?

 44. Fed fed fed præmie ? Hvis jeg vandt ville jeg tage min dejlige mand med. Med to børn og arbejde er der gået lidt for meget hverdag i det herhjemme og vi kunne godt bruge en kærestetur og vi kan flette fingre, sove længe og opleve noget sammen. Bare ham og mig ❤️
  Og nu til det vigtigste: Tillykke med at verdens bedste blog fylder 3 år! Hvor er det fantastisk at du bliver ved. Tak for skøn læsning, sjove grin og tåkrummende historier ?

 45. Jamen det skulle da være min kære veninde Åse , som var der for mig da det var svært , vi har været på dejlige ture til eksotiske steder , nu må det være smukke Kbh vi skal nyde sammen , lyder så spændende et sted ?☀️Håber på oplevelsen ?

 46. Åhh, det lyder simpelthen så hyggeligt – jeg ville tage min dejlige mand med. Vi gennemgår fertilitetsbehandling i håb om, at lave en søskende til vores søde datter ?? Det ville være så fantastisk med et kort afbræk fra det ❤️

 47. Tillykke med jubilæet! Jeg ville såmænd invitere min dejlige mand med. Efter 5,5 år sammen er det netop lykkedes os at komme i biffen sammen for første gang, måske et romantisk get-away var næste trin 😉

 48. Jeg ville klart tage min kæreste med, hvis jeg vandt! Han elsker petanque, og vi har også en forkærlighed for madklubberne!

 49. Hej Cana

  Sikke en skøn konkurrence. Jeg ville invitere min skønne veninde Ida med. Du kender det sikkert godt, hun er sådan en veninde man ikke ser så tit grundet afstanden, men hun er grunden til at min taletid altid er opbrugt på mit telefonabonnement og når vi ses er det som om vi aldrig har været fra hinanden. Jeg ville elske at tilbringe en weekend med hende, her efter mine børn er blevet lidt større og inden hun får børn.

  Stort tillykke med de 3 år forresten

 50. Årh det lyder lækkert!
  Jeg ville tage min kæreste med!
  Med meget arbejde, og en fantastisk vildbasse af en datter, er der nu allerede gået et år siden vi sidst lavede noget alene.
  Det kunne vi godt trænge til, os to jyder, i vores dejlige hovedstad ???!

 51. Jeg vil tage min mor med, hun har været igennem flere operationer pga nethinde løsning og har næsten mistet synet helt på det ene øje pga en sygehus fejl. Hun trænger i den grad til at blive forkælet lidt og jeg får desværre alt for sjældent vist/sagt hvor meget jeg elsker hende

 52. Ville dele med endten minsandten eller en veninde ? Manden og jeg trænger Big time til en voksenweekend, men kunne også være hyggeligt med en veninde ?❤️

 53. Hvor lyder det lækkert:-). Jeg ville tage min mand med<3 . Vi trænger til lidt par tid da vi har haft en del at se til siden vores tvillinger kom til verdenen. Håber håber håber at jeg vinder netop denne præmie.

 54. Altså det ville jo være oplagt at tage sin mand med – småbørnsforældre, ingen alenetid og alt det der… Men jeg tror faktisk, at jeg ville invitere en af mine dybt nedprioriterede veninder (som også er småbørnsmødre, så det er ok) med i stedet. Så kan den gå to veje: enten ville vi bare ligge og sove hele weekenden, eller også ville vi gå crazy amok i isbaren 🙂

 55. Jeg ville tage min kæreste med!
  Vi bor i Midtjylland normalt, så det sker alt for sjældent, at vi tager til hovedstaden! ❤️??

 56. Stort tillykke bloggens fødselsdag! Og tak for en dejlig blog ?

  Jeg ville tage min kæreste med, når han kommer hjem fra Irak efter 6 måneders udsendelse med hæren. Det ville være tiltrængt efter så lang tids adskillelse.

 57. Jeg ville tage min søde mor med. Jeg er netop kommet hjem fra skadestuen med en brækket albue, men hun står bare klar til at hjælpe mig de næste uger med vores lillebror på 8 mdr, indtil jeg forhåbentligt får gipsen af igen

 58. Tillykke med de 3 år.
  Jeg ville tage min mand gennem 27 år med.
  Nu et ungerne så meget fra reden at vi kan tage af sted alene ?

 59. Det lyder som et dejligt sted at tilbringe en weekend! Det er også for lang tid siden jeg har været i København.

  Hvis jeg vandt ville jeg tage min mand Michael og min 4 måneder gamle søn, Pelle, med på tur.
  Det ville være et skønt afbræk midt i bleer, søvnunderskud og vasketøj ???

  Tak for dejlig læsning ??

  Mvh Louise

 60. Jeg vil tage min kæreste med på tur. Og så skulle den stå på masser af hygge, afslapning og shopping 🙂

 61. Hvis jeg var den heldige, så skulle min kæreste med. Så kan ungerne hygge med en bedste, og mor og far kommer hjem med masser af energi og overskud ❤

 62. Jeg ville lade de tre små blive hjemme, tage min mand i hånden og stikke af på romantisk getaway, som forhåbentlig kunne kickstarte den mere intime del af kæreste forholdet efter en fødsel for 2 måneder siden ?

 63. Kæmpe tillykke. Det har været en fornøjelse at følge med siden du startede
  Jeg vil nyde dagene med min mand

 64. Min søde søster, der bor i Odense så vi kan få nogle hyggelige dage da vi ikke når at se hinanden så meget til hverdag! ❤️

 65. Stort tillykke med de 3 år, hvor er det skønt ???
  Jeg ville tage min mand med på hotel, vi trænger til en skøn kæreste weekend ?

 66. Stort tillykke med de tre år – det er en fornøjelse at læse med ? Jeg vil tage min dejlige mand med. Vi ku godt bruge lidt ekstra tid sammen ❤️

 67. Hvilken fantastisk ide du har fået, Cana. 🙂

  Hvis jeg vandt, så skulle jeg afsted med min mor. Hun knokler hver evig eneste dag med at sørge for andre. Om det er på sit arbejde, hvor hun dagligt laver mad til mere end 800 ansatte/patienter.
  Eller om det er på privatfronten, hvor hun altid er der for os andre. Hun har båret mig i 9 mdr, sørget for min opvækst, og er der stadig for mig i mit voksne liv. Derfor skulle min mor have sådan en dejlig oplevelse.

 68. Tillykke med de 3 år. Skulle jeg være så heldig at vinde ville jeg helt sikkert tage min mand med på en Københavner tur.

 69. Først og fremmest. Stort tillykke med de tre år. ???
  Hvis jeg skulle være den heldige at vinde så ville jeg tage min mand med. Vi bor i Kolding og hans bror bor i Kbh. Vi får ikke set ham og hans kone så tit og slet ikke uden at alle børn er med. Så det kunne være super at komme en på en kæreste tur og samtidig få noget tid med familien ??

 70. Det lyder simpelthen så skide hyggeligt 🙂 tror jeg ville invitere min veninde fra Århus. Hun er alene til 2 små børn, og har en ryg der burde opereres men lægerne tør ikke, så hun trænger til et festligt afbræk og en bytur i skønne Kbh. <3

 71. Min kæreste som jeg endnu ikke har haft et døgn alene med i snart 3 år, siden vores nummer 2 dreng kom til verden. Vi er flyttet fra Kbh for et par åsr siden og savner sådan at cykle gennem vores by og føle os unge, frie og sorgløse igen – bare for en stund:-)

 72. Stort tillykke skønne Cana ❤️??❤️ du er mega god til din hobby, fortsæt endelig.

  Hvis jeg skulle være så heldig at vinde, ville jeg invitere min veninde Nina (Kolding) med hun trænger til at opleve stor byen. Og du har jo allerede skrevet to do listen, så jeg behøver slet ikke ligge Provins hjernen i blød.
  Og helt ærligt så kunne vi godt bruge en tur i isbaren og i gaderne. Single livet er skønt, men der kommer et punkt når man er mere end 29 somre hvor man bliver virkelig dårlig til at komme ud. Det skal der laves om på. ???? ? ? ?

 73. Et stort tilllykke med de 3 år – tak for at måtte følge med!
  Hvis jeg er den heldig kartoffel, skal min fantastiske mand med 🙂

 74. Min dejlige kæreste. Vi er blevet forældre i maj- det har været hårdt og tror vi trænger til nogle dage sammen ♥️♥️♥️

 75. Sikke en hyggelig og skøn præmie!
  Jeg ville invitere min mand med og på den måde fejre vores 8-års dag og 4-års bryllupsdag der falder næsten samtidig ❤️

 76. Stort tillykke med de 3 år <3 Det er så skønt og hjertevarme at følge dig. Tak for det <3

  Jeg ville slæbe min mand med. Vi trænger i den grad noget voksentid sammen uden barn. Det har vi ikke rigtig haft siden hun blev født for knap 2 år siden. Al fokus har været på barn og skabe de bedste rammer og vilkår for hende at forholdet er blevet nedprioriteret en del. Heldigvis uden at det har slået skår i forholdet. Men vi trænger til at være mand og kone nu. Også uden Gurli Gris i baggrunden <3

 77. Aaaaauw, ville så gerne afsted med min kæreste. Det kunne vi så godt trænge til – en hel weekend med forkælelse og efterårs-hygge. 😀

  Krydser fingre <3

 78. Jeg vil tage min mand med og fejre vores kobberbryllup og en meget forsinket bryllupsrejse. Stedet lyder til at være noget for os der kommer fra landet?

 79. Hejsa?? Åhh, så ville jeg tage min søde kæreste med, og efterlade begge unger (1,5 & 4år) hjemme i Jylland hos farmor og farfar. Så vi kunne få ladt batterierne op igen❤❤❤❤

 80. hvis jeg var så heldig at vinde, vil jeg tage min kæreste med. vi er begge på SU så budgettet til en kæresteferie er ikke så stort, så det ville værd så fantastisk at kunne overraske ham med en tur til KBH. ?

 81. Jeg ville helt klart tage min søde søster med. Hun har valgt at bo sammen med mig og mine skønne tvillinger på 3 år og er jo i den grad med til, at få hverdagen til at hænge sammen?❤️

 82. Årh det ville være Mega lågsus at vinde. Jeg ville dele det med min elskede mand, for her med studiestart og fuldtidsjob, er der ikke megen tid til romantik. ?

 83. Jeg ville tage min mor med ❤️ Efter nogle hårde år har hun ikke det store økonomiske overskud ? Hun fylder 60 i december og har ikke råd til at holde fødselsdag, så jeg ville elske at overraske hende med sådan et ophold ?

 84. Jamen det kan ikke være med andre end min mand, Peter! Jeg krydser fingre, lige indtil de bliver hvide og følelsesløse, mens jeg med den anden hånd googler løs om petanque-regler, så jeg er klar til at vinde over ham. Jeg behøver jo ikke vide noget om, hvor jeg skal gå hen i København, det har du ordnet og tak for det Cana!

 85. Tillykke med 3 år – de er gået så hurtigt!
  Hvis jeg vandt ville jeg invitere min veninde med og forkæle vores venskab med tid, samvær og oplevelser.

 86. Lågsus ? Jeg ville overraske min søde veninde, der de sidste mange måneder (år) har proppet hovedet med bryllupsforberedelser. Som bliver udlevet om 3 uger ?

 87. Jeg ville helt klart tage på kæreste tur med Søren <3 kunne være dejligt at tage fra det vestligste Jylland og nyde en weekend i det københavnske 🙂

 88. Fed konkurrence ✌? Både min mand og jeg elsker København, så jeg vil elske at vinde et ophold og forkæle ham med ?❤️ Nu hvor han skal til og på SU bliver der ikke råd til så mange ture til København de næste 3,5 år ?

 89. Vores parforhold fortjener intimtid, nærvær og hygge med hinanden helt alene uden børn.
  Det vil være så fedt at vinde dette ophold og jeg vil nyde og knuselske hvert et sekund sammen med min mand.
  Hilsen
  Stella

 90. Er glad for at du kedede dig for 3 år siden ????nyder at læse din blog. Og skulle jeg være så heldig at vinde tror jeg det skulle bruges på en tøssetur med min skønne søster Louise. Vi trænger til at komme afsted uden mænd og børn ????

 91. Wauw en lækker præmie?
  Jeg ville tage min skønne mand med? Så vi kunne få lidt voksen tid og tid til hinanden? Med to friske drenge på 3 og 6 år er der ikke meget plads til dette i hverdagens trommerum….????

 92. Stort tillykke med de 3 år !! – Hvis jeg skulle være så heldig at vinde, ville jeg invitere min mand med. så kunne vi rigtigt fejre hans runde dag d. 31/8. Kh Tina 🙂

 93. Stort tillykke med de 3år på bloggen ??
  Da jeg selv er højgravid, vil jeg give det lækre ophold videre til min lillebror og svigerinde, der blev gift i går, ved et smukt havebryllup ???

 94. Efter en sommer på sygehuset, vil jeg forkæle min søde kæreste, som troligt har været ved min side hele vejen, med en tiltrængt mini ferie i København og bare nyde hinanden og friheden ❤

 95. Jeg ville tage min søde lillesøster med, så hun kunne komme en tur uden for Vendsyssel – det trænger hun til.

 96. Jeg vil sende min søde svigerdatter og min søn afsted – og så nyde at passe mit vidunderlige barnebarn imens – de trænger til kærestetid og jeg trænger til farmor tid <3

  1. Jeg vil tage min søde kæreste med, så vi endelig kan få den hovedstads-tur, vi har måtte aflyse et par gange. Har været på Generator i Hamborg, og det er virkelig et fedt sted ?

 97. Jeg ville tage min kæreste med på kærestetur. Vi trænger virkelig til at komme afsted sammen og finde os på ny. Der er gået alt for meget arbejde og barn i forholdet og fir lidt romantik ?

 98. Min dejlige søster. Det er ved at være 2 år siden jeg inviterede hende til Egypten. Vi kunne godt bruge en søster-tur igen ❤️

 99. Jeg ville tage min dejlige kæreste med, vi er vilde med København og ville elske at nyde nogle dage sammen i stor byen.

 100. Uhh, det lyder lækkert. Jeg ville tage min dejlige datter på 6 år med, fordi vi ikke har haft så meget alenerid sammen, efter lillesøster blev født for halvandet år siden. Rose ville elske at komme i isbaren og drikke juice af isglas og bare have kvalitetstid med mig en weekend – uden lillesøster, der tit tager min opmærksomhed i hverdagene. Det ville være stort, både for min datter og jeg! Fingers crossed! Håber det bliver os????‍♀️❤️

 101. Åh, det lyder alt for cool! ❄️⛄
  Altså på den hotte måde. ?
  Ville elske at invitere min søde kæreste med. ?‍?‍?

 102. TILLYKKE MED FØDSELSDAGEN ??
  Jeg har fulgt dig fra starten… du er faktisk ret vanedannende!
  Jeg trænger til dejlig kæreste weekend i Kbh. med min mand, som nærmest arbejder i døgndrift her i høsten.
  Knus

 103. Stort tillykke med de 3 år, håber du får mange flere 🙂
  Jeg ville tage min dejlige kæreste med. Altid tiltrængt med en getaway når man har børn 😀

 104. Jeg ville tage min mand med,som knokler måsen ud af sine bukser for at vi bliver færdige med vores store renovering, inden ankomst til februar,af vores lille blob jeg render og bager på for tiden. Han er sej og tager alt i stiv arm, også selvom jeg er flomset og nogle dage må give op med at hjælpe og ligge på sofaen i fosterstilling. Han fortjener det virkeligt!

 105. Tillykke med de 3 år – super godt gået seje dig.
  Jeg vil tage min elskede mand med – vi har ikke ret meget tid sammen alene.. vi har 3 børn.
  Jeg har været sammen med denne utrolig lækre mand i 23 år (jeg er kun 42 år). Håber vi vinder.

  Kh. Lisa

 106. Jeg ville tage min kæreste med. Jeg kunne skrive en lang smøre om os, der med sine sjove anekdoter, snak om kærlighed og et strejf af “Vi har det faktisk også ret hårdt” ville have til formål at få dig til at vælge mig som vinder, men for fanden hvor er de smører altså bare nederen at læse, og dit kommentarfelt ville hurtigt blive til en konkurrence i hvor elendigt man kan have det. Så det gider jeg ikke – jeg har det også alt for godt til at deltage i den konkurrence. Jeg vil bare gerne vinde fordi det lyder herre hyggeligt og fordi København er så dejlig. ❤

 107. Kære Cabaret
  Tillykke med fødselsdagen og tak for mange fine indlæg.
  Sikkeen dejlig præmie, som jeg, skulle jeg være så heldig at vinde, vil dele med min kære husbond. Vi har lidt af hvert at kæmpe med, og en romantisk luksuriøs get-away ville være en kærkommen pause.
  Kh Matilde

 108. Jeg ville tage min dejlige mand Alexander med ? med to små børn er hverdagene presset med arbejde, skole, børnehave etc., Så en ophold ville virkelig falde i god jord ?

 109. Tillykke med de 3 år ??
  Hvis jeg er så heldig at vinde vil jeg invitere min veninde Lotte med. Vi trænger til en hygge tur uden mænd og børn ?

 110. Jeg ville tage min mand med. Med 3 børn, 3 marsvin og 2 katte, så kunne vi godt trænge til lidt kærestetid. ?

 111. Med fare for at lyde kedelig, så ville jeg altså mega gerne tage min mand med. Til oktober skal vi være forældre til barn nr 2. (indenfor 21 måneder) og derfor kunne det være SÅ lækkert at have lidt voksentid inden vi bliver en familie på 4. Samtidig kan den kommende (lille) storebror øve at være hos bedstemor og morfar. Håber så meget at jeg vinder ?♥️

 112. Hej Cana
  Tak for en dejlig blog.
  Vi har ikke været på en kærestetur siden vores søn blev født i 2014.
  Så det ville være dejligt at komme afsted.
  Kh Mette

 113. Tillykke med de 3 år ??

  Hvis jeg vinder opholdet vil jeg dele det med min kæreste Terri. En getaway fra den travle hverdag er jo en lækker gave og en tiltrængt en af slagsen.

  Kærlig hilsen

  Helena

 114. Vil tage min mand med, som for 9 år siden var ved at skide grønne grise ??? fordi jeg gav ham en kærestetur til kbh med fly, hotel og mad i fødselsdagsgave 3 sep. Vi var nyforelsket og han havde aldrig rejst meget…så en tur til KBH var lige skræmmende nok? Turen gik godt og han fik smag for Københavns mange herligheder ?

 115. Åhh jeg vil tage min skønne veninde Marianne med, hun fortjener så meget en weekend med hygge og forkælelse❤️ Tillykke Cana, vildt at tiden går så stærkt

 116. Jeg ville tage min søde kæreste med. Med to børn, job og alt det andet, er der ikke meget tid til forkælelse og romantik i hverdagen.

 117. Stort tillykke med bloggen. ❤ jeg ville tage min skønne kæreste med. Selvfølgelig. Vi trænger efterhånden til at være lidt bare os to. Hvor ikke det hele handler om arbejde eller børn. Godt nok elsker vi vores liv, men vi glemmer nogen gange tosomhed – At få det dyrket lidt ❤

 118. Åh søde Cana! ❤️ Hip hip hurra og kæmpe tillykke med de 3 år ???????????
  Sikke da en fed konkurrence og endnu bedre med forslaget til weekendens program ?? Især for sådan nogle jyder, som min mand og jeg, og det er netop ham, jeg gerne vil invitere med. Han er ved at kæmpe sig op fra en nedtur med stress, er ved at finde ud af hvad han i stedet for skal lave i fremtiden og vi er ved at finde ud af sammen hvordan vores tid skal prioriteres ❤️

  Jeg ville elske at overraske ham med en weekendtur, bare ham og jeg ??

 119. Jeg ville tage min mand Thomas med, vi kan lige nå det inden vi bliver forældre igen. Eller skulle man vente til hun var kommet ud og vi er klar til igen at skrue op for tosomheden og kærligheden igen ???.

 120. Jeg ville tage min kæreste med, vi trænger i den grad til en kæresteweekend uden børn:-)

  Og så lyder det bare som det fedeste sted!!

 121. Hej Cana.

  Sikke en dejlig konkurence – og stort tillykke med blokken 🙂

  Som alenemor til 3 børn (en dreng på 8 og tvillinger på 4) ville jeg invitere min kæreste med på ophold. Han er gået ind i et forhold og taget “hele pakken” med åbne arme. Og da jeg er studerende, ville jeg glæde ham med en oplevelse ude over alle grænser.
  Han er overbærende og omsorgsfuld og fortjener at få en på opleveren…. <3

  Ha en skøn søndag – de varmeste HUGS, Louise fra middelfart.

 122. Jeg ville tage min mand med, så vi kunne få en afslappet hyggelig weekend i kun selvskab med hinanden…

 123. Jeg ville forære opholdet til min datter Katrine, som venter sit 2. barn. Jeg er sikker på hun vil tage daddy to be, Mikkel med. Og de har, af mange grunde fortjent det.

 124. Tillykke med de tre år ?? jeg er glad for at du begyndte at blogge, du skriver helt fantastisk!

  Jeg ville tage min mand med – med en dreng på knap 3 år er der gået mere hverdag i det end kærestetid. Udover det er vi igang med fertilitetshjælp for at få barn nummer 2 og det er godt nok noget der trækker tænder ud ?? så tænker det ku være rart at komme væk og tænke på noget helt andet ❤️

 125. Åh hvor lyder det skønt.

  Jeg ville invitere en skøn veninde, der trods sygdom der kunne vælte selv den stærkeste, har hun holdt humøret oppe, været stærk og selv haft overskud til mig og mine ting de sidste par mdr. Hun trænger til og fortjener noget forkælelse- og vil jeg så inderligt gerne gi hende.

 126. Jeg ville tage min kæreste med, som jeg ikke rigtig har været ude med siden min nu 2 årlige søn blev født. Det ville være SÅ tiltrængt! Og tusind tak for en god blog og fordi du gider!!

 127. Jeg ville tage min mand med hvis jeg er så heldig at vinde.
  Det lyder som et fantastisk sted.

 128. Jeg ville invitere min skønne mand med på en rigtig ‘dig og mig’ tur. Med 4 børn, en hektisk hverdag og begge nyt jobstart 01.08 – trænger vi til et pusterum i skønne Kbh ❤️??????

 129. Stort tillykke med de 3 år. Godt gået.
  Jeg ville være NØDT til at tage min mand med…. jeg har absolut ingen stedsans, og der har han heldigvis. Derudover trænger vi også bare til et pusterum fra den daglige trummerum.

 130. Hvis jeg er den heldige vinder, ville jeg invitere min mand med ❤️ Vi har aldrig været afsted alene på overnatning siden vi har fået vores 2 piger. Så at opleve sådan et lækkert sted sammen det ville være fantastisk. ?

 131. En spændene gave❤️Jeg blev gift d.20. Juni og har endnu ikke været på bryllups rejse. Da jeg passer min mor som er erklæret terminal. En lille forlænget weekend ville være perfekt pusterum.❤️Så jeg krydser fingre.

 132. Tillykke med bloggen… og tillykke til dig.

  Jeg ville tage min mand med… og håbe at der skulle være en af vores sidste kæresteture. Efter 6 år med projekt baby, håber vi på to streger i næste uge (vildt at få håbet tilbage)

 133. Wow en over super lækker præmie. Jeg ville elske at komme en tur væk fra hverdagen her i Jylland og over og opleve en masse spændende ting i vores pulserende hovedstad. Jeg ville sende mine dejlige drenge på mini ferie ved mormor og morfar og tage manden med til staden. På den måde er der ferie for alle parter??. Tak for muligheden og fantastisk dag til dig Cana ?

 134. Jeg ville tage min dejlige kæreste med! Det ville være den skønneste mulighed for at få lidt tid sammen inden vi igen bliver forældre her i efteråret!

 135. Stort tillykke med de første 3 år ?
  Det er så hyggeligt at følge lidt med på din side, så tak for den mulighed
  Jeg ville tage manden med og evt tilkøbe at kunne have min lille datter med også. Det er længe siden vi har besøgt staden, og der er så dejligt og så meget at nyde derovre.
  Mange hilsner fra Østjylland

 136. Min bror!!
  Her midt i voksenlivet kan jeg mærker at jeg savner hans selskab, bare ham og jeg.
  Vi ser hinanden ofte og har et godt forhold til hinanden, men jeg savner hvor vi bare er ham og jeg.
  Så en tur til Kbh ville være genialt.
  Hvis jeg vinder så skal vi helt klart besøge den nye tatarbar på Vesterbro.

 137. Stort tillykke med de 3 år, jeg glæder mig til forhåbentligt mange flere.
  Jeg vil tage min veninde med, til en rigtig hygge weekend, da det er hvad vi trænger til efter en hel sommerferie med arbejde ??

 138. Wau, en flot præmie?
  Jeg ville tage min mand med, hvis jeg skulle være den heldige! Vi har siden jul kæmpet mod hans kræft og har besluttet os for at leve livet lidt mere, udfordre os, nyde hinanden og vores børn og være bedre til at sige PYT ind imellem ? Og hvad kunne være bedre end en tur i en is-bar?
  Tillykke med de 3 år?

 139. Kæmpe tillykke med bloggens fødselsdag Cana, jeg sætter meget stor pris på at du skriver den, nyder at følge med ?

  Jeg ville tage min kæreste med på weekend-tur og nyde alenetid som er en sjældenhed med to små børn og et kæmpe husrenoveringsprojekt! ☺️?

  Tak for at du vil forkæle en af os læsere, men husk at forkæl dig selv også, det fortjener du hulme, du er så sej altså! ❤️

 140. Ville tage min mand Thommy med, vi trænger i den grad til en “bare os- mand-kvinde” tur for at pleje hinanden og få nogle fælles oplevelser væk fra den hekstisk hverdag, der har været fuld af eksamener, overarbejde, pligter, sygdom. En tur hvor vi kan se på hinanden, uden børn der kærligt afbryder os og kræver vores opmærksomhed. En tur i tosomhedens tegn, så vi kommer forstærket tilbage❤️??Fantastisk præmie, ville elske det hvis vi vandt????????

 141. Stort tillykke med de 3 år.. hvor er vi allesammen heldige, at du fik ideen til at starte en blog?

  Jeg vil dele med min mand.. Hvor vil det være skønt at lade batterierne op og have lidt alene tid❤

 142. Jeg vil tage min søde veninde med, som har været der for mig gennem skilsmisse, flytning og hjulpet mig når ‘Alenemor til tre’ var alt for overvældende og uoverskueligt.

 143. Årh Cana hvor ville det være fantastisk hvis jeg kunne forkæle min mand med dette som den perfekte bryllupsdagsgave ovenpå et mega kaotisk år med mange nedture og få opture. Vi trænger i den grad til at trække stikket, have tid til at gå en tur hånd i hånd og bare lukke verden ude. Håber vi vinder

 144. Jeg ville tage min kæreste med ? Sidst vi var i København for 2 år siden blev vi simpelthen så nyforelsket – vores forhold fil et boost, det kunne det godt bruge igen ?? ++ Jeg har hørt fra en veninde at det hostel simpelthen er det fedeste sted og helt klart et besøg værd ?

 145. Tillykke med de 3 år med bloggen! Jeg har fulgt dig i alle årene og nyder det stadig.
  Hvis jeg er så heldig at vinde præmien vil jeg tage min mand med til hovedstaden. Vi skal helt sikkert både i isbaren og ud i byen …

 146. Tak for den fede giveaway. Jeg ville invitere min mor, hvis jeg var så heldig at vinde. Fordi hun, oveni sygdom, formår at være den mest rummelige, elskende og seje mor og mormor der findes.
  Ville elske bare at kunne strolle København rundt med hende i en hel weekend. Bare OS TO ville være luksus ?
  Tak for en skøn og ærlig blog Cana.

 147. Hej Cana , tillykke ?? Jeg ville tage min gode veninde med som for nylig ( ligesom jeg selv) har mistet sin mand og vi kunne virkelig godt trænge til en Københavnertur ? Alt godt til dig ?

 148. Tillykke med at udleve din drøm. Jeg ville tage min dejlige veninde med. Hvorfor? Fordi hun er dejlig ❤️???

 149. Jeg ville tage min mand med. Vi har bryllupsdag i morgen, og det ville være fantastisk at overraske ham med dette ophold! Vores søn kunne samtidig komme på ferie hos sine bedsteforældre i Sønderjylland, så min mand og jeg kunne hænge ud alene i skønne kbh ☺️

 150. Jeg ville tage min skønne kæreste med en tur til københavn <3

  Jeg bor i Jylland, men hele min mors side af familien bor i København, så dem ser vi ikke så tit.
  Det kunne være så dejligt at få et par dage der over med hygge og tid til familie besøg:)

 151. Eiiii en fantastisk præmie.. ????
  Jeg ville uden tvivl tage min mand Thomas med,og nyde et par skønne dage og mærke den fantastiske stemning i København.. ???

 152. Tillykke med jubilæet 😉
  Jeg tror jeg vil tage min store dreng med. Han er 13 og er vokset mig over hovedet. Det må fejres!

 153. Tillykke med 3 års fødselsdagen.
  Jeg vil gerne sammen med min mand opleve backpacker livet i KBH. Begge vores drenge på 20 og 22 år har været på store backpacker rejser i Asien og Sydamerica, det kunne være sjovt at mærke bare lidt af den stemning, de har oplevet ved overnatning i hostels?

 154. Tillykke??
  Jeg vil helt sikkert arrangere en tøseweekend, med min veninde – fokus på os og ingen på tid og børn? Dét ville være SÅ fedt at vinde?

 155. Hvor er det luksus!!?? Jeg ville tage min mand med, med to børn på 8 og 2 er der meget lidt kvalitetstid til os voksne og vi ville elske at dyrke lidt tosomhed en weekend?

 156. Jeg ville tage min aller bedste kammerat med, Benjamin <3 Det er efterhånden ved at være lidt tid siden vi har set hinanden sidst og vi trænger til kvalitets tid sammen og gode oplevelser.

 157. Stort tillykke med bloggens 3 års fødselsdag ?? jeg har fulgt med helt fra start – og jeg er her stadig, så du gør det ret godt.
  Hvis jeg vandt ville jeg tage min kæreste med det fortjener han ❤️

  Jeg glæder mig til næste 3 af sit blogger liv, og til den dag hvor jeg selv skal have barn, så vik jeg nemlig ønske mig din bog “40 uger efter” ?

 158. Den første jeg tænkte på var min kæreste, det var nok mest fordi jeg blev lidt forblændet af din forslag til dagene.
  Men jeg ombestemte mig og vil egentlig gerne have min datter på 7 år med, hun elsker Kbh, og trænger til en lille tur hvor der er plads til nærvær med mor og ikke en irriterende lillebror der også vil have opmærksomhed.

 159. Jeg ville tage min mand med ❤️ Det lyder jo bare kæmpe sejt det der. ?? Han rejser rigtig meget med sit arbejde, og ser rigtig mange forskellige hoteller. Men jeg garanterer for at han ikke har været på sådan et før.? Og med den fart der bliver på rejsearbejdet i efteråret, så fortjener vi helt sikkert en get away bare os to.
  Tillykke med fødselsdagen til din blog ???

 160. Jeg ville tage min søde kæreste med til et par dages afslapning med lækker mad og kærestetid! ❤️

 161. Hej Cana.

  Sikke en fed præmie – og den skal min veninde da vinde. Siden min veninde blev mor, er det sværere at få kvalitetstid med hende. Jo måske ses vi i ny og næ, men så er hendes søn med, eller så skal hun hjem fordi hendes søn skal i seng. Eller når jeg er hos dem, drejer alt sig om deres hverdagsrutiner.

  Så vi har manglet en ægte weekendstid sammen, hvor vi bare hygger os og har det sjovt sammen – uden at “et eller andet” kommer i vejen.
  Vi skal også være bedre til at huske hinanden, give plads til at hygge sig selv om der er mand/kone og børn derhjemme. Man får jo fornyet energi ved at komme lidt hjemmefra og det vil jeg jo gerne give min veninde muligheden for at se og opleve, at man godt kan.

 162. Stort tillykke med 3 års fødselsdag ❤️?
  Vildt lækker gave – jeg ville dele den med min mand …. vi har alt for lidt alene tid, hvilket jeg tænker langt de fleste forældre har, jeg ville ønske det for alle forældre – men altså hvis jeg er den heldige haspser jeg min dejlige mand med til Kbh ❤️

 163. Av det lyder som en skøn getaway ??? Jeg ville tage min hubby under armen, drage til Kbh og hygge med ham i vildskab. Om lidt står jeg over for en masse kurser i både ind og udland for at blive klar til en udsendelse til Afghanistan, hvor jeg skal være et halvt års tid. Det betyder fravær og afsavn, så det næste stykke tid har vi ekstra fokus på bare at være sammen.

  Ps: tillykke med bloggen ??

 164. Jeg vil tage min evigt skønne kæreste med.
  Vi er flyttet fra forstadernes, grønner parker og kedsomhed,m. Til Odense, med have og hygge.
  Men det betyder også at min kæreste arbejder på Sjælland hver anden weekend, og det er ikke sjovt.

  Vi kunne virkeligt godt bruge en weekend sammen uden at være “ovre” broen, for at se alle muglige andre. Du ved bare være os

 165. Tillykke med fødselsdagen??????
  Jeg ville bestille plads til en person mere og så ville jeg tage mine to veninder og kolleger Lone og Carolina med. Vi har snakket om at tage på weekend tur en gang om året med skiftende destination og København ville være et godt sted at starte med (vi bor i Sønderborg)

 166. Jeg ville straks bestille børnepasningen, af vores søn på 21mdr., hos mine forældre, pakke kufferten og tage min mand under armen og drage med smukke København…

 167. Stort tillykke med fødsdagen for din blog. Og sikke da en fin gave… hvis jeg skulle være så heldig og vinde.. ville jeg helt sikkert invitere min yderst savnet veninde med på sådan en weekend. Vi Bir pt på hver sin side af broen. Og snakker så tit om nu skal vi også få planlagt en weekendtur. Men indtil nu er det ikke blevet til noget. Pga arbejde, børn, syge mødre osv osv. Dette er en oplagt chance for at komme afsted.???

 168. Tillykke med de 3 år! Jeg følger trofast med i dine spændende indlæg.
  Jeg vil helt sikkert tage mun mand med på en weekend-kæreste-tur! Med to små børn og landbrug ved siden af job, har vi en travl hverdag og kunne godt bruge at trække stikket en weekend og huske på hinanden!

 169. Jeg ville tage min mand med. Jeg har været gennem et mega langt forløb, med en skade, som har givet mig kroniske smerter. Og jeg kommer desværre aldrig på arbejdsmarkedet igen ?? derudover har jeg det sidste havvandet år, tabt TREDIVE kilo ?? min mand har stået ved min side hele vejen igennem, og bliver der forhåbentlig ❤❤ han har kæmpet sammen med mig, og støttet mig. Så det ville være helt fantastisk at kunne hive et par dage ud af kalenderen og forkæle ikke kun ham, hvilket han klart fortjener, men også oz begge ??

 170. Jeg ville tage manden min med. Vi fejrer seks års bryllupsdag i dag. Så det ville være en fantastisk præmie ❤️

 171. Jeg ville tage min søde mand med, Det ville være vores første kæreste-weekendtur siden vi blev forældre for 1 år siden ?❤

 172. Sikke en skøn præmie og stort tillykke med de 3 år❤️ jeg ville tage de dejligste damer fra min mødregruppe med?

 173. Åh, jeg ville elske at vinde det ophold! Og jeg ville naturligvis dele det med min dejlige kæreste! Vi har så sent som i går fejrer vores 6 års dag, og i de første år vi var sammen var det en tradition at tage til København og fejre årsdagene, og det var simpelthen altid så skønt! Det der med at komme lidt væk hjemmefra, få lidt pusterum og nyde lidt af alt det som København har at byde på, dét har altid gjort os godt. De sidste par år er vi bare ikke kommet afsted.. men åh hvor vil jeg gerne 🙂

 174. Tillykke med bloggens fødselsdag ? Og sikke en god gave. Jeg ville invitere min søde kusine med, sim jeg altid bor ved når jeg er i Kbh. Hun renoverer lejlighed lige nu, så hun ville have godt af lidt hostellækkerhed ❤

 175. Min dejlige mand. Vi trænger til en pause fra hverdagens udfordringer !!!! Vil nyde en weekend i København

 176. Om to dage rejser min søde mand langt, langt væk med sit arbejde og kommer først hjem om 6 uger. En weekendtur til København – bare os to, uden børn – ville være den ultimative velkommen-hjem-gave vi kunne få ❤️

 177. Sikke en lækker konkurrence, jeg ville tage min bedste veninde med hvis jeg vandt. Det er så mange år siden vi har lavet noget kun os to.

 178. Jeg ville tage min skønne mand med, vi kunne godt trænge til en weekend bare os to. Så kunne søn hygge med sin mormor og morfar i mens. Vi har ikke haft en hel weekend sammen i over tre år – mon ikke det er på tide ?
  Tak for en fantastisk blog ?

 179. Jeg ville tage min kæreste og far til unger med fordi vi i den grad trænger til at komme lidt væk og se hinanden i øjnene..

 180. Jeg ville tage min fantastiske og vidunderlige kæreste med. Han forkæler mig altid og jeg ville elske at have muligheden for at forkæle ham ❤️

 181. Jeg ville tage min veninde Lærke med!
  I dag er vi voksne kvinder på 30 år, men vi har kendt hinanden siden før vi kom i skole som 6 årige og helt ærligt; vi har aldrig givet hinanden en oplevelse som denne.
  Jeg ønsker dig tillykke med Bloggen, som jeg troligt har fulgt gennem 2.5 år. Tak for de mange gode timer gennem dine skriblerier 🙂 / Trine

 182. Tillykke med fødselsdagsbloggen !

  Jeg ville klart tage min mand under armen og tage turen fra Århus til Kbh på kæresteweekend – det er ved at være rimelig tiltrængt siden yngstepigen kom til verden for 6 mdr siden!

  Det lyder jo som et fantastisk sted og da vi begge er foodies skulle vi nok bare spise os igennem Kbh på en weekend 🙂

 183. Stort tillykke med dagen??????
  Jeg ville tage min allerbedste veninde med. Det ville være en skøn pause fra mænd og børn og små jyske byer?

 184. Ih stort tillykke med din fantastiske blog ?? Jeg glæder mig til, at følge den i mange flere år ??
  Jeg ville tage min skønne søster med, som jeg ser alt for lidt til, da hun studere i kbh og jeg bor i Jylland. Det ville være for cool, at inviterere hende ud på lidt luksus og lege turist i hendes egen by ❤️

 185. Det ser simpelthen så fedt ud ?
  Jeg har flere dejlige veninder jeg kunne tage med eller min mand. Men jeg ville tage min datter på 10 med og så vil jeg måske gå glip af drinks i isbaren ihvertfald dem med alkohol. Men hun blev for 4 måneder siden storesøster og har klaret det SÅ fuldstændigt fantastisk og gjort mig til en mega stolt mor så en tur kun for hende og jeg ville være det bedste jeg kunne forestille mig lige nu ❤❤
  Stort tillykke med de 3 år. Hvor er jeg glad for du tog den beslutning ?

 186. Sikke en skøn skøn oplevelse at vinde – Specielt for en fra Fyn.
  Jeg ville – måske lidt atypisk – invitere min ældste søn med. Han ville helt sikkert elske en sådan oplevelse.

 187. Først og fremst stort tillykke!
  Du er en kæmpeinspiration ?
  Hvis jeg vinder vil jeg uden tvivl tage min store kærlighed med til København! Og vi kan endda tage ungerne med og lade dem have en fed weekend ved deres onkel.
  Min mand er den sejeste, skønneste oh hotteste mand jeg ved om ❤️

 188. Ville tage min søde veninde Emilie med ❤️ Synes vi trænger til venindehygge og en tur til storbyen ✌?

 189. Jeg ville inviterer min søde veninde, hun trænger til lidt opmuntring og jeg trænger til vin! Så kan min mand blive hjemme med afkommet ?

 190. Tillykke med bloggens fødselsdag. Nyder at følge dig. 😉
  Hvis jeg vandt ville jeg tage min veninde med. Hun trænger til at komme lidt væk fra baby som døjer meget med ondt i maven. Synes hun trænger til en ordenlig omgang forkælelse 😉

 191. Jeg var ville helt sikkert tage min kæreste og vores datter på et år med ❤

  Og så et kæmpe stort tillykke med blokken ?? Jeg er SÅ glad for at læse med.

 192. Jeg ville invitere min skønne veninde med, til nogle dage som turister i egen by – hvor vi ikke skal tænke på studie, bøger og eksaminer ?

 193. Jeg ville tage min mand med til en lækker tur uden børn og nyde to-som-heden. Vi skal jo huske på at pleje forholdet i en travl hverdag med børn, arbejde, pligter og hvad der ellers byder sig.

 194. Tillykke med de 3 år ????

  Jeg ville tage min mand med – det ville være skønt med lidt kærestetid sammen bare ham og mig ❤️

 195. Jeg vil tage min søde kæreste med, da vi virkelig har brug for bare at være os to – og fejre kærligheden❤

 196. Hvor dejligt med 3 ar, tillykke! ?

  Jeg vil tage min veninde med! Vi har modt hinanden i Kbh for 10 ar siden og selvom vi begge bor i an anden by nu (Berlin og Brussels), elsker vi Kbh over alt!!! Det vil vaere den bedste made at fejre vores 10ar venskab at tage til Kbh!

  Skriv videre Cana, du gor det godt!

 197. Stort tillykke med bloggens fødselsdag!

  Hvis jeg er den heldige, så vil jeg tage min kæreste med. Vi trænger til lidt kvalitetstid midt i al mit specialeræs.

 198. Jeg ville tage min bedste veninde med. Hun er gravid, og skal forkæles lidt. Hun bryder alverden for mig, så det kunne være rart og forkæle hende lidt, især inden den lille nye kommer ?

 199. Jeg skulle klart have min veninde, Dineke, med, da vi har snakket i et par år om at tage til København kun os 2. Vi er sønderjyder, så vi har ikke set KBH så mange gange ?

 200. Ihhh en fed konkurrence!

  Jeg ville helt sikkert inviterer min dejlige mand med! Han fortjener en god omgang forkælelse i forbindelse med vores et års bryllups dag, og jeg har desværre ikke selv midler til at inviter på hotel ophold

  Krydser fingrene ?????

 201. Jeg ville tage min veninde med. Hun kæmper på 4. år med at få huset solgt efter et brud med kæresten, så finanserne er små og rejser har derfor ikke været en luksus, hun har haft mulighed for længe. Det her ville være et skønt tilskud ?

 202. Tillykke med jubilæumsdagen. Godt skrevet, og sjovt at følge med i. Jeg er lige landet i mit hjem i sommers, efter 2 års arbejdspres, afsluttet med stress, så jeg fortjener en tur til staden, sammen med min datter, der har været der før mig altid ❤?

 203. Åh, det ville være lækkert! Jeg ville tage flyveren hjem til DK med det samme (bor pt. på Færøerne) og tage min veninde, Camilla, med på weekend. Vi har begge (dejlige) mænd, der arbejder meget, så det ville være en skøn gave med en tøsetur, hvor mændene til en forveksling kunne alene-hygge med børnene 🙂

 204. Stort Tillykke med de 3 år
  En fantastisk præmie.
  Jeg ville tage min mand med, til en fantastisk dejlig weekend i Kbh ❤❤❤

 205. Jeg ville tage min søster med, selvom hun bor i Kbh. Men jeg bor i Aalborg så vi ses alt for sjældent!!

 206. Jeg ville tage min veninde med. Hun er der altid for mig (og alle andre) og det ville være fantastisk at kunne forkæle hende ??

 207. Stort tillykke med bloggen! Elsker at følge med?
  Jeg ville tage min skønne mor med, fordi hun fortjener mere forkælelse, og jeg så samtidig kunne benytte muligheden til at vise hende rundt i min nye hjemby København☺️??

 208. Åhh sådan en nordjyde som mig kommer jo sjældent til storbyen, så jeg ville elske at kunne forkæle min kæreste og mig selv med sådan en “mini-ferie” 🙂

 209. TILLYKKE MED DEN STORE DAG ❤️
  Er det ikke bare så hyggeligt når “baby” fylder år… Jeg syntes det er den fedeste give-away ever og i og med jeg er vokset og i kbh og stadig kommer der relativt ofte (slet ikke ofte nok i Madklubben.dk), så vil jeg vove mig lidt ud på dybt vand… : Hvis jeg vinder, vil jeg ringe til min tidligere bff fra gymnasiet. En dag forsvandt hun ud af mit liv og jeg aner ikke hvad jeg har gjort. Jeg har ikke hørt fra hende i over 10 år og jeg savner hende. Denne konkurrence, hvis jeg vinder, er hermed blevet et los i røven til mig, og jeg håber hun vil tage med på hotel og byvandring så vi kan snakke… Om ikke andet, så kan vi drikke os fulde i isshots….?

 210. Jeg ville tage min søde kæreste med en tur til København. Han er i den grad årsagen til at jeg tror på kærligheden igen efter en hård skilsmisse. Og med 7 sammenbragte børn kunne vi godt trænge til en weekend uden børn 😉

 211. STORT TILLYKKE MED DE 3 ÅR ❤️
  Jeg ville faktisk være så fræk at give præmien videre til min søster og hendes mand.
  De fortjener en pause og lidt tid for sig selv, uden børnene.
  Jeg har alligevel termin om lidt, og bliver hurtigt træt, så på et ophold i Kbh, ville det være ærgerligt ikke at kunne se det hele og nyde byen.

  Alt godt til dig og drengene fremover. Elsker at læse med og følge insta-story ?

 212. Jeg ville tage min mand Jesper med… længe siden vi har været på kærestetur ?

  Tillykke med de 3 år ??

 213. Det lyder så lækkert!! Jeg ville helt klart tage min kæreste med, da vi har brug for en hyggelig weekend sammen 🙂

 214. Hej Cana,

  Stort tillykke med 3 års fødselsdagen. Må være fantastisk at kunne leve af sin hobby – og du gør det virkeligt godt??

  Hvis jeg er så heldig at vinde vil jeg bortføre min mand med på en lille get-Away til hovedstaden hvor vi så kan fejre vores 10 års bryllupsdag til September. 10 år – det er altså lidt vildt!

  Kh Jannie

 215. Åhr Cana, megaFEDT! ??
  Jeg vil tage min søde Mand med, hvis jeg er sp heldig at vinde. Han fortjener det ❤️??

 216. Jeg vil så meget tage min mand med til vores elskede København. Vi kommer fra Fyn.
  Det ville være så lækkert at slippe hverdagen og kun tage hinanden i hånden et par dage. Fylde dem med oplevelser, mad, drinks og huske at kysse.

 217. Stort tillykke med de tre år – og tak for dine altid interessante indlæg ? Jeg ville helt sikkert tage min mand med på Generator – og i Tivoli ??

 218. Jeg ville helt sikkert tage min kæreste med !
  Han har engang for, hvad der nok minder om 100 år siden, været med på Danmarks junior petanque-landshold. Han ville helt sikkert nyde at lære mig et par tricks og efter et par drinks ville jeg helt sikkert nyde at lade ham gøre det ????

 219. Jeg er lige blevet gift for to uger siden, så jeg vil naturligvis tage min mand med. Så vil vi uddele takkekort til vores københavnske gæster personligt og spise på deres ynglingssteder i København sammen med dem ? Kombi kærligheds og venneweekend!

 220. Cana – Stort tillykke med de 3 år som blogger. Du gør et fantastisk stykke arbejde. Jeg følger dig i både glæder og sorg ☺
  Fed præmie du har fået til dagen.
  Jeg ville nyde et ophold med min mand. Vi har af forskellige årsager ikke været væk fra vores “hamster hjul” i et par år. Det ville blive en helt igennem skøn weekend.
  God dag til dig. Håber du havde en fed aften i kolonihaven ☺

 221. Jeg ville tage min dejlige kæreste med.
  Det lyder faktisk så enormt fedt at jeg overvejer om det ikke er noget vi skal prøve alligevel 🙂
  Med 400 km i mellem os til dagligt bliver hvert et sekund sammen nydt i fulde drag.

 222. Jeg vil tage min mand med hele vejen fra Jylland ? Og så lyder dit programforslag så godt at vi sikkert vil prøve det meste af det hvis vi skulle være de heldige ?
  PS. Tillykke med bloggens fødselsdag ??

 223. Jeg ville tage verdens bedste mand med ❤️ Og så ville vi besøge hans lillesøster som vi får set for sjældent fordi hun bor i KBH og vi bor i Herning 😉

 224. Jeg ville tage min kæreste med, som jeg ikke har haft alenetid med i ca 5 år.. Eller rettere sagt, siden vores Søn kom til Verden..

 225. Tillykke med de 3 år ?

  Da jeg aldrig selv har været i København, ville det være fedt at vinde dette.
  Jeg vil dele turen med min kæreste❤️
  Vi er ikke gode til at tage alene tid væk fra børnene, så det ville være et godt skub til at komme afsted ?

 226. Det ville bare være et perfekt sted til en lille mini/date ferie med min kone 🙂 vi bor i Odense men elsker København <3

 227. Uhh for en lækker præmie!

  Jeg ville invitere min mand med. Vi trænger sådan til lidt kærestetid uden børn ?

 228. Tillykke???
  Du må gøre det godt siden jeg læser med? Din blog er faktisk den eneste jeg følger???
  Hvis jeg vandt, ville jeg invitere min kæreste med. Vi ville følge dine råd lidt hen af vejen, men nok drikke os i hegnet fredag og så tage det stille og roligt lørdag??

 229. Min dejlige kæreste, som for 2,5 år siden forlod skønne Kbh. for at flytte ind hos mig i Aarhus, skal med mig, hvis jeg er så heldig at vinde.
  Jeg er ikke meget til Tivoli (kun omkring jul, hvor det er virkelig hyggeligt) men vi skal helt sikkert på kyssebroen, spise på papirøen, på kanalrundfart og hyggetur i Nyhavn.
  Vi skal som det vigtigste kysse ( som vi plejer) på Kgs. Nytorv, som er det sted vi mødte hinanden, for 5.5 år siden ❤️

  Tillykke med de tre år ??

 230. Umiddelbart min mand. Kunne godt bruge en hygge weekend sammen væk fra barn og hverdag. Eller min søster, da vi begge kan bruge en hygge weekend væk fra børn, mand ?? og hverdag.

 231. Min skønne kusine, som jeg godt nok ikke er forelsket i, men som fortjener alt det bedste i denne verden, fordi hun altid er der for mig. ♥️

 232. Hvis jeg er så heldig at vinde, vil jeg enten invitere min mand, min søster eller en veninde med ? Tillykke med bloggen ??

 233. Jeg ville tage min “fyr” med, så vi rigtig kunne lærer hinanden at kende og se om det virkelig skulle være os to. Han er kok og har derfor rigtig travlt, så det kunne være super dejligt med noget tid for os selv 🙂

 234. Tillykke med de 3 år ?

  Jeg ville tage min kæreste med. Lyder som det perfekte sted til en (børnefri) kærestetur ?

 235. Jeg er født og opvokset i København og benytter en hver lejlighed til at tage min kæreste med hjem. Dette vil give mig endnu en mulighed for at vise mit København frem. Han er nemlig fra Sønderjylland og havde kun krydset bæltet i 7. Klasse i forbindelse med den opligatoriske Bornholm lejrskole.
  Jeg smider et lod i puljen, krydser fingre og trykker tommelfingere (som man åbenbart gør i Sønderjylland)

 236. Nej hvor lækkert, jeg ville tage min mand med på barnefri weekend ❤️ Tillykke med blogfødselsdagen??

 237. Jeg vil gerne forkæle min søster og svoger med dette ophold. De fik 2/7-17 kl. 4.00 en meget for tidligt født lille dreng, Alfred på 1017g. og 38 cm. Han lever i bedste velgående, gudskelov. Men de er stadig indlagt på Aalborg Nord sygehus og det har været noget af en omgang. Meget slem svangerskabsforgiftning, en epiduralblokade, der ikke virkede – meget traumatisk oveni det allerede nærmest tragiske. En barnedåb med en lille dreng i kuvøse efter lun en uge og ugen efter et bryllup i et konferencerum på sygehuset, så ja. Når de engang kommer hjem, synes jeg, at de fortjener at blive forkælet ENORMT meget, fordi de er SÅ seje 1. gangsforældre (og min søster kun er 21 år….) og fordi de fortjener en lille bryllupsrejse væk fra det mørke Nordjylland. OG JEG MELDER MIG FRIVILLIGT TIL AT VÆRE BARNEPIGE PÅ VERDENS LÆKRESTE NEVØ!

 238. Åh hvor dejligt med fødselsdag og gaver? Stort tillykke med dit skønne foretagende??
  Jeg vil tage min mand med på romantisk Kjøvenhavner tur? Vi trænger til fordybelse, og gerne i hinanden???

 239. Jeg er nok lidt atypisk men vintage min skønne familie med hvis det ikke. Er muligt at købe dem med vil det blive Kristina Ditlev

 240. Stort tillykke med blog-fødselsdagen! Sikke en konkurrence ? Jeg ville uden tvivl invitere min dejlige kæreste med. I vores stramme SU budget, var der ikke plads til en rejse denne sommer. Men sikke en oplevelse dette ville være! Ville elske at overraske ham med det på vores 4 års dag, som er lige om lidt!

 241. Stort tillykke med bloggens fødselsdag ???? Jeg ville invitere min veninde Shamim med ? Hun er blevet mor til en fantastisk dreng sidste år, og gør det bare så godt. Derfor fortjener hun noget forkælelse ❤️

 242. Ååååhh hvor fedt. Ville elske at tage min dejlige kæreste Michael med. Lige pt arbejder vi begge så meget at vi kun ser hinanden mens vi spiser aftensmad og så når vi siger godnat, så to overnatninger bare os to ville være skønt?

 243. Ej tillykke med de første 3 år ?? Jeg ville sørme forkæle min søn og svigerdatter med opholdet mod at jeg så fik lov at babysitte mit barnebarn hele weekenden ❤️

 244. TILLYKKE med succesen i det modige valg du tog for 3 år siden ???? Jeg ville tage til København med min veninde Meral – nu skal det løftes! Vi skal spise godt og nyde et afbræk fra at være børnefamilie – os, os, os. Og ? Og ☕️ Og ? ?

 245. Wauw! Sikke en skøn præmie ? Jeg ville nok tage min dejlige datter med på en rigtig tøsetur ? Sidst vi var i KBH, nåede vi slet ikke strøget & vi måtte nærmest have benene på nakken, for at nå toget hjem til Als, mens vi slæbte på 2 store poser tøj fra comfy Copenhagen ? Smuk tur til Langelinie på gåben, nåede snart 20000 skridt den dag, var også godt smadret. Fantastisk havnerundfart. Min datter var super god til at finde rundt, vi havde bare alt for lidt tid. Så håber & drømmer lidt samtidigt at vi er de heldige, som må opleve lidt mere af dejlige KBH ? Stort tillykke med de 3 år ???? & rigtig godt gået ? Møjn fra Nordals

 246. Tillykke med bloggens fødselsdag ????
  Jeg vil tage min mand med, så kan vores datter som læser i København være vejviser – eller måske vi bare skal følge dine forslag, er sikker på de alle er spændende steder

 247. Jeg ville tage turen fra Als med min skønne mand. Vores unger er nu 16 og 13 og i alt for mange år har vi været mor og far i stedet for Jette og Lars, det skal ændres og det ville da være perfekt med et hotelophold som start ❤️? Børnene? De er heldigvis så gamle at de kan passe dem selv og ville elske et par dage alene hjemme ?
  STORT tillykke med de 3 år Cana ??????

 248. Jeg ville invitere min søde kæreste med eller min bedste veninde, som er blevet mor og måske gerne ville komme lidt ud og være hende igen og ikke kun mor. Begge to vidunderlige mennesker, som kunne være dejlig at overraske. ☺️

 249. Det lyder helt vildt kliché-agtigt og måske halv kedeligt, men efter babyræs og ingen søvn, ville jeg gøre et forsøg på at få en date i hus med min kæreste og pleje vores forhold! Så hvis jeg vandt ville jeg tage ham med ❤???

 250. Stort tillykke med de 3 år????
  Det er altid en fornøjelse at læse med her inde og du bringer tit et smil på læben frem?
  Men jeg vil gerne tage min mand Ulrik med, det vildeste vi har prøvet de sidste små 12 år uden børn er at tage ud og spise. Vi har aldrig været på weekendtur. Så jeg vil danse på bordet hvis jeg vandt???

 251. Stort tillykke med de 3 år ?? Pjew, de er gået hurtigt ?
  Jeg ville invitere min fantastiske mand med på en kæmpe omgang forkælelse, fordi han de sidste 3 år har arbejdet for 2 og samtidig har elsket og støttet mig når det har været allermest svært. Jeg er SÅ heldig og taknemmelig for at have ham ved min side ❤️

 252. Jeg ville tage min søde kæreste med! Desuden vil jeg lige undersøge om denne hostelkæde ligger undervejs på vores rejse til Australien og New Zealand!

 253. Jeg vil dele med min dejlige mand Eyal – vi har et års bryllupsdag om en uge og det skal fejres ❤️ Tak for en god blog.

 254. Jeg savner KBH efter vi sidste år flyttede nord på…hvis jeg var så heldig at vide vil jeg invitere min mor med. Vi trænger til en tøsetur!
  Tillykke med bloggens 3 års fødselsdag ????

 255. Godmorgen og TILLYKKE med ‘fødselsdagen’ ??????? hvis jeg vinder snupper jeg min mand med. Han trænger sig til lidt forkælelse efter at ha sat vores nye hus i stand ❤

 256. TILLYKKE MED DE 3 ÅR ???
  Hvis jeg skulle være så heldig at vinde, vil jeg invitere min mand på en date weekend , så længe siden vi har været bare os to .

 257. Min mand ??det er så vigtigt at huske at pleje og gøde sit parforhold. Efter 3 børn og i en travl hverdag, så glemmer vi hinanden. ville elske at diske op med sådan en weekend kun til ham og mig ❤️

 258. Hvor lyder det bare vildt luksus. Det ville jeg elske at forkæle min mand med. Med 3 små børn i hverdagen bliver der desværre ikke meget tid til sådan noget hygge og 2 som hed.

 259. Hvor lyder det skønt! Jeg ville ligesom så mange andre overraske min veninde, dét kan man da kun få en fest ud af ???

 260. Jeg vil tage min skønne mand med på københavner eventyr ❤️ Vi trænger til at komme ud og bare være os ??

 261. Jeg vill tage min kæreste og 2 mdr. Gamle datter med, så vi kunne komme lidt ud af den barselsklokke vi befinder os i pt. 🙂

 262. Jeg ville tage min kæreste med. Om lidt bliver tre til fire. Og vi trænger ganske enkelt til at se noget andet inden det igen går løs.
  Det ville være den dejligste oplevelse. Når nu pengene alligevel er lidt små.
  Tillykke med bloggen. Det er dejligt at følge med.

 263. Jeg ville tage min søde mor med, som går igennem en svær tid – hun fortjener at komme lidt væk og blive forkælet 🙂

 264. Jeg ville tage min kæreste med. Han er lige fyldt 30, men vi har siddet lidt stramt i det, da jeg er ledig og vi har haft en del uforudsete udgifter henover sommeren, så jeg synes ikke at han er blevet fejret ordentligt. En tur til København ville været helt perfekt til formålet 🙂

 265. Jeg ville helt klart tage mine rigtig gode veninde Apu med på ophold. Med hende er der garanteret hygge og masser af grin 🙂

 266. Tillykke med de tre år !
  Jeg vil helt klart tage min skønne kæreste med. Ville elske en tur til København ❤️

 267. Jeg vil meget elske et ophold og jeg vil tage min skønne veninde Kate Susanne med ??❤️❤️ Karmakrammer til jer

 268. ?stort tillykke med de 3 år?
  Da jeg bor i Finland ville jeg tage min finske kæreste med han har ikke været i København mere end en enkelt nat da han spiller i band og tit hurtigt skal videre
  så det ville være en mega fed måde at vise ham København og nyde et par dage sammen fra den travle hverdag

 269. Tillykke med bloggens første 3 år!
  Hvis jeg skulle være så heldig at vinde, ville jeg tage min lillesøster med på pigetur.

 270. Jeg ville tage min kæreste med. Han har travlt med sin musik og studie, vi ser ikke hinanden meget. Så det ville være perfekt med noget kvalitetstid ❤️

 271. Hvor lyder det bare hyggeligt! Som en luksusversion af et sted jeg boede i Australien som 17 årig. Jeg ville uden tvivl tage min lækre mand med. Næste måned har vi været kærester i 20 år, og med fire fælles døtre er det med tid til at være flettefingre-kærester alt for begrænset. Det ee faktisk halvandet år siden vi sidst havde mere end et par timer uden børn, og det kunne være så fedt med to døgn, hvor vi kunne nyde København og hinanden:)

 272. Jeg ville tage min kæreste med ? Vi trænger til at få noget kærestetid, da han desværre ikke har sommerferie i år pga nyt arbejde, så en weekend væk ville være lækkert at vinde ??

 273. Jeg ville tage min mand med. Efter opslidende mislykket fertilitetsbehandling,ville det være lækkert med lidt forkælelse, ro og omgivelser til at tænke på noget andet og få øjnene op for de andre gode ting i livet

 274. Ih, hvor lyder det bare hyggeligt! Min mand sidder og læser med hen over skulderen på mig, så jeg må hellere sige, at det selvfølgelig er ham som jeg gerne vil invitere med 😉

 275. Tillykke med de 3 år ??????

  Jeg ville elske at vinde dette ophold og ville tage min hårdtårøvede mand med.
  Efter at være blevet forældre til en skøn, men meget skrigende baby for et halvt år siden, trænger vi i den grad til kærestetid.

 276. uhhhhhh. Så ville jeg invitere min kæreste med. Og prøve den tur du ville tage. Jeg har ikke røvet kanalrundfart i København endnu.

 277. Sikke et lækkert hotel ? Jeg ville tage min veninde Mia som jeg lærte på Suhrs husholdningsskole midt i København at kende for 10 år siden. Vi bor i dag langt fra hinanden og var så heldige at føde vores 2 andet barn en uge fra hinanden, vi brugte tiden både inden og efter extra meget sammen, nu er hverdagen startet og barselsboblen slut og jeg savner hende vandvittigt meget! Det ville være ideelt at genopleve vores tid i kbh sammen og føle os unge og smukke igen ?

 278. Jeg ville tage min kone med. I maj blev vi forældre til barn nummer to og det overlader ikke meget tid til kæresteri ❤️

 279. Min dejlige kæreste Morten, stedfar, far og far to be, kært barn har mange navne.. og derfor har han og jeg også brug for en romantisk getaway inden lille pigen kommer til verden. Jeg krydser..

 280. Jeg ville tage min veninde, Marian, med – vi trænger sååå meget til en weekend i storbyen uden børn og mænd – men m masser af shopping, snak, god mad og drinks ???

 281. Jeg ville tage min dejlige mand med.
  Og hvis man helt selv må bestemme hvornår, ville jeg vente til januar hvor vi lige har bestilt billetter til The book of mormon på Det ny teater. Så det skulle vi bruge anden dagen på. Eller rettere aftenen.

 282. Jeg ville ELSKE at tage min storesøster med på en velfortjent tøsetur til smukke København. Vi har mange gange snakket om at vi rigtig godt kunne tænke os en søstertur til København, lidt væk fra hverdagens jag 😉 Så det her ville da være en oplagt mulighed for at komme afsted ??

 283. Det lyder virkelig som det fedeste hostel at overnatte to nætter! Hvis jeg vandt ville jeg tage min kusine med, som også er en af mine nærmeste veninder. Hun har haft travlt med en praktiskplads de seneste måneder, som hun også var så mega sej at få! ? Vi har ikke fået set så meget til hinanden, så det kunne være dejligt at nyde et par dage i København. Så to odenseanere kunne slå sig løs og se lidt af storbyen ???

 284. Tillykke! Jeg ville tage min søde mand med og få mormor til at passe lillenus. Tiltrængt afbræk, når der sådan går hverdagsrutiner i dén 🙂

 285. Mega genial præmie?? Jeg ville invitere verdens mest betænksomme veninde Marianne med. Hun fyldte i torsdags 40 år og har fortjent at få en ekstra lækker bonusgave, for med mand og job og 2 børn trænger hun i den grad til at blive luftet. Og ok, indrømmet, det gør jeg nok også lidt(altså med hende), for hun er savnet i hverdagen og vi ville begge ønske døgnet havde flere timer så vi kunne ses oftere.

 286. Wow. Det gad jeg godt ❤️. Jeg ville rigtig gerne have min søde mand og min 10 mdr gamle søn med ❤️? Vi har planlagt en ferie til København næste år, men når man er to på SU med en lille baby, så er det svært at spare op til. Derfor vil vi da vildt gerne vinde opholdet! Og min søn kan blive passet af sin morfar nord for København mens min mand og jeg er i isbaren ✌?? Feeeeed præmie?

 287. Sikke en fantastisk præmie? hvis jeg er så heldig at vinde vil jeg tage min kæreste og vores 2 børn med helt fra det mørke nordjylland. Børnene vil jeg dog parkere hos moster i Solrød for at nyde en kæreste weekend UDEN børn i skønne København ❤

 288. Sikke en præmie! Jeg ville med garanti invitere min dejlige kæreste igennem 5 år med på sådan en tur til skønne Kbh. Som studerende er det aldrig de dyre weekenderturer der bliver sparet sammen til, så derfor kunne det være fantastisk at få den oplevelse samme ??? Wow jeg håber jeg vinder!

 289. Kære Cana tillykke med bloggen og tusinde tak for masser af gode indlæg og fortællinger!
  Hvis jeg skulle være så heldig at vinde et ophold? Vil jeg klart tage min elskede mand med.
  Hilsen Mia

 290. Jeg ville tage min mand med på kærestetur lige så snart lillebror er stor nok til at blive passet. Med 3 børn under 5 så er et lille pusterum i hverdagen med til at holde kærligheden i live ❤️

 291. Jeg ville tage min mand Michael med – han trænger til en friweekend efter at have passet Palmestranden i Frederikshavn hele sommeren <3

 292. Jeg ville tage min dejlige datter med til en storby tur. Efter en gang flytning fra Fyn til Bogø og igang med arbejdet igen efter 3 ugers ferie, så trænger vi til en bytur.

 293. Tillykke med de 3 år. Det ville bestemt blive bedsteveninden Signe. Det er ALT for længe siden vi har været på tøser, og vi trænger til det?

 294. Min kommende mand og jeg skulle nyde en weekende sammen inden vi (åbenbart) skal være forældre til en 2’er ???❤️?

 295. Tillykke med de 3 år
  Jeg ville tage min mand med, tror vi kunne trænge til at pleje vores forhold lidt 🙂

 296. Uh det lyder dælme som ry spændende sted? Jeg ville tage min kæreste med, vi trænger til tid alene (uden barn) og har læææænge snakket om en weekend i smukke København?

 297. Jeg ville tage min gymnasie veninde Ditte med. Før det første for at fejre, at vi begge har formået at komme ind på psykologi på AU (det må man da gerne være lidt stolte af, ikk’? 😉 ) og for det andet for at fejre, at vi nu skal nyde hinandens selskab i minimum 3 år mere (er nu ret sikker på, at vi har fået etableret et venskab, der varer langt udover de 3 år!)

 298. Rigtig stort tillykke med de 3 år! Sikke en bedrift. Jeg følger med hver eneste dag?

  Jeg ville tage min dejlige kæreste med. Vi er lige flyttet fra hinanden – ikke fordi vi drev hinanden til vanvid heldigvis- men fordi han var så god, at komme ind på politiuddannelsen ?Men æv nu bor vi desværre i hver sin ende af landet og ses ikke så tit som man gerne ville pga. Tid og penge. Så det ville da være fantastisk at kunne få noget kvalitetstid sammen.

  Og tak igen for en super blog!
  Det skal lige siges at bl.a. en af dine fødselsdaghistorier gav hele min familie grineflip, så vi simpelthen græd af grin inde på en restaurant her forleden. Så tak for det?

 299. Sikke en fed præmie! Jeg ville tage min dejlige mand,Jonas, med til en tiltrængt weekend alene uden vores søde Agnete. Hun kan tilgengæld komme på ferie hos mormor og morfar som forkæler hende ud over alle grænser. Win win for alle. ?

 300. Jeg ville tage min veninde med, vi er lige blevet færdige med gymnasiet og arbejder derfor nu, og hun trænger til en weekend væk fra arbejde❤️

 301. Først og fremmest tillykke med de 3 år ???? Nyder at følge med herinde.

  Hvis jeg skulle være så heldig at vinde vil jeg tage min kære mand med ? Det er alt for længe siden vi har gjort noget bare os to. Så det ville være en perfekt mulighed.

 302. Min kæreste. Han er også faren til mine tre børn, og SÅ ku’ vi lige varme op. Svælge en anelse i backpackermood’et, som vi ENDELIG har sat en dato for, hvornår vi hiver alle vores tre bananer med ud i verden og udsætter dem for. Den sætning var vist ikke sådan helt grammatisk skarp i det, men ikke desto mindre: DET KU’ VÆRE HYL! Tillykke med din blog…!

 303. Stort tillykke med bloggen ?? Og tak for at dele dig selv med alle os – kæmpe respekt for det?
  Hvis jeg skulle være så heldig at vinde, ville jeg tage min kæreste med under armen til et par dage uden børn ❤️

 304. Tillykke skønne Cana?
  Jeg ville elske at kunne nyde et ophold med min dejlige kone inden vi om ca en måned bliver forældrer for første gang❤️?

 305. Tillykke med jubilæet??
  Jeg ville elske at vinde et weekendophold på det her dejlige uformelle hostel?? – det ser skønt ud. Jeg ville tage min mand med, da det er viiildt lang tid siden, vi har været på kærestetur❤️

 306. Det kunne være det fedeste i verden, at tage derind med min veninde Gitte, der er “emigreret” til Jylland fra København, så vi ser hinanden ALT for sjældent!!!! ??❤

 307. Tillykke med bloggen!

  Det lyder dæleme som noget af en gang forkælelse.

  Jeg ville enten tage min mor med, som jeg virkelig trænger til kvalitetstid med. Eller min søde kæreste. Måske kunne sådan en tur endda gøre det ud for en slags bryllupsrejse, hvis man var så heldig at få ham overtalt….

 308. Hejsa
  Jeg ville tage min gravide veninde med. Hun trænger til en hyggetur da hun oplever mange omvæltninger lige nu. Ikke bare med graviditet men mange andre ting også. Så hun og hendes lille bebs trænger til at afstresse lidt 🙂

 309. Det er den skønneste giveaway/konkurrence! ??
  Og jeg tænker at det var super heldigt (for os som elsker at læse din blok), at du aldrig blev rigtig glad eller rigtig god til det der med at sy børnetøj ?
  Og ja tænk sig hvad kedsomhed nogle gange kan afføde ?
  Jeg kaster et lod i puljen og krydser fingre for at jeg og min skønne veninde Louise vinder ??

 310. Jeg ville tage min søde mand med❤️ Vi trænger i den grad til noget voksentid efter at have fået vores 2. Barn i maj❤️

 311. Jeg ville tage min dejlige kæreste med på en tosomhedstur og lade kærestebarometeret op, inden vi til december skal være forældre til vores første kærligheds barn (en lille pige med krudt i røven)

 312. Stort tillykke med de 3 år ? ❤️
  Er en trofast læser.
  Jeg vil tage min kære mand med. Jeg er gravid og har en ret hård en af slagsen. Så vi kunne rigtig godt trænge til en tur væk, hvor det bare handler om os og ikke alt det praktiske.
  Knus fra Kristina

 313. Hej Cana, hvor er det en overdrevet skøn konkurrence! Jeg vil tage min lillesøster (som bare ikke er så lille mere, hvad sker der for det?!?) med. Vi har haft en årlig tradition med en tur til København, bare os to, men grundet psykiske udfordringer hos min søster har det bare ikke været muligt de sidste 7 år og nu er hun endelig på rette fode igen og derfor vil sådan en tur som denne være den perfekte overraskelse til hende! Jeg krydser hvad krydses kan ?

 314. Mens jeg sidder her og ammer vores nye lillebror drømmer jeg om en weekend med min kæreste, hvor vi har tid til hinanden ❤️

 315. Jeg ville tage min gamle folkeskole veninde med. Efter vi begge har fået børn, er det ikke meget vi får set hinanden, men venskabet er der stadig og skal plejes. Og så er det altid skønt at komme ud uden mand og børn ?

 316. Jeg ville tage min søde kæreste med, da vi trænger til noget forkælelse. Efter en sommer hvor vi begge har afsluttet vores kandidatuddannelser samt oplevet tre dødsfald i vores tætteste familie, trænger vi gevaldigt til at komme lidt hjemmefra. Jeg krydser fingre for at vinde opholdet til ham! 🙂
  Stort tillykke med bloggen, Cana! Jeg nyder at følge med, og du ønskes al mulig held og lykke med fremtiden!

 317. Det lyder helt kanon!!! ? Jeg ville tage min søde mor med, som for tiden har to jobs, og derfor også arbejder i weekenderne. Hun trænger til at slappe af, og jeg trænger til at bruge tid med hende! ❤️

 318. Tillykke med de 3 år! ❤️?
  Jeg ville invitere min søde kæreste fra Tyskland med så vi kunne nyde hinanden i skønne København ??

 319. Jeg ville tage min søde veninde Anette med. Vi Var sammen konstant i 3 år, hvorefter vi har haft 3 år hver for sig, nu trænger vi til at catche op og hygge ?❤️

 320. Tillykke med fødselsdagen ??????
  Jeg ville tage min søster med? vi er super tætte, men efter voksenlivet har indhentet os begge, ser jeg hende desværre ikke så ofte som jeg kunne ønske…

 321. Årh det lyder herre lækkert! Jeg ville tage min skønne søster med – som iøvrigt lige er blevet mor til den dejligste lille pige ❤️

 322. Tillykke med din blog-fødselsdag ???
  Hvis jeg er så heldig at vinde, vil jeg tage min søde mand med ❤️
  Vi trænger i den grad til en weekend uden børn. ?

 323. Stort tillykke med jubilæet ???
  Jeg ville tage min skønne søster Sarah med, og nyde lidt kvalitetstid med hende. ?

 324. Jeg ville tage min kæreste med. Vi bor i kæmpe kaos og støv lige nu (og kommer nok til ar leve i det de næste maaaange måneder), da vi er i gang med fuld renovering af vores nykøbte lejlighed. Et lille break fra det og rigtig tid til hinanden ville derfor være lækkert.

 325. Ej en super fed præmie. Den vil jeg rigtig vinde og dele med min mand. Vi har været igennem en stor omvæltning og er begge ramt af kronisk sygdom og hvad det indebærer. Men vi har valgt at prioritere livet og at selvom det er blevet sådan, er der stadig mange ting vi vil opleve som par og som familie med vores 3 drenge. Og en del af det indebærer årlige ture for ham og jeg hvor vi kun har hinanden og får ladet op. Så denne præmie ville jeg elske at vinde og overraske ham med. Og vi har aldrig prøvet is-bar. Det kunne da være mega fedt.

 326. Tillykke med de 3 år, Wow! ????
  Jeg ville sætte ungerne af hos bedsteforældrene og nyde en hel weekend i København med min søde mand! ❤️

 327. Det lyder som en fantastisk weekend! Jeg ville invitere min gode veninde Lene med? Vi er begge singlemødre og vi suger alt til os af hygge, afslapning og oplevelser, når vi ikke har vores børn! – det tror jeg nemlig at vi bliver endnu bedre mødre af? Vh. Ditte (fra Odense)

 328. Jeg ville tage min mand, Michael, med. Og så ville jeg nyde at sove længe to dage i træk uden baby! Og spise morgenmad kl 12?

 329. Jeg ville elske at vinde sådan en omgang! Og jeg kunne vælge at tage både veninder, kæresten eller min søster med. Men jeg ville simpelthen tage min mor med! Min elskede mor! Hun kunne virkelig godt trænge til sådan en mor/datter hyggetur i København ❤️
  Og hey! Mega meget tillykke med de 3 år som blogger! Tak for gode grin, tårer og en masse eftertænksomhed! Du er god! ?

 330. Jeg ville helt sikkert tage min mand med. Vi kunne virkelig godt bruge et lille pusterum fra hverdagens stress og jag.

 331. Jeg ville tage min kæreste med og fejre at han er kommet ind på drømmestudiet og vi skal flytte sammen! Så vil en getaway nok være tiltrængt efter flytning og en masse praktiske gøremål! ??

 332. Jeg ville tage min mand med. Vi er lige flyttet til Sønderborg fra Aalborg og savner begge to så meget at have byliv omkring os, så en weekend i København ville være perfekt! <3 Det ville også være en dejlig måde at fejre vores 1 års bryllupsdag, som var d. 12. august – og som vi begge glemte :/

 333. Hvor lyder det bare mega hyggeligt! Ville tage min kæreste og bedste ven Martin med til København, hvis jeg vandt ♡

 334. Jeg kunne godt tænke mig at have min lillebror, min mor og hendes kæreste med, da han næsten lige har holdt 50 års fødselsdag men jeg kunne ikke komme med! ☺️

 335. Jeg ville tage min gode veninde Anita med, vi trænger vidst begge til en weekend med masser af hygge, god mad og vino ❤ og stort tillykle med bloggens fødselsdag ❤

 336. Det må uden tvivl være den fedeste præmie! Jeg vil invitere min mand med – med tre børn er vi ALT for dårlige til at huske hinanden!
  Tak for verdens bedste blog!

 337. Ejjj, det er jo liiige det vi trænger til! En tur hvor min mand og jeg bare skal kigge hinanden i øjnene og gå hånd i hånd gennem Kbh. Det er godt nok længe siden vi har gjort det, og det ku vi nok godt tåle at gøre igen.
  Og sikke et fint ‘program’ du har lagt, så er der også sørget for det.
  Jeg håber jeg kan være så heldig, at gå lov at invitere min mand Jesper med, han ville elske det.

 338. Jeg ville tage min datter Cecilie med og så kunne vi endelig få besøgt hendes storesøster der bor på Frederiksberg ?

 339. Hej Cana. Stort tillykke med din blogs fødselsdag, hvor er det stort! Og sikke en fantastisk præmie. Jeg ville elske at lokke min kjøwenhauner-forskrækkede kæreste med og forsøge at vise ham at de slet ikke er så slemme og at der findes en verden udenfor Als og Jylland ???. Vi bor nede i Nordborg. Hav en fantastisk dag. Håber I havde en god fest i kolo i går :). Kram.

 340. Jeg ville tage min søde veninde Cathrine med. Det er alt for sjældent vi kommer “væk” fra mænd og børn, og slår os lidt løs.. Så en tøse tur til Kjøfenhaun vil være PERFEKT ?

 341. Stort tillykke Cana
  Sikke en dejlig præmie ? Jeg ville invitere min skønne datter, Katrine med. Vi h y g g e r os såen i hinandens selskab, elsker begge god kaffe og shopping. Det er så længe siden, jeg sidst har været i København.
  Kærlig hilsen Lena

 342. Jeg ville tage min kæreste med. jeg er lige taget på højskole, hvor jeg skal være i et halvt års tid, og det betyder altså, at vi ikke rigtig kommer til at se hinanden i den periode, og det er selvsagt svært, når man har været kærester i 6 år, hvor man er vant til at se hinanden hver dag. Så sådan er ophold tror jeg vil være guld værd for os ❤️
  Tak for din blog – den er simpelthen så dejlig at læse.

 343. Jeg vil helt klart tage min mand med og så skulle vi nyde en weekend inden vores tredje barn kommer til verden

 344. Tillykke med de tre år?? Selvom jeg selv bor i København, på det skønne Islands Brygge, kunne det da være dejligt med en overnatning ude. Jeg ville tage min veninde med

 345. Jeg ville tage min dejlige vestjyske kæreste med, som kun har været i KBH én gang. Det ser SÅ hyggeligt ud! 🙂

 346. Min dejlige veninde Signe. Vi har boet i Norge de sidste 1,5 år, så det ville være skønt at komme en tur hjem til København 🙂

 347. Stort tillykke med de 3 år ??
  Jeg ville tage min skønne kæreste med. Vi er lige flyttet sammen, så det ville være skønt med en kærestetur ?

 348. Stort tillykke med de tre år. Det er så dejligt at læse dine historier. Du skriver så godt og meget medrivende. Jeg glæder mig altid til at læse et nyt indlæg. Hvis jeg vinder, vil jeg helt sikkert tage min mand gennem 36 år med. Efter et år med alvorlig sygdom trænger vi til at komme hjemmefra og bare have det sjovt og hyggeligt sammen. ❤️

 349. Jeg ville inviterer min skønne mor med, da hun altid gør så meget for andre, så hun trænger til at blive forkælet 🙂

 350. Wauw for en lækker konkurrence ?
  Jeg vil tage en rigtig skøn fyr med, der endnu er lidt udefinerbar ift. hvad vi er, men måske er det sådan et dejligt, intimt ophold, der skal til, for at vi endelig finder hinanden for alvor? ❣️

 351. Jeg ville tage min mand med – og iøvrigt følge dit lille “program” til punkt og prikke …for der lyder SÅ skønt ?????

 352. Min mand og søn har begge fødselsdag om 1 måned. Det ville være så Dejligt, at kunne overraske dem med fødselsdags weekend i københavn?

 353. Jeg vil selvfølgelig tage min dejlige kæreste med! Så kan jeg for én gangs skyld give ham lidt, for han giver mig så meget ❤️

 354. Jeg vil tage min kæreste med. Vi har aldrig været på hotel sammen før, så det kunne være rigtig hyggeligt at prøve. Vi bor i Jylland, så en tur til hovedstaden ville være skøn.

 355. Tillykke Cana! Jeg ville tage min pisse seje veninde med. Hun er gået selvstændig, har virkelig travlt, og jeg savner hende. Mon ikke det der ophold kunne give os god tid sammen. Og hvis hun forståeligt nok ikke har tid endnu, så har jeg en ligeså skøn kæreste, der skal med. Kh

 356. Tillykke med fødselsdagen Cana ???

  Jeg ville tage på weekend med min søde og altid lyttende Lene, så vi kunne prøve at få en veninde weekend. Få snakket og grinet, uden samtidig at skulle klare huslige gøremål som en tur i Lidl over grænsen, fordi vi ellers ikke har tid til at ses ?
  Kæft hvor kunne det være skønt altså ???

  Ha’ en rigtig dejlig fødselsdag ?

 357. Jeg ville tage min mand med. Vi bør i England og kommer meget sjældent til København, så det ville være ren luksus at vinde et ophold der. Jeg boede i København inden jeg flyttede til England for 24 år siden, men da al min familie bør i Sønderjylland kommer vi meget sjældent til den skønne hovedstad.

 358. Tillykke med bloggens 3 år ???
  Jeg vil tage min mand med. Vi nyder at være i København indimellem og trække stikket fra vores presset hverdag, helt ovre i Jylland på Fanø.
  Og måske vi kunne lokke et par bedsteforældre til at tage børnene, så vi kan komme på en tiltrængt kærestetur ? Krydser fingre ??

 359. Jeg ville gerne have min kæreste med så vi kunne få noget kvalitetstid oven på en stresset tid. Og så er det flere år siden jeg har været i Kbh. Hvilket næsten er pinligt! Kh. Nordjyden.

 360. Jeg ville tage min søde og dejlige datter Sophie med ❤️ Hun trænger til lidt mortid og jeg ville nyde at hygge med og om hende en hel weekend samtidig med at vi fik en masse gode og sjove oplevelser sammen ❤️

 361. Jeg ville invitere min dejlige kæreste med ❤️ Vi har kendt hinanden i et halvt års tid og har sjældent “voksentid” grundet vi begge har et barn fra tidligere forhold ? Vi ville få virkelig stor glæde af sådan et hyggeligt ophold! ??

 362. Det ser da megahyggeligt ud og virker som et fedt sted ? Jeg ville tage min dejlige kæreste med, han ville helt sikkert også være vild med det ❤️

 363. Tillykke med de 3 år Cana, og tak for en skøn blog… Jeg ville tage min skønne kæreste med, han har snart fødselsdag, og har derudover virkeligt fortjent noget (ekstraordinær) forkælelse for at være den kæmpe støtte han altid er (=

 364. Jeg ville tage min kæreste med. Vi har desværre ikke haft råd til at tage på ferie denne sommer, så en weekend i København ville være skønt! 🙂

 365. Jeg ville tage min søde veninde med, som efter endt uddannelse er endt i den lange jobsøgnings-proces, og i dén grad kunne trænge til en dejlig udflugt til hovedstaden!

 366. Jeg ville tage min barndomsveninde Mathilde med. Vi ses alt for sjældent, så en hel weekend sammen ville være perfekt ❤️

 367. Wow, en god idé! Generator hostel i Berlin er i hvert fald rigtig godt. Jeg ville tage min kæreste med på en afslappet weekend, efter han har hjulpet mig ekstra meget i en periode med operation osv.

 368. Tillykke med jubilæet?? Det er en fornøjelse at følge dig?
  Skulle jeg være heldig at vinde, vil jeg invitere kæresten Martin med??

 369. Jeg ville helt klart have min kæreste med. Han er udsendt lige nu, så at få to dage sammen i KBH kunne være den perfekte velkomst når han kommer hjem 🙂

 370. Jeg ville tage min kæreste med. Han arbejder alt for meget og bare tanken om en hel weekend sammen med med ham gør mig blød i knæene ❤️

 371. Jeg ville tage min søde mand med. Han har fødselsdag i dag, så det ville være en perfekt gave. Vi har bryllupsdag 1. September så kunne vi fejre den i Kbh.

 372. 58 år og helt uden for din målgruppe:-) Mor til 3 døtre i 20érne og læser nok bla. med for at få et billede af, hvordan det kan være, at være ung i dag.
  Hvis jeg vandt ville jeg tage helt fra Aalborg til København .-) i oktober, for at hente min yngste datter som kommer hjem efter 9 måneder udenlands. Vi skulle så hygge en aften og dag med hendes søster, som bor på et værelse i København, inden vi drager hjem mod Aalborg igen.

 373. Tillykke. Jeg kan huske, at jeg læste med længe før, jeg forstod hvad mortilto egentlig betød ?

  Jeg ville tage min mand med til KBH og sikkert forsøge at flette noget stand-up i dit program.

 374. Jeg ville tage min mor med! Hun arbejder så hårdt for tiden og har gjort det de sidste 3 år. Ingen ferie, ingen weekend. Bare arbejde 3 år i træk. Hun fortjener det mere end nogen anden ❤️❤️❤️ Hurra for det selvstændige erhvervsliv!

 375. Tænk er det allerede 3 år siden.. Jeg kan faktisk huske din opstart – jeg var også på barsel på det tidspunkt.. Hvis jeg vandt så ville jeg invitere min mand med.. Vi kunne godt trænge til en kæresteweekend til at lade op inden at min mand starter uddannelse op ved siden af sit firma og jeg starter på fuldtidsarbejde efter endt uddannelse.. 🙂

 376. Jeg ville tage min søde kæreste med ? Det ville være så hyggeligt med en tur til København og måske besøge min svigerinde og veninder ?

 377. Hvor er det en fin præmie. Jeg ville tage min mand med et par dage til Kbh. Vi kunne godt trænge til nogle dages mand og kone tid lidt væk fra hverdagen med vores 4 dejlige unger.

 378. Jeg ville elske at få sådan en weekend med min mand. Et lille pusterum i en hverdag med en datter der lider af angst, socialangst og selvskade som bare er få ting i en dum og træls hverdag.

 379. Jeg ville tage min søde efterskoleveninde Camilla med. Nu er det efterhånden ved at være 9 år siden vi boede på værelse sammen, og på trods af at vi snakker sammen dagligt, ses vi alt for sjældent. ❤

 380. Stort tillykke med de 3 år??
  Hvis jeg bliver den heldige vinder vi jeg invitere min veninde med, kunne være så lækkert med en venindetur til storbyen?

 381. Jeg vil tage min elskede Jonas med på en skøn weekend i København. Vi vil mægtig gerne besøge nogle af vores studiekammerater som er flyttet til Kbh og som vi derfor sjældent ser. Giver det mon et ekstra lod i konkurrencen at vores datter fylder tre år i dag?

 382. Jeg ville tage min kæreste med ❤️ Vi kommer sjældent til KBH og det kunne være en fantastisk mulighed for at opleve noget anderledes ?

 383. Stort tillykke! ?
  Det lyder som en skøn tur ☀️
  Jeg ville tage min dejlige kæreste Magnus med, da vi endnu ikke har fundet en måde og fejre årsdag på ?☺️

 384. Jeg ville invitere min veninde Mejse med.
  Vi kunne få en fantastisk weekend sammen der. Vi kunne prøve en isbar for første gang.
  Og jeg er i øvrigt også helt vild med Madklubben ?

 385. Er det virkelig 3 år jeg har læst med herinde. Hold da op.

  Jeg ville tage min gode veninde Michelle med. Jeg er født i nærheden af København men boet i Sønderborg i rigtig rigtig mange år, så det kunne være sjovt at være tourist I København sammen med en god veninde. Når jeg kommer til hovedstaden er det for det meste på familie besøg så får ikke tid til at lege tourist, og at så gøre det sammen med en veninde ville være prikken over i’et.

 386. Jeg ville tage min kæreste med. Han faldt på ski i slutningen af marts, hvor han bla. flækkede nyren, og var indlagt på intensiv i 6 dage i Norge inden han blev overflyttet til Skejby, var indlagt en måned der. Han er endelig ved at være frisk igen. Men vi kunne helt klart godt trænge til en hyggelig weekend, hvor vi rigtig kunne nyde hinanden, efter en hård omgang sygdom.

 387. Jeg vil mægtig gerne invitere min dejlige mand med. På nogle områder er vi en typisk børnefamilie med tre dejlige piger på fire, seks og 8 år. På andre er vi langt fra. Min mand ordner alt det, jeg ikke magter pga. sygdom. Han beklager sig aldrig. Han er min klippe og jeg ved ærlig talt ikke, hvor jeg var i dag uden ham. Jeg er ham for altid taknemmelig. Derfor skal han og jeg afsted og være kærester; jydeparret, der sikkert ikke helt kan finde rundt i København.

 388. Jeg vil få Mormor til at passe vores lille pige på 2 år, og så hvis jeg er så heldig at vinde, overraske min kommende mand (vi skal giftes her den 16. September) med opholdet. Vi har valgt at holde festen istedet for bryllupsrejsen, så det ville blive en lille bryllupsrejse?

 389. Jeg vil tage min mand med på tur til kbh. Vi har lige holdt en uges sommerferie med vores børn i kbh og vi blev jo slet ikke færdige med at opleve byen . Så et par ekstra dage ville være super skønt !

 390. Tillykke med de tre år ?? jeg ville tage min kæreste med . Vi trænger til en hyggetur til kbh. For at komme lidt væk fra det nordjyske ?

 391. Stort tillykke med fødselsdagen ? jeg ville tage min datter med for at besøge mig søn. Han bor i København i en lille lejlighed. Det ville være fedt at kunne tilbringe en dejlig weekend sammen med dem ☘????

 392. Jeg ville tage min dejlige veninde med, som har været der for mig i tykt og tyndt, da min mor blev alvorlig syg og senere hen desværre døde… Hun var der 100% og nu kunne det være rart at gengælde det (selv om jeg ved at det ALDRIG ville være en forventning fra hende), men tænk hvis jeg kunne overaske hende med sådan er veninde hygge ophold ❤️ Tillykke med bloggen!

 393. Jeg ville tage Majken Olufsson med – nytilflyttet til København med sine 3 piger. Vi er alenemødre med tilsammen 5 børn, så kunne virkeligt godt begge bruge lidt tid til os selv – og samtidig kunne jeg vise hende lidt mere af København ??

 394. Sikke en gave – og egentlig dejligt det er så tæt på, men alligevel langt fra hverdagen! ? Jeg ville overraske min kæreste med det – det må være tid til en kæreste weekend! Vi har ikke haft kæreste-tid udenfor huset, siden vores første barn kom til verden for snart 4 år siden. Så jeg ville klart tage manden min med og børnene kunne få en hyggelig weekend med bedsteforældrene ?

 395. Stort tillykke med de 3 år ??? Jeg nyder din blogindlæg, som skaber små smil, skæve smil og højlydte grin samt refleksion, selvindsigt og mod til handlinger ?
  Jeg ville elske at kunne invitere min mand René med som et lille frikvarter i et livligt liv med to små skønne trolde på 3 og 5 ❤️
  Og tak for dig ?

 396. Jeg ville tage min kæreste gennem 6 år med ❤️
  Om ugen flytter vi ind i vores drømmehus, og til slut december venter vi vores første ønskebarn. Efteråret/vinteren 2017 bliver virkelig begivenhedsrig for os, og vores lille barn kommer helt sikkert til at fylde meget i vores hverdag og resten af vores liv ❤️ Overnatningen i København vil vi bruge inden babys ankomst, så vi kan få noget tosomhed inden to bliver til tre.

 397. Jeg ville medbringe min søde kæreste Nikolaj. Vi gør så sjældent sådan noget sammen, så det ville være en kæmpe oplevelse for os begge ❤️

 398. Jeg ville tage min kæreste med på en weekend til Kbh, inden vi til nytår endnu engang skal have en lille bebs ❤️

 399. Min forlovede Dennis og jeg, elsker at tage til København et par gange om året. Da vi kommer helt fra Midtjylland, elsker vi at prøve forskellige spisesteder, hoteller osv. Og med dine ideer til, hvad dagene skal gå til, er jeg sikker på, at det bliver en uforglemmelig mini-rejse, inden vi skal giftes.

 400. Ville tage min skønne kæreste med??
  Vi kunne virkelig godt trænge til en weekend bare til os to uden afbrydelser?

 401. Stort tillykke med bloggen ?? Nyder at følge den.
  Jeg vil forkæle min skønne svigerinde, der i den grad fortjener at få et lille break fra hverdagen.
  Hun fik for 1 år siden konstateret coloncancer, og har siden da været igennem kemobehandlinger og flere operationer. Desværre bliver det ved med at sprede sig (lunger, bughule, bækken, æggestok/æggeledere). Hun fik for 1 mdr siden at vide, at de ikke kan tilbyde flere operationer, og at der nu kun er livsforlængende kemo tilbage. Hun fik i fredags at vide, at det nu også har spredt sig til livmoderen.
  Hun er i sandhed en fighter, og jeg har en kæmpe respekt for den måde hun har håndteret hele forløbet, og samtidig med har hun formået at være en super mor for hendes 2 børn og kone.
  Hun trænger virkelig til en pause fra det hele, og at der i stedet er fokus på hygge og forkælelse.

 402. Min trætte slidte søde mand, som også er far til mine to friske drenge på 3 og 7. You know the feeeling og hvad der er brug for i den fase✌? VI TRÆNGER!!!

 403. Jeg ville tage min dejlige mand med. Tænker det vil være oplagt som første overnatning(er) væk fra vores lille (store) baby ?

 404. Jeg ville tage min dejlige kæreste med ? Vi overtager vores hus om 12 dage, 2 børn og mig igang med bachelorskrivning er et get-away tiltrængt ?❤?

 405. Først og fremmest tak for en dejlig blog – jeg nyder at følge med hos dig?. Hvis jeg vinder opholdet vil jeg tage min mand med, det ville være skønt med lidt kultur forandring og hygge tid i København

 406. Det lyder så lækkert og dejligt! ? Jeg ville helt bestemt tage min kæreste med – tror det kunne være lige hvad vi havde brug for, efter jeg har været 3 mrd i Cambodja…. som føles som uendelig lang tid væk fra ham og familien??
  KÆMPE TILLYKKE MED BLOGGENS FØDESLESDAG DU OG DEN ER FOR COOL??

 407. Hey. Jeg vil tage min mand med. Da han er været i Kbh et par gange og har ikke været der endnu. Og det ville være den perfekt lejlighed til at komme lidt hjemme fra. Det er ved at være et stykke tid siden vi har været på “kæreste weekend”
  Vi har nu været gift i 17 år. Men har husket at tage af sted og hygge os bare os 2. Men tiden går og jeg kan næsten ikke huske hvornår vi sidst var af sted. Tillykke med de 3 år og håber på mange flere. Knus

 408. Jeg ville tage min skønne kæreste med, da vi desværre bor langt fra hinanden og derfor ikke får set hinanden så tit ❤

 409. Jeg ville invitere mine to yndlings-drenge – min mand og min søn med, da vores lejlighed står under total renovering pga. fugt, og vi siden juni har boet i flyttekasser ?

 410. Jeg ville tage min mor med! Min mor er den bedste mor, der ALTID tænker på at være den bedste kone, mor, mormor og nu må det være på tide at hun skal tænke på sig selv og hygge sig helt vildt – sammen med mig ❤️

 411. Hold da helt fast en fantastisk gave-præmie!
  Jeg ville naturligvis tage min skønne kæreste med. Vi har snakket om snart at tage et ophold da vi ellers ALDRIGfår alene tid. Smålige frem at vinde et ophold ville jo være helt fantastisk

 412. Tillykke med 3 år på bloggen – den en fornøjelse at få lov at følge med!
  Ang hotel overnatningen håber jeg meget jeg vinder, da jeg har 4 års dag med min kæreste lige straks. Det vil derfor være den perfekte anledningen til at få hygget og slappet af, inden hverdagen med arbejde, universitetet og sport kalder igen. Tak ??

 413. Tillykke med bloggens fødselsdag. Det er en skøn blog, som jeg nyder at følge med på. Jeg elsker din ærlighed og at holder fast i at være så ærlig – selv om det til tider givet lidt knubs og virtuelle møgfald.

  Jeg ville tage min mand med på sådan en tur til København. Han studerer til daglig, vi har hus, bil, børn og alt for lidt dig-og-mig-tid. Det ville være så fantastisk at kunne overraske ham med et par dage, hvor vi bare kunne være ham og mig og slentre rundt og gøre lige, hvad vi har lyst til.

 414. Hvis jeg havde en kæreste ville jeg nok tage ham med, men det har jeg ikke.. Så hvis jeg vinder vil jeg give denne oplevelse til mine skønne forældre ❤?

 415. Jeg ville tage min mand Mick med på weekenden,?.
  Med fire børn i alderen 7-5-3-0, så kunne det være skønt ned en par-weekend. En weekend hvor der ikke bliver sagt: moaar til mig, men Anja❤️
  Krydser fingre ?

 416. Jeg ville tage min mor med. Efter nogle hårde måneder hvor både hun og hendes mand er blevet arbejdsløse, fortjener hun en hygge tur! ?

 417. Min dejlige kæreste Frank skal med. Han har stået mig bi gennem et års tarmkræft forløb. ❤❤
  Ligenu er han igang med at lave ny udestue og skifte vores vinduer. Det er vores sommerferie. Vi har ikke råd til både vinduer og sommerferie. Så jeg bed han vil blive glad for at få et par afslappende dage i København.

 418. Hvor ser det sted hyggeligt ud!
  Ville tage min bedste veninde – og navnesøster – Heidi med! 😀

 419. Ville tage min veninde gemmen 19 år med.
  Hun er en af dem man kun finde en gang i livet, som man kan ALT med og som altid er lige meget hvad livet byder på.
  Det ville være så skønt med et par dages hygge med lige netop hende?

 420. Tillykke med de 3 år som blogger ?????? Som du selv skriver har de sidste 3 år budt på lidt af hvert, og hvor er det dejligt bare at kunne læse en ærlig blog?? Tak for det!
  Jeg ville tage min mand Lasse med hvis jeg skulle være så heldig at vinde.

 421. Hvis jeg var så heldig at vinde ville jeg tage min dejlige veninde fra Græsted-egnen med. Jeg selv bor i nærheden af Køge , og vi har set hinanden 3 gange på de sidste 8 år – DET er alt for lidt!!

 422. Sara, min søde veninde, skal helt klart med på hyggeweekend og ferie i egen by.
  Og så skal petanque skills klart udfordres

 423. Jeg ville tage min fantastisk søde kæreste Anders med, fordi han har taget min søn til sig, og hjælper mig med ham, og bare er verdens bedste bonus overfor loui :). Og da vi ikke har så meget tid til bare at komme ud og lave noget bare mig og ham. Ville det være fantastisk at kun tage på hotelophold med ham. Bare os to for en weekend <3

 424. Jeg ville tage min kæreste med! Vi har også snart årsdag, 3 år! Så ville jeg bestille billetter fra Aalborg til København og fejre hans bachelor, vores årsdag og din blogs årsdag 😀

 425. Jeg ville invitere min søde kæreste med på en hyggelig københavner tur. Vi står midt i flytningen, så det ville da være lækkert at kunne tage en lille timeout ??

 426. Jeg ville tage min veninde med, som trænger til at komme ud og afsted fra familien og have noget tiltrængt tøsetid. Vi ser hinanden alt for sjældent, selvom vi bor i samme by. Vi har aldrig været i København sammen, så det kunne være en skøn oplevelse.
  Krydser fingre ❤️❤️❤️

 427. Jeg ville tage min bedsteveninde Mette med. Vi har kendt hinanden i en del år, men efter at jeg nu er bosat i Grønland er det ikke så tit vi ses. Derfor er det skønt at kunne hive stikket et par dage når jeg er hjemme på besøg og bare hygge, og så er det så skønt at vi altid finder lige tilbage i snakken uanset hvor længe der er gået siden sidst.

 428. Stort tillykke – vildt der er gået 3 år …. hvis jeg vinder ville jeg tage min mand med på Københavner weekend og besøge min søster der bor på Islands brygge ??????

 429. Først og fremmest, stort tillykke med de tre år. Jeg nyder at følge dig og ind i mellem bruge de råd og fif du kommer med.
  Hvis jeg var heldig at vinde, ville jeg invitere min kære mand med. Vi har haft en lidt turbulent, men spændende, start på 2017. Vi valgte at flytte fra Kbh til Bornholm 1 marts, og siden da er vores tid gået med hus, nyt job og self vores to små guldklumper. Vi trænger i dén grad til lidt kæreste-kvali-tid og skulle vi være heldige, ville drengene samtidig få kvali-tid med deres moster, som bor i Hvidovre. Total win win for både store og små. ❤️

 430. Jeg vil invitere min dejlige mand❤ vi holdt sommerferie i København, men hvor kunne det være dejligt at opleve byen uden børn?
  Stort tillykke med bloggens 3 års fødselsdag