mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Med tom tallerken og fyldt hjerte

Thomas har lige hentet børnene og jeg har sat mig med en rest af aftensmaden fra i går (som jeg lover at lægge en opskrift ud af snarest, efter mere end 100 (!!) forespørgsler på instagram i aftes). Solen skinner udenfor, vinduerne står – i modsætning til i nat, hvor en genbo holdt usandsynligt højlydt fest (som jeg elskede at der ikke blev sat en stopper for, selvom det sporadisk forstyrrede min nattesøvn med en trang til at rocke med på Stevie Wonder og Michael Jackson, som jeg fornemmede var det gennemgående tema) – åbne og luften strømmer ind. Det føles lidt som om den er blidere, luften, når solen skinner.

Det bliver en god dag.

Nej, det bliver ikke en god dag, det bliver en pissehamrende god dag. For selvom jeg (selvfølgelig) knuselsker at tilbringe så meget tid sammen med mine børn som jeg gør, så skal det ikke være en hemmelighed, at jeg også savner mine veninder og lidt ud-af-huset-tid, efter mørkets frembrud, som jeg ikke har præsteret synderligt siden dengang Thomas og jeg offentliggjorde at vi skal skilles og han altså flyttede ud. Lidt fordi jeg ikke rigtigt har kunnet finde ud af det, men mest selvfølgelig, fordi jeg har været sammen med børnene.

Men i dag er børnene hos Thomas og jeg har inviteret en flok af mine veninder ud i mit kolonihavehus til en kombination af handy-og-vin-hygge, hvor planen er at vi både skal male, gøre hyggeligt og ordne verdenssituationen til god musik og i tøj, der, selvom jeg ikke ville have det fjerneste imod at iføre mig denne overdrevet fine (og seje) sag fra NA-KD (reklamelinks), på ingen måder er alle modebloggerne værdigt. Det skal jo for fa’en bare være hyggeligt. Og så skal vi, som chokoladesovsen på ta’-selv-softicen, sove sammen derude, de fleste af os. Dét er sgu da noget af det allerhyggeligste. At falde i søvn sammen – enten til en chickflick eller til hende (ofte mig), der ikke kan lade være med at snakke og at vågne op sammen næste morgen (og håbe på at mindst én er i stand til at køre hen til den nærmeste junkyard efter snask). Med morgenhår og fælles minder om en forhåbentligt rigtigt god aften, inden vi igen drager hver til sit.

Sidst jeg samlede en (lidt større) flok veninder på dén måde (dog uden handy-delen) var til min 30-års fødselsdag, hvor det stak heeeelt af! Jeg mener, vi endte allesammen splitterragende, i en lejet swimmingpool

Dén slags er der – heldigvis og desværre – ikke nogen chance for kommer til at ske i aften, men til gengæld er jeg næsten hundrede procent overbevist om, at i aften kommer til at blive én af de bedste i 2017 for mit vedkommende. Fordi jeg har de bedste veninder og fordi jeg er så skide taknemmelig for alt det gode der heldigvis stadig foregår i mit liv – og okay, fordi 2017 fande’me har indeholdt mange lortede aftener indtil nu, som det ikke kræver stort andet end et gengældt smil til at slå.

Min tallerken er tom, mit hjerte er fyldt og så håber jeg bare at I derude får en rigtigt dejlig lørdag. Det fortjener I.

Skriv din kommentar

Kommentarer (3)

  1. Skønneste Cana, hvor er det altid bare dejligt livsbekræftende at læse dine indlæg! Uanset om du har en god eller knap så god dag, så formår du altid at skrive dine indlæg herinde med et glimt i øjet – din humor og entusiasme smitter sgu af på en måde jeg aldrig har oplevet blogposts gøre før!
    Hav en fantastisk tøse aften og tak fordi du gør det du gør! ??

  2. Jeg ved ikke hvorfor, men dit indlæg fik mig til at fælde en tåre. Om det er den braste kærlighed, eller den nyfundne tid til veninderne ved jeg ikke, men alligevel tak for et godt indlæg, der sætter tingene midt i perspektiv.

  3. Cana, kommer der moms og skat oveni køb fra NA-KD?
    Har set du før har linket dertil, men har ikke kunne gennemskue det

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven