mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Reception for CONFETTI CPH

confetti cph

Kender I de der dage, hvor man vågner op, helt ør i både kinder og fødder? Dem, som typisk følger ovenpå nogle usædvanligt gode oplevelser, dejlige dage og sjove fester. Sådan en dag, har jeg i dag.

I går, hvor jeg sammen med “mine piger” (som I kan blive præsenteret lidt bedre for HER), holdt reception for at fejre den flyvende start i Confetti CPH, var den første gang jeg skulle (og ville og kunne overskue) at være “fin”, siden Thomas og jeg offentliggjorde vores brud for knap to måneder siden – og I guder, hvor det føltes godt! Især fordi det foregik i selskab med så usandsynligt mange søde, dejlige, glade og lykønskende mennesker, som kom forbi og krammede, grinede og drak usandsynligt velsmagende drinks til tonerne af den dejligste musik, som skabte det perfekte lydbillede bag sludder, grin og klirrende glas.

Ej men altså, UNDSKYLD hvis jeg giver nogen af jer kvalme, her fra min lille lykkeboble efter i går, men det føles simpelthen så overdrevet godt.

Allerede om eftermiddagen, da jeg sprang i min kjole (som i øvrigt er nedsat med 50% HER – reklamelink) og hurtigt kunne konkludere at den snildt kunne lukkes (som jeg havde frygtet den ikke kunne!) startede den gode fornemmelse. Der skér altså bare ét eller andet, når man springer i fint tøj, påfører et ekstra lag mascara og stikker fødderne i de allerpæneste sko man ejer og hvis man så samtidig spørger om gode råd til valg af læbestift på instagram og der så kommer lutter roser og kærlighed retur, så kan humøret altså ikke andet end at få et ekstra nøk opad. I am amazed over, hvor søde kvinder – helt uopfordret – kan være overfor hinanden og jeg elsker det! TAK.

Med sommerfugle i maven satte jeg mig på cyklen og tog afsted mod Dandy, hvor vi holdt receptionen og jeg siger jer, det er et fedt sted! Jeg foreslog det også som et godt gå-i-byen-sted i min lille weekend-i-København-guide HER og jeg må sige, at jeg kun er blevet mere vild med det, efter jeg nu også har oplevet det i dagslys. Kæft, hvor er der pænt! Dernede brugte vi et par minutter på lige at gøre de sidste ting klar, tage et par gruppebilleder inden vi tog imod de første gæster.

Jeg startede – som jeg ofte gør med den slags – lidt akavet ud med at sige nogle helt forkerte ting på nogle helt forkerte tidspunkter og til nogle absolut forkerte mennesker.

For eksempel fik jeg spurgt en i øvrigt virkeligt sød kvinde jeg lige havde mødt, om hvor i tyskland hun var fra? (Fordi jeg åbenbart syntes hun havde lidt tysk dialekt) Hvortil hun kunne fortælle mig, at hun altså var fra Danmark.

 Heldigvis lod det til at jeg, efter en drink til at dulme nerverne, efterhånden fandt min mere elegante side frem og selvom jeg nu sidder med en følelse af, at jeg slet ikke fik snakket (nok) med alle, så vidner ømheden i mine kinder om, at jeg har smilet i timevis og med dét i tankerne, kunne det ikke være gået bedre! Okay, måske kunne jeg have sørget for rent faktisk selv at spise noget af alt det lækre mad vi havde disket op med, så jeg ikke havde behøvet at gå amok i børnenes ostehaps, da jeg kom hjem, men dén detalje må jeg så have til gode til en anden god gang.

[Vi serverede blandt andet de her små fine hapsere fra Danish Minies. Smørrebrød i hapsversion – det tenderer jo til verdens mest geniale ide]

[Søde gæster]

[Cocktails fra Rémy Martin i ægte confettistil]

confetti cph

[Sneglen og jeg. Vi havde fire instax-kameraer liggende til fri afbenyttelse og jeg håber sådan, at der var mange som fik nogle gode minder med hjem]

lovestick confetti cph

[Vores seje DJ – Lovestick]

dandy confetti cph

[Den pæneste bar!]

cana buttenschøn confetti cph

[Spændt inden gæsterne kommer. Og kjolen]

confetti cph

[Confetti CPH. Rock’n’roll, baby!]

Skriv din kommentar

Kommentarer (6)

  1. Du er simpelthen så smuk Cana! Du har en fantastisk udstråling og selv på billeder kan man mærke hvordan dit humør smitter på menneskerne omkring dig! ❤️

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven