mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Jeg tænker på #24

… Græsset der stikker op imellem mine bare tæer og på min neglelak som trænger til lidt kærlighed, men som alligevel passer så skide perfekt ind, herude ved mit lille røde kolonihavehus.

… Om man egentlig kan blive lykkelig af bare at sidde i en have.

… Hvor genialt et træk det var, at finde drengenes flexitrax-bane frem, inden vi på lørdag skal ind og se forpremieren på Biler 3. Drengene havde egentlig lidt “glemt” Lynet McQueen og alle hans venner, men nu tripper helt ud over at skulle ind og se dem i biffen. En tur venligt sponsoreret af Duracell, som også står bag, at jeg har fået lov til at invitere en flok af mine følgere på Instagram med til samme arrangement. Og som også står bag, at bilerne til banen stadig kunne køre, til trods for laaaang tid i nederste skuffe.

… At jeg i øvrigt – som virkelig mange andre tilsyneladende også – bedst kan lide Bumle.

… Hvor dejligt det her tæppe fra Ellos i øvrigt er at sidde på, når jeg leger med drengene. Jeg lyver ikke når jeg siger at jeg, siden jeg købte det, tilbringer absurd meget mere tid i gulvhøjde.

… Om jeg måske er mere magelig end jeg ellers går og forsøger at bilde mig ind. Det er jeg med garanti. 

… Hvor paradoksalt det var, at finde en besked i min indbakke fra Thomas Skov, bedst som jeg havde hørt afsnit 3 af hans podcast “Jeg er mobilafhængig”.

… Det nærmest terapeutiske ved at høre podcasts, imens jeg gik og malede loft.

… Om jeg kan få pletten væk?

… De gode ting den kommende tid har i vente. Udover en tur i biffen lørdag, kommer der også snart en reception for Confetti CPH, som jeg var med til at starte op for en god måneds tid siden, for eksempel.

… At jeg til gengæld har hundrede procent tøjkrise forud for førnævnte arrangement. Jeg mener, jeg har maling på kinden og afskallede negle og har I set hvor lækre de andre damer er?!

… Om jeg måske skulle gå med noget ala denne eller denne?

… Hvor ærgeligt det er at denne kun er i plus-size, når nu den både er skide pæn og på udsalg.

… At jeg i hvert fald med garanti skal have en spraytan.

… Hvor dumt det i øvrigt er, at jeg sidder og skriver ovenstående imens jeg sidder i bragende solskin i min have, iført lange sorte bukser. Og bare tæer, selvfølgelig.

… At komme afsted. Jens skal have sin første legeaftale med hjem fra skole i dag og han har nærmest ikke snakket om andet i flere dage. Han glæder sig helt tosset meget, så jeg må hellere hente dem i god tid.

… At jeg faktisk godt tror, at man kan finde et lille glimt af lykke, bare ved at sidde i en have. Jeg kan i hvert fald.

Skriv din kommentar

Kommentarer (2)

    1. JO da!! Der har bare været temmeligt byggerodet derude indtil nu, men det kan ikke vare længe mere 😀

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven