mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Jeg tænker på #23

 

… Min guitar! Min gode, gamle guitar, som jeg fik af min far da jeg ikke var meget mere end 7-8 år gammel, længe før jeg overhovedet kunne spille på den og som jeg nu har “fået tilbage”. Jeg har egentlig haft den hele tiden, men den har været pakket væk, til fordel for Thomas’ mange (og garanteret meget bedre) guitarer (som jeg aldrig har turdet spille på) og nu ligger den ovre i min sofa og venter på at jeg kommer og forsøger at huske hvordan man gør.

… Alanis Morisette. Altid Alanis, på guitar. Og måske også, som noget nyt, Tina Dickow, tænker jeg.

… Hvor glad jeg er for, at have hyret en super sød rengøringshjælper. Seriøst, jeg vil næsten hellere leve af knækbrød når jeg er alene, end at spare de penge, som jeg for alvor har opdaget, er godt givet ud. (Hvis I vil se hvem jeg bruger, kan I kigge med på min instatory @canabuttenschon ;-))

… At jeg i øvrigt heller ikke kan finde ud af at spise andet end take-away og direkte-fra-kølekskabet-mad, når jeg er alene. Jeg havde egentlig tænkt, at jeg ville være sådan én der nød at gå i køkkenet med god til til at lave mad, men virkeligheden er, at jeg overhovedet ikke kan tage mig sammen til det, når jeg er alene.

… At mad på én eller anden måde også virker så overflødigt, når man kan spise kage, uden det skal være i smug for børnene.

… Hvorfor jeg i øvrigt ikke har hyret nogen til at hjælpe mig med rengøring noget før? Og oprydning, som jeg faktisk også betaler mig fra den ene gang om ugen. Ikke fordi jeg ikke gider at rydde op (okay, det gider jeg faktisk ikke, men jeg gør det selvfølgelig af og til), men fordi jeg er typen der ellers nærmest kommer til at gøre rent, inden rengøringshjælpen kommer. Det ved jeg, fordi vi også havde rengøringshjælp dengang vi boede i vores kæmpevilla Sønderjylland. Hvor jeg gjorde rent, inden hun kom, fordi jeg syntes det var pinligt, hvis der var alt for snavset. #dumt

… Hvor ærgelig jeg faktisk er over, at jeg ikke slog et smut forbi Costummade forleden, hvor jeg var inviteret ind for at se på Medinas nye tøjkollektion, som hun har lavet i samarbejde med Costummade, til fordel for Folkekirkens Nødhjælp. Jeg synes det er en genistreg uden sammenligning! Tøjet kan udelukkende købes hos Boozt,  hvorfor jeg ret gerne ville have haft fingrene i tøjet i den fysiske butik for at mærke kvaliteten, men altså, så er det jo godt der er fri fragt OG fri retur. Jeg er især vild med denne her, som jeg godt kunne forestille mig at jeg nærmest ville flytte ind i om nogle måneder.

Denne her, som godt nok ikke gør samme velgørende nytte, men som til gengæld bare er skide pæn. OG nedsat med 40%.

… Om ikke jeg skulle forsøge mig med en bytur, snart? Jeg har ikke været i byen – eller noget der tilnærmelsesvist ligner – siden, I ved nok… Den dér gang

… At jeg rent faktisk har chancen i dag, hvor børnene er hos Thomas. Meeeeen, min guitar.

… At bloggen fylder 3 år lige om lidt og at jeg i den forbindelse gerne vil arbejde lidt på at kunne forkæle jer. Nu skal jeg bare lige vide hvad I helst kunne tænke jer at blive forkælede med. Smykker? Tøj? Hudplejeprodukter? Hotelophold? Træstammer? Eller noget andet? Okay, jeg tænker at hotelopholdet klart vinder (det ville det i hvert fald gøre hos mig), men det er nok også det sværeste at trylle frem, så alle forslag er velkomne, så skal jeg gøre hvad jeg kan, for at finde ét eller andet lækkert til jer!

Skriv din kommentar

Kommentarer (19)

 1. Sikke en sød gestus af dig ❤️ Jeg er også til smykker! Gerne noget ala den fine ring du viste frem på Instagram i går.

 2. Åh, jeg har også aaaaaltid spillet guitar. Altså, lige indtil jeg fik børn og blev for træt til andet end Lille Peter Edderkop.
  Hvis nu jeg skulle forkæles i dag, så skulle det allerhelst være noget med søvn. Og noget pænt. Og bløde fødder.

 3. jeg elsker at blive overrasket fx når min kæreste eller venner dukker op uden aftale
  og da jeg bor i udlandet er hygge med familien noget af det bedste efter et halvt år til et år hvor jeg ikke har set dem og så blive forkælet med dansk rugbrød med lever posteg, pålæg chokolade, eller fiskefilet ?

 4. Vildt at der allerede er gået 3 år. Tror også jeg kommenterede på dit allerførste indlæg?.
  Jeg ville synes det var så spændende med et indlæg om hvordan du og livet har forandret sig siden det første indlæg. Har altid oplevet dig som en meget privat person, hvor du nu har udviklet dig til en utrolig åben person, der “tør” dele ud af så meget af og om dig selv. Jeg er fuld af beundring over, hvad du har skabt!
  Mht gave til dine læsere synes jeg du skal arrangere et event hvor du selv deltager. F.eks. en fredagsbar eller lignende, hvor dine læsere kan vinde en plads til festen. Jeg er helt sikkert for tilbageholdende til selv at deltage i sådan noget, men tænker dit jubilæum skal fejres både for dig, men også for alle de der følger din hverdag❤️.
  Tillykke med det❤️

  1. Hvor er det bare en smaddergod idé! Det kunne være vildt hyggeligt – jeg er dog ikke helt sikker på, om jeg kan nå at stable sådan et arrangement på benene inden fødselsdagen…

 5. Min kæreste gav mig en ring, som han selv havde snittet og slebet i træ. Han har også givet mig alt mulig andet som han har lavet i træ: en klø-pind, et stort hjerte, et hjemmelavet bord. Noget har været mere pænt end andet, men det er så ligemeget. Jeg elsker bare det faktum, at han har brugt flere timer af sin fritid på at lave et eller andet hjemmelavet til mig!

  1. Åååååårh hvor er du SØD! Jeg håber på at komme lidt rundt i landet, når min bog udkommer og så håber jeg sørme da at vi ses 😀

 6. Jeg vil så gerne vide hvem du har som rengøringshjælp, for jeg kunne ikke finde ud af at se det på Insta, og jeg trænger såååå meget til rengøringshjælp!!

 7. Uh, hvor sødt af dig at tænke på os, når det egentlig er din (blogs) fødselsdag 🙂 Jeg synes en lækker madoplevelse eller noget wellness/massage kunne være virkelig lækkert at vinde.

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven