mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Skal vi snakke lidt om… Julie Rudbæk

Mit crush på hende startede egentlig mest bare, som en fornemmelse af noget god- og ikke mindst sjovhed, da jeg, for vist nok første gang, bemærkede hende i et program om kropssprog “Taler du kropssprog?“. Hun virkede så sød og umiddelbar – og som en virkelig god pendent til kropssprogs-eksperten Jesper Bergstrøm, som besad en ulæselig kombination af u- og selvsikkerhed, som jeg sjældent har set. Det var i øvrigt et enormt interessant, men også ret grænseoverskridende program, fordi jeg faktisk er usikker på, om jeg bryder mig om at vide så meget om både mit og andres kropssprog, da noget af det fine ved kropssproget jo er, at det er umiddelbart og derfor ofte meget mere ægte end vores verbale sprog.

Nuvel, tilbage til mit crush: Det er altså i Julie Rudbæk, som jeg nu, efter at have set yderligere to programserier med hende, er blevet helt pjattet med! På fangirl-måden, forstås. Hun slår efter min overbevisning både Mia Lyhne i rollen som Franks kone i Klovn og Sidse Babett Knudsen i Den Eneste Ene – som altså er store ord fra min lille mund.

Jeg startede – desværre – en lille smule bagvendt med at se “Jaloux” på dr.dk, som Julie altså både har skrevet og spillet hovedrollen i. En serie på fem afsnit – hver af mindre end fem minutters varighed. En hylende morsom, fuldkommen vanvittig og tåkrummende serie, som jeg næsten vil så vidt som til at sige at I skal se!

Derefter gik jeg videre til “Generation SoMe!” som jeg så de to første afsnit af i min frokostpause i dag – og jeg elsker det! Jeg er helt vild med, at jeg “kender” alle de SoME-typer der bliver listet op; både i andre, men til dels måske også en lille smule i mig selv. Sidstnævnte forhåbentligt dog ingenlunde i samme grad, som dem man møder i serien, som er noget af det sjoveste jeg kan mindes at have set, siden… Ja, måske siden Klovn. Og Den Eneste Ene. Desværre er tre ud af de seks afsnit i serien allerede udløbet, så hvis du endnu ikke har set den, så er det eddermamer om at være hurtig på aftrækkeren, inden de tre resterende afsnit (herunder afsnit 1 og 2, som jeg så i dag) også udløber.

Seriøst, jeg fatter ikke hvordan det kan være gået min – og tilsyneladende også virkeligt mange andres – næse forbi, at vi har en ny verdensstjerne her! Sjov, uhøjtidelig, smuk og pissegenial.

Jeg har i hvert fald fået et kæmpe crush på Julie Rudbæk – som skuespiller og satiriker, vel at mærke 😉

Skriv din kommentar

Kommentarer (9)

 1. Totalt sjovt du nævner hende. Første gang jeg så hende, var hvor hun spiller sygeplejerske i et program med Anders Lund Madsen , og jeg blev helt i tvivl om det var dig ?
  Så hende senere i programmet om kropssprog og fandt på den måde ud af at hun er skuespiller.. ( var lige ved at skrive herinde for at spørge om der var dig).

  1. Sjovt du synes det fungerede så godt i programmet med kropssprog. Jeg har slet ikke noget imod hende, men jeg synes slet ikke det fungerede i programmet med kropssprog. Jeg synes hun var for meget. Specielt i de første par afsnit.

 2. Sjovt du synes det fungerede så godt i programmet med kropssprog. Jeg har slet ikke noget imod hende, men jeg synes slet ikke det fungerede i programmet med kropssprog. Jeg synes hun var for meget. Specielt i de første par afsnit.

  1. Ha ha, jeg troede først at du var min egen mor – omend jeg var noget overrasket over at hun ville skrive sådan herinde 😀 Ha ha, det er jo smag og behag med hvad man kan lide, men det glæder mig da på Julies vegne, at du syntes bedre om hende efterhånden som serien kom igang 🙂

 3. Hun ligner dig jo heeelt vildt – eller I ligner hinanden 🙂 Det var nko det første jeg tænkte, første gang jeg så hende …

 4. Oh yes, hende er jeg også lidt hemmeligt forelsket i. Har også set alle programmer om kropssprog, hvor hun er sindssygt god til at stikke til ham eksperten, så han bliver helt forlegen. Jeg er også vild med videoerne (ligger på youtube) hvor hun gør grin med folk der blogger.
  Der ligger op til flere videoer med hende på youtube, bl.a. de videoer der blev brugt i kampagnen om, at vi får børn alt for sent i DK. Helt klart et kig værd Cana, hvis du ikke har set dem. Elsker videoen hvor hun sidder med sine veninder, som udelukkende taler om deres børn.

  En stjerne er født og vi kommer helt sikkert til at se meget mere til hende.

 5. Jeg kan se, jeg ikke er den eneste, der tænkte: Er det dig? 🙂 Jeg har aldrig hørt om hende før, men får lyst til at opsøge det på din anbefaling. 🙂 Men billederne fik mig altså bare til at se… dig. Havde du mon selv tænkt på, at du ligner hende? 🙂

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven