mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Girl boss – på budget

Det er efterhånden ved at være længe siden jeg læste, eller altså lyttede til, bogen “Girlboss”, men ikke desto mindre, har begrebet i dén grad sat sig fast i min bevidsthed. Det handler om at man som kvinde tør stå ved sig selv, tage ansvar og bruge dét potentiale man nu engang har, uanset om man er god til at hækle bamser, danse limbo, lave regnskaber eller at skrive blogs, for dén sags skyld. Og dét altså helst imens man føler sig på toppen af sig selv, som vi allesammen fortjener. Til sidstnævnte synes jeg, som den lille skabsmaterialist jeg nu engang er, selvfølgelig også, at en Girl Boss Garderobe hører sig til. Hvad dét betyder for dig, ved jeg af gode grunde ikke, men for mig, er det altså noget med humor, power og naturligvis et feminint touch – her især med den gennemgående lyserøde farve, som jeg bliver i så evigt godt humør af!

– Og det behøver altså ikke at koste en bondegård.

girl boss budget

/1 Denne her fantastiske t-shirt fra Mango, bonger især ud på humorparametret og jeg elsker det! Den er fin både med jeans og nederdel og mon ikke også den vil være det med røde læber og en lille hæl, hvis man pludselig skal gå fra hverdag til fin på to minutter? Den koster 99.- HER

/2 Okay, jeg elsker printet på denne t-shirt, for ærligt talt, så sker det ikke sjældent at jeg føler mig totalt in synd med et fashion emergency. Den koster 79.- HER

/3 De er overalt, wrapkjolerne. Og med god grund, for jeg har sjældent set noget så fint og så klædeligt! Denne fra Gina Tricot gør det vanvittigt godt, synes jeg og med en pris på bare 299.- kan de fleste af os vist være med. Find den HER

/4 Uanset om det er med t-shirt, strik, sweatshirt, sneakers eller høje hæle, så er denne nederdel bare mega pæn. En klassiker, kunne man måske endda kalde den. Den koster 399.- HER

/5 Girl Boss ørestikkere, need I say more? De koster 82,50.- HER

/6 Jeg er fuldstændigt forelsket i denne læderjakke fra Mango. Udover det her megaseje perler idérige bagpå, er der også nogle virkeligt fine (og prangende) detaljer foran, som I næsten bør tage et nærmere kig på, hvis I som jeg er vilde med at skille jer lidt ud, på den seje måde. Jakken koster 899.- HER hvor man selvfølgelig også kan se flere billeder af den.

/7 Sommer (i Danmark) eller ej, så ville jeg elske at krybe i denne her skønne strik fra Samsøe&Samsøe. Gerne til nederdelen fra nummer 4. Den koster 900.- HER

/8 Som prikken over Girl Boss i’et kommer denne smukke taske, som umiddelbart kunne tendere en lille smule til at ligne noget fra ét af verdens dyreste og mest eksklusive modehuse, Chanel. Den er i virkeligheden bare fra Gina Tricot og koster kun 249.- HER

… Og så kunne man måske fristes til at toppe det hele af med denne HER som jeg tænker er perfekt til efteråret!

Skriv din kommentar

Kommentarer (2)

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven