mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Fire damer der har hjulpet mig

Det har egentlig altid passet mig glimrende, det dér med at gøre ting alene. At udføre opgaver alene. I skolen skrev jeg altid helst mine opgaver alene og selvom jeg aldrig havde planlagt at blive blogger (hell, for fem år siden anede jeg ikke engang at “blogger” overhovedet kunne være en stillingsbetegnelse), så passer det nok i virkeligheden meget godt til mit temperament, at jeg nu kan sidde hver eneste dag og tumler med mine tanker, som jeg nedfælder, uden indblanden fra andre end jer jeg deler dem med, når sidste punktum er sat. En indblanding jeg i øvrigt sætter utroligt stor pris på, så tak for det.

Alligevel besluttede jeg ret hurtigt i tilblivelsesprocessen omkring 40 Uger Efter – en kærlig håndsrækning til nybagte mødre, min bog som udkommer om små tre uger, at jeg måtte søge lidt hjælp udefra. Ikke fordi jeg ikke kunne sige noget fagligt og formentlig også ganske fornuftigt om alle de emner bogen berører, men fordi der sidder nogle damer derude, som kan bidrage med nogle personlige erfaringer, oplevelser og betragtninger omkring nogle bestemte områder indenfor moderskabet, som jeg ikke kan nå til sokkeholderne, simpelthen.

Jeg har fået inputs fra fire dejlige og kloge kvinder, som hver især har gjort sig nogle uvurderlige erfaringer, som de har været så søde at dele i bogen og jeg synes, helt ærligt, at de hver især er med til at løfte bogen til et helt nyt niveau og dét gør mig eddermamer stolt.

Hvem der har skrevet om hvilke emner, vil jeg endnu ikke løfte sløret for, men I skal være mere end velkomne til at gætte løs i kommentarfeltet. Jeg kan afsløre så meget som at det er nogle – på hver sin måde – ret tabubelagte emner, de har bidraget med deres oplevelser og erfaringer til.

damerne, som har givet deres bidrag til 40 Uger Efter

Maria Vestergaard, som har en madblog, der evigt kan få mig til at savle. Her deler hun kun sjældent billeder af sig selv, men i ny og næ deler hun billeder af og fortællinger om sin overdrevet nuttede lille datter – og sin gravide mave, som jeg (selvfølgelig) synes er noget af det smukkeste. I kan lære hende bedre at kende HER.

Cecilie Rubini, som – fordi hun er så god til at skrive – har fået mig til at crave p-tærter med karamel, til trods for at jeg aldrig har smagt dem. Hun er den smukkeste mor til tre vidunderlige børn – og bonusmor til endnu én og så kan I lære hende bedre at kende HER.

Jeanett Drevsfeldt, som har en skøn mode- og livsstilsblog, hvor hun igen og igen formår, at få mig til at drømme en lille smule om at flytte til Odense (selvom jeg altså aldrig skal flytte til Odense). Jeanett er mor til en ganske bedårende lille lyshåret pige og så ser hun altså bare knaldgodt ud i stort set alle farver! Hende kan I lære bedre at kende HER.

Mette Marie Lei Lange, som ubetinget må være den blogger i landet, der skriver mest om kinderæg, cola og sukkerafvænning, som hun sporter i skøn forening med et utal af datenights, flotte kjoler, rejser og livet som nogens kone og mor. Hende kan I lære hende bedre at kende HER.


Behøver jeg sige, at jeg er stolt over at have så gode damer i ryggen? Kæft, hvor jeg glæder mig til det bliver 14.september!

Skriv din kommentar

Kommentarer (15)

  1. Sikke et dejligt indlæg. Et par af damerne kendte jeg ikke på forhånd, så dem vil jeg glæde mig til at læse lidt med hos. Og så gætter jeg på at Cecilie har skrevet om ikke at kunne amme – det kan jeg i hvert fald huske at hun har skrevet nogle ret fine indlæg om.

    1. Joooooooe, det kunne selvfølgelig være oplagt, men det er faktisk ikke dét Mette Marie har skrevet om 🙂

  2. Åhr mand! Din bog lød VIRKELIG god i forvejen, men nu lyder den da endnu bedre – for de (3 ud af 4) damer, som jeg kender, er jo topseje ligesom dig selv 🙂
    Jeg har bogen i tankerne som barselsgave til 2 gravide veninder…og regner stærkt med at én af dem vil låne mig den bagefter, for selv om jeg hverken har børn eller er gravid (og først for nylig, her midt i 30´’ erne, har fundet “min mand”), så er jeg bare nødt til at læse den!

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven