mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

En brøler (og noget virkelig vildt undertøj)

Jeg fatter ikke, at du ikke har fået en billet til i aften, udbrød én af mine veninder i dag, da snakken faldt på den koncert som i skrivende stund finder sted i Parken. Parken, som ikke ligger mere end 800 meter fra min hoveddør. Det er Robbie Williams, der optræder og hvis jeg skal være helt ærlig, fatter jeg faktisk heller ikke selv, at jeg ikke står og danser, synger og får en lille teenageskid på, til tonerne af “Let me Entertain You”, “Angel” – og min personlige favorit: “Party Like a Russian”. Sidstnævnte er selvfølgelig min favorit, fordi jeg – til lige akkurat dén sang – har danset med ovennævnte, Robbie Williams. Jeg får et virvar af sommerfugle i maven, når jeg genlæser mit indlæg, som jeg skrev umiddelbart efter dansen. Kæft, hvor var det vildt! Dansen – som altså på ingen måder var planlagt – fandt i øvrigt sted, ganske få minutter efter jeg tog ovenstående billede og sendte ud i æteren, i håbet om at Thomas og Mie ville gå videre til næste runde. Som de heldigvis gjorde.


Læs også: Sådan var det at danse med Robbie Williams


I formiddags, imens jeg sad med en god kop kaffe og gjorde mit bedste for at komme min ferieforsømte mailbox til livs, hørte jeg hvad jeg efterhånden tror er min nye yndlingsradiokanal, P7 Mix, hvor værterne – to mænd – pludselig begyndte at snakke om aftenens koncert. Og om Robbie. Og om at den ene engang havde mødt ham til et fodboldstævne og at de i øvrigt begge to syntes, at han lignede én der havde levet livet. Flere gange. Og at man vidst ikke skulle sætte sine forventninger for højt til sex-bombe-Robbie til i aften og at han nok nærmere ville komme i en fedladen far-udgave anno 2017, hvor det var slut med at lade sig fire ned på scenen fra en helikopter og overdrevent sexappeal og dén slags. Og så sad jeg sgu der og blev helt harm på hans vegne, som da jeg var teenager og nogen svinede enten den dreng jeg godt kunne lide – eller, gud forbyde det, de bands jeg lige for tiden trippede over – til. Christ, hvor blev jeg sur dengang, når jeg ikke følte retfærdigheden skete fyldest. Ja, sådan har jeg det nok i virkeligheden stadig; ikke så meget i forhold til bands, men jeg kan simpelthen næsten ikke udholde, når nogen bliver behandlet uretfærdigt eller svinet uretmæssigt til bag deres ryg. Jeg går totalt i forsvarsposition og tager til genmæle og bliver rigtigt bisset. Så da jeg pludselig tog mig selv i at få en lille snert af lige akkurat dén følelse, da radioværterne – som i øvrigt garantrisse mest af alt bare led af mindreværdskomplekser – sad og nedgjorde ham, som jeg tilsyneladende helt klart skulle have investeret en plov og en babysitter, for at komme ind og se, gik det op for mig, at det ikke bare var en fejl, at jeg ikke havde købt billet. Næh, det var sgu da en ordentlig brøler! For altså, selvom jeg selvfølgelig godt ved, at dansen med Robbie var en (fuldkommen fantastisk) engangsoplevelse, så har jeg alligevel fået en lille smagsprøve på hans entertainergen, som jeg eddermamer godt gad at opleve igen. Og så endda lige her i Parken, sammen med tusindevis af andre.

Kæææææft man, hvor gad jeg godt være til den koncert lige nu!

I stedet sidder jeg her og trøste(vindues)shopper, helt alene med computeren i skødet og opvasken stadig stående i køkkenet. Børnene sover i hver deres værelse og jeg gør mit absolut bedste for ikke at kunne ane musikken i det fjerne, alt imens jeg, efter at have grublet længe over hvordan, overvejer om der virkelig er nogen, som bruger denne slags undertøj, som jeg faldt over på én af mine nye favoritshops. Og i så fald, hvordan det ser ud, når de bevæger sig? Holy shamoly, altså! Jeg ville i alle tilfælde aldrig kunne være i den slags. Altså, aldrig. Jeg mener, hvordan?

Skriv din kommentar

Kommentarer (5)

  1. Hold da fast. Det er godt nok…. Øhh…. Pikant?! Det der undertøj. Jeg kan slet ikke lige se for mig, hvordan det skal kunne lade sig gøre i virkeligheden? ?

  2. Han spillede ikke Party like a Russian, stor skuffelse, men entertainment genet var der bestemt og han leverede varen 100 procent efter min mening.

  3. Og så måtte jeg da lige ind på youtube for at gense jeres fantastiske dans! 😉
    Vildt undertøj. Kræver ikke mange forkerte bevægelser før noget hænger ud de forkerte steder…

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven