mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Vores hus er blevet solgt!

VORES HUS

Seks dage i konstant nervøsitet, hvor håbet har været lysegrønt og tvivlen har været kulsort, er nu slut; handlen er definitiv og vores hus i Broager er pr. 01. oktober ikke længere vores. Huset bliver (selvfølgelig) nogle andres og hvor det dog glæder mig, at huset igen kommer til at blive beboet af nogen, som elsker det. For det fortjener det altså. Det er et mega dejligt hus og hvis I er i tvivl om hvad jeg mener, så kig med i indlægget her, hvor der er et par billeder af det. Det er så lækkert! Og altså snart ikke vores længere.

Salget er gået over al forventning og selvom vi, for en hurtig handel, gik en del ned i pris, så er vi simpelthen så glade for ikke længere at skulle bekymre os om, hvad pokker der skal ske med den store villa i det sønderjyske. Det har virkelig været en hovedpine at gå og ikke ane, hvad der skulle ske. Vi havde frygtet en kæmpe lang periode med dobbelthusleje, en græsplæne der skulle slås 300 kilometer væk hjemmefra og at der måske slet ikke ville komme nogle købere inden vi ville blive tvunget til at leje huset ud. Igen.

Solgt på en måned, mand! HURRA!

Skriv din kommentar

Kommentarer (7)

  1. Tillykke. Og så noget helt andet og bare til info, men mortilto.dk linker desværre ikke videre til din blog længere 🙂

  2. Tillykke!

    Spændende med nye eventyr – hvor skal I så hen? Og har I købt? Måske har du skrevet om det et andet sted, men må jeg spørge, hvorfor I flytter?

    1. Tak! Og altså, nu har vi ikke boet i huset i over 2 år, så vi flytter ikke just fra det 😀

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven