mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Så kører min nye blog, sgu!

min nye blog

Først og fremmest må jeg beklage at så mange af jer gik forgæves, da I forsøgte at komme ind på min blog i går, hvor jeg delte de store nyheder om min arbejdsmæssige fremtid. Dernæst vil jeg bare sige tak til alle jer, der alligevel nåede ind forbi, inden min blog gik ned for natten og åd indlægget, som jeg derfor har genudgivet her til morgen. Tak, for den overvældende og fine modtagelse af vores nye projekt, som jeg er ganske overbevist om, kommer til at blive bomben!

Et par stykker spurgte ind til, hvad mit nye samarbejde med CONFETTI CPH kommer til at betyde både for jer og for mig – og altså, det hurtige svar er, at det ikke kommer til at have den store betydning. Især ikke for jer. Bloggen er stadig min, indholdet det samme og der vil stadig komme sponsorerede indlæg og reklamelinks, som I kender det. Det er jo sådan jeg lever af dét her 🙂 Til gengæld, har jeg valgt at fjerne alle bannere fra min blog, fordi jeg simpelthen for ofte syntes, at de kolliderede med mit indhold og forstyrrede det visuelle udtryk, som jeg i forvejen kæmper lidt med at højne.

Og med dét sagt, vil jeg gerne byde jer velkomne, til min nye blog!

Eller rettere, velkommen til det helt nye design på min blog, som selvfølgelig bliver ved med at være hvad den hele tiden har været: mit frirum på internettet hvor jeg deler stort og småt af mine tanker og min hverdag med jer, der måtte have lyst til at læse med. Og jeg er ellevild med det allerede, designet, selvom det stadig har lidt børnesygdomme, som jeg forhåbentligt får nogle ledige stunder henover sommeren til at få fikset. Men altså, et helt nyt design, som forhåbentligt er både mere overskueligt, pænere og mere brugervenligt end det gamle.

Min blog har som sagt ikke længere nogle bannere, men i stedet bare en header, som jeg har skiftet ud, fordi jeg tænker, at de fleste af jer efterhånden har okay styr på hvordan toppen af mit hoved ser ud 😉 Under headeren kan, hvis I går ind på forsiden (HER) I se de seneste indlæg i en slider i toppen, de mest populære indlæg nedenunder, hvor man altså kan scrolle frem og tilbage (eller altså, fra side til side) imellem dem og en helt masse af de nyeste indlæg på en let og overskuelig måde nederst.

Hvis man læser med fra computeren (som jeg håber at I vil ulejlige jer med at gøre, bare en enkelt gang, for at kunne få den fulde oplevelse) vil I også se en sidebar, der, udover en helt kort beskrivelse af hvem jeg er, indeholder nogle af de mest populære kategorier og som noget helt nyt: nogle af mine favoritindlæg.

Åh altså, jeg synes det fungerer så skide fint og jeg håber sådan, at I vil synes det samme.

Og NU vil jeg lave mig en kop kaffe og nyde, at alle mine drenge på mærkværdig vis sover endnu, inden jeg kører ud til kolonihaven for at assistere min far i at bygge et badeværelse, som huset i dén grad mangler.

Skriv din kommentar

Kommentarer (19)

 1. Det ser mega fint ud. Blev simpelthen så glad da jeg så din beskrivelse af dig selv.
  Som så mange andre har jeg en lille nemben gesjæft med at sælge loppefund og den hedder skrappedulledortes_loppebiks. ?
  Dejligt at slippe for irriterende bannere, synes du har opnået det du ønskede med layoutet.
  Dejlig arbejdsdag til dig og tak!

 2. Tillykke med dit nye design. Det er fantastisk at slippe for bannere og irriterende ting der popper op på skærmen.
  Eneste lille forslag er at kigge på skrifttypen, da jeg i hvert fald personligt synes er lidt svær at læse, når man er vant til hurtigt at læse indlæggene gennem.
  Men ellers glæder jeg mig til det nye design.

  1. TAK! Jeg er også rigtigt glad for det. jeg har forsøgt at gøre skrifttypen i indlæggene en lille smule større, hvilket forhåbentligt skulle hjælpe – ellers sig til, så kigger jeg på det igen 🙂

 3. Fint design og dejligt med ny opsætning. Men hvor er din fine signatur i bunden af indlægget blevet af? Jeg elskede den der “kys fra Cana” til slut ?

  1. Tak 🙂 Hm, jeg blev egentlig lidt træt af den – ikke fordi jeg ikke gerne vil sende kys i massevis afsted til jer, men fordi det var i hvert eneste indlæg, synes jeg måske det blev en lille smule upersonligt. Måske kommer den på igen en dag 🙂

 4. Tillykke med dit nye design :0)!
  Lige er spørsmål… Kan man ikke søge efter gamme indlæg ud fra årstal?

  1. Tak! Det var dog et godt spørgsmål – det tror jeg faktisk ikke man kan, men det kunne da godt være at jeg skulle forsøge at få det implementeret igen 🙂

 5. Dejligt med det nye CONFETTI CPH! Jeg følger Jer alle 4 troligt, og synes I er sådan en fin gruppe!
  Kommer det til at gå ud over hhv. Tinnitus og Andedammen? Eller kommer I til fortsat at blogge fra hver jeres bloggerkontorer? 🙂

 6. Hej Cana,
  Det lader til at jeg er den eneste, men synes at det er sådan en skam at man er nødt til at klikke ind på hvert indlæg, fremfor at kunne læse dem på samme side. Vil det være sådan her fremover?
  Det er så ærgerligt, da det gør det lidt mere besværligt og rodet.

 7. Tillykke med den nye blog? Tror desværre der er en fejl i linket til din blog fra Confettis side. Det virkede i hvert fald ikke her.

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven