mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Postkort fra sneglen

Præcis som jeg håber det gør sig gældende for alle andre, så føles det ofte som om jeg har verdens bedste veninder. Én af dem, en dame som I efterhånden er blevet præsenteret for ret mange gange her inde, som fx da jeg skrev om hvordan det gik til at vi blev veninder, har nu – ganske utraditionelt – sendt mig et virtuelt postkort. Fra hende i Danmark til mig i Italien.

Man kunne naturligvis let fristes til at tro, at postkortet fra Danmark til Italien var et forsøg på at bringe lidt sydlandsk stemning over den middelmådige danske vejrudsigt, men i virkeligheden tror jeg bare, at hun har sendt mig det, for at sende mig en tanke. Præcis som man gør, når man sender helt almindelige fysiske postkort, som dem jeg har tænkt mig at drengene og jeg skal fylde om postkassen mod Danmark om nogle dage. Og det gør mig helt vildt glad. Det gør mig så glad, at have så gode veninder og fordi Cecilie, eller SneglCille, som flere af jer måske bedre kender hende som, ligesom jeg er blogger af profession, så spurgte jeg hende om ikke jeg måtte dele postkortet med jer, til hvilket hun heldigvis svarede ja. 

POSTKORT FRA SNEGLEN

Kære Cana,

Hvor ville jeg ønske at mit postkort ville være et af dem med strand og palmer. Og paraplycocktails og sand på solbrun hud, store is, der smelter og de der badedyrsflamingoer. Men nej.
Vi stolede på at den danske sommer ville vise sig fra sin bedste side, på den der vilde måde som kun dansk sommervejr kan, og besluttede os for at en staycation her i vores København var lige sagen. Det med sommervejret skete imidlertid ikke, og nogle dage har det mindet mere om en efterårsferie end noget andet, og med fare for at lyde som en brokkerøv, var det ikke helt det vi havde forestillet os, da vi lagde sommerplaner om legepladsbesøg, lange dage og picnics på stranden og i Kgs. Have og aftenture på Langelinie. Men men, vi har trods blæsevejr og regnskyer været ret gode til at holde ferie. Særligt vores børn.

Ironisk nok, er i dag er den første dag længe, hvor vejret faktisk opfører sig som om at det er sommer, og gæt hvad? Vi er indendørs. Planen var og er at vi skal ud, men ferietempoet har i den grad fået fat i os, og der er gået totalt nattøjsfest i den, med kridhvide boller til morgenmad og frokost, is fra fryseren, togbaner og lydbøger (Tak for rabatkode, i øvrigt, kæmpe hit!). Men NU gør vi det. Ud ud ud.

Og Cana, jeg glæder mig til I kommer hjem. Vi kommer og besøger jer i koloen med badetøj, kold hvidvin og ærter. Tager I solskin med?

Xoxo
Cecilie & Co.

Og ja, gu’ har jeg i sinde at tage solskinnet med hjem!

Hvis I også vil have gavn af rabatkoden til 30 dages gratis lydbøger, kan I finde den HER. Og hvis I vil læse mere fra Cecilies pen, kan I gøre det HER.

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven