mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Picnic, rosé og et favoritspot

Det er sket ind i mellem, at jeg er blevet skudt i skoene, at det nogle gange kan være svært at vide, hvor reel jeg rent faktisk er, når jeg skriver sponsorerede indlæg. Altså når nogen, på den ene eller anden måde, har betalt mig for at skrive om ét eller andet, som jeg i øvrigt finder interessant nok til at beskæftige mig med. Og jeg forstår godt hvorfor. Det er en helt naturlig skepsis, tænker jeg. Som der for eksempel også var nogen der havde, da jeg i vinter skrev et (betalt) indlæg om et fuldstændigt fantastisk område i Høje Taastrup kommune. Til mit “forsvar” sidder jeg nu her, i min kolonihave i selvsamme område og håber på, at jeg med en sådan investering i et område jeg blev forelsket i, takket være et sponsoreret indlæg her på domænet, kan mane al tvivl om min oprigtighed til jorden.  For jeg mener altid hvert et ord – og jeg kunne ikke drømme om at sige jeg synes noget var skønt, hvis jeg rent faktisk syntes det modsatte!

Og altså, her er eddermamer dejligt. Kolonihaven, selvfølgelig, fordi den er privat og skøn og hyggelig og alt dét der, men også, Hedeland, området som ligger i min baghave, er fuldstændigt vidunderligt!

Det er natur med natur på, med fiskesøer, skovområder, hestepærer på ridestierne, frisk luft og vigtigst af alt, komplet ro. Derfor mistænker jeg også at det i løbet af sommeren, kommer til at blive ét af mine favoritspots til en god picnic; både med børn, familie og veninder. For selvom det selvfølgelig, for en byrotte in spe som mig, aldrig går af mode at sidde i en park eller på Dronning Louises bro med et godt glas vin og en bakke friske ærter, så er der bare noget helt særligt over den uforstyrrede natur, som jeg elsker og som findes lige her.

Med mig på min allerførste picnic i Hedeland havde jeg et lille udvalg af vine fra Banrock, som er en vinproducent, med stor fokus på verdensnaturen. Netop i disse måneder hylder Banrock den danske natur, under #BeautifulPlanetDK, både på Facebook og Instagram. Her deltager alle der uploader et billede af deres yndlingsnatur, i konkurrencen om forskellige præmier, som jeg altså allesammen mistænker for at være af den gode vin-slags, når de nu kommer fra en vinproducent 😉 Og jeg mener, hvem kunne ikke bruge et glas kold rosé i solskinsvejret? Det smager i hvert fald fremragende og så er jeg helt pjattet med opfordringen om at komme ud og bruge vores pragtfulde natur, uanset om det er i parker, på marker, på heder, bag busskure eller lige ved siden af højbedet i baghaven.

Skål!

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven