mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Panik? Heldigvis er der styr på…

Er det i orden at jeg går i panik nu? Glem alt jeg sagde i går om ikke at dvæle og alt dét der. Det nytter ikke – panikken har spredt sig. I morgen starter min lille bitte mini-mini-mini-dreng, som er så lille og nuttet og lille og lille i børnehave. Og min store, søde, dygtige dreng, som i mit hjerte stadig bare er den lille bitte (okay, fire-kilo-tunge) klump kærlighed der landede i badekarret på fjerde sal, for seks år og et par måneder siden, starter gudhjælpemig i SFO. Indkøring sammen med de børn, som han formentlig skal følges med de næste 10 år af sit liv. Mindst.

Jeg fatter ikke – fuldstændigt som klichéen foreskriver – at tiden er gået så stærkt og jeg fatter slet ikke hvordan jeg nogensinde skal blive klar inden i morgen og hvor er jeg dog taknemmelig for, at jeg heldigvis i løbet af sommerferien alligevel var en lille smule forudseende, således jeg altså har sørget for, at der trods alt er noget, jeg har under kontrol.

Tøjet!

Kender I ikke det, så snart man sender børnene afsted i institution (eller skole – gys!)  efter en god og ikke mindst lang sommerferie, så passer tøjet pludselig ikke længere? Jeg er i hvert fald faldet i forglemmelsesfælden nogle gange, og har sendt – primært Jens – afsted med stumpede bukser i de første uger efter en sommerferie. Okay, jeg tænker egentligt ikke at det kan være det helt store issue (for nogen) i år, hvor shortsvejret ikke just har været prangende og man trods alt har kunnet tage de stumpede bukser lidt i opløbet, henover den indtil videre halvkolde sommer.

Om ikke andet, har jeg altså alligevel været igang med at forny mine børns garderober – både fordi de begge er vokset og fordi jeg egentlig også synes det hører sig til (hvis man som forælder har mulighed for det, ellers selvfølgelig ikke) med nyt tøj til et nyt skole/institutionsår.

Vi er selvfølgelig langt fra færdige – som man i sagens natur ikke bliver, før børnene flytter hjemmefra fordi de både vokser og slider usædvanligt meget på tøjet – med at forny garderoben, men vi er kommet godt på vej, takket være en solid omgang shopping hos Ellos.

Der findes masser af gode steder at købe børnetøj, men som jeg også har nævnt før, så synes jeg altså at Ellos – især med deres eget brand – gør det ret godt og så møder jeg altså virkeligt sjældent børn, der render rundt i det samme som mine egne, når de er klædt i Ellos, (i modsætning til når de er klædt i tøj fra nogle af de fysiske high-street-butikker).

Fordi Jens er en stilbevidst lille fyr, fik han lov til selv at vælge, med udgangspunkt i at der skulle være mindst ét par lange bukser, en skjorte, en jakke og et par sneakers, som jeg havde udtænkt, at han skulle have på, på 1.skoledag.

Derudover fandt han et par funky shorts og med (for ham tilhørende) t-shirt og en vest, som han er ellevild over og som han altså nu har proklameret, er meget bedre til 1.skoledag end den dér skjorte og altså, jeg må jo give ham ret: han skal jo for fa’en bare have dét på, som giver ham mest optur! Også selvom jeg i mit inderste håber, at han ikke vælger at kombinere skatershorts med hawaii-tema med velourvest, men altså, whatever works!

Til Peter gik det anderledes nemt, fordi han altså endnu ikke hverken kan eller må overskue en omgang webshopping, så jeg bestemte hvad der røg i kurven dér og han elsker heldigvis det meste. Allermest denne t-shirt, som han propper legetøj i lommen på konstant og skoene, som er hans “racerbane-sko” (Don’t ask me why!). 

Jens’ shoppingliste:

Shorts

T-shirt

Bomberjakke (udsolgt)

Sneakers

Velourvest

Sorte jeans

Kortærmet skjorte

Samlet pris: 1.123.- 

Peters shoppingliste:

T-shirts med lomme 

T-shirt med pirathund

Bomberjakke (udsolgt)

Vandtætte sneakers

Samlet pris: 658.-

Jeg synes alt i alt at drengene har fået nogle rigtigt fine – og gode! – ting, til en pris der absolut er til at have med at gøre. Altså, to overgangsjakker, to par sneakers og en hel bunke med tøj for et godt stykke under 2.000 kroner, synes jeg altså er fornuftigt. Og ja, jeg købte selvfølgelig hele molevitten i forbindelse med børnepenge i stedet for at vente på lønningsdag. Det kan trods alt godt svare sig, som selvstændig 😀

… Og så kan jeg vist ligeså godt vænne mig til, at hverdagen – en helt ny én af slagsen på så mange måder – starter i morgen. Gys!

Skriv din kommentar

Kommentarer (1)

  1. Øj hvor jeg kender det. Min lille (ikke så lille mere) lillebror, bliver simpelthen også bare så stor! Om mindre end to uger tager han på efterskole, og i december bliver han 16 år. 16!!! Han er jo stadig bare min lille bebs. Ja, det kalder jeg ham altså stadig, det slipper han nok aldrig af med 😉
    Der er fire år mellem ham og jeg, men nu er vi sgu lige høje. Sgu da. Grundet min sygdom ser jeg ikke særlig moden ud, sammenlignet med min alder, så vi ville snildt kunne gå som tvillinger. Det kan jeg da slet ikke forholde mig til. Hallo, lillebror, bliv lige lille igen.

    Heldigvis ser dine drenge mindst lige så søde ud, som de altid har gjort, selvom de vokser.

    Kram Tilde, nouw.com/lillelyng

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven