mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Jeg tænker på #21

… Hvor fuldstændigt ude-af-proportioner-agtigt det er, at jeg har set snart 9 afsnit af Drop Dead Diva i løbet af 4 dage. Jeg mener, den er ikke engang sådan rigtigt god.

… At det åbenbart er den slags feel-good-alle-bliver-altid-venner-og-vinder-sagerne min hjerne (og mit hjerte!) har brug for lige nu.

… Om der er sket en fejl, eller om det virkelig er rigtigt, at min bog ligger højt på saxos bestseller-liste. Jeg mener, den udkommer jo først om to måneder. Det er fuldstændigt vanvittigt jo – og jeg er så taknemmelig for, at så mange allerede har forudbestilt den, for at sikre sig et eksemplar.

… Hvornår det i øvrigt har tænkt sig at blive sommer herhjemme? Jeg ved det godt, alle brokker sig, men helt ærligt. Efter en uge i Italien, er min sult på sol virkelig blevet vækket!

… At jeg som minium havde regnet med at jeg lige kunne bruge et par timer i bar mave i kolo på at få bugt med det faktum, at jeg kun har fået sol på halvdelen af maven, takket være min bikini, som jeg nu pludselig har fået et had-kærlighedsforhold til. And may I notice: Før var det ren kærlighed!

… Om jeg mon nogensinde kommer med på moden, når det kommer til t-shirts med print på brysterne. Altså, med et lille print på hvert bryst, som fx på denne. Altså, jeg kan godt se at det måske er lidt sejt og statement-agtigt, men det gør jo intet godt for barmen. Overhovedet.

… Om det gør mig gammel, at jeg lige kaldte brysterne for “barmen”. Det lyder som noget en ekspedient i en meget gammel tøjbutik ville sige.

… Til gengæld forstår jeg virkelig godt den GIRLPOWER-trend, der raser og jeg synes fx at denne gør det ret godt. Jeg er vild med den lidt kitschede rose, som gør det hele både sejere og mere feminint. Den ville være perfekt at høre Aerosmith i, tænker jeg. Og denne her er bare sej. Og fin. Og helt anderledes.

… At der i skrivende stund kun er 57 minutter til mine drenge kommer hjem. De har lige været hjemme og vende en nat, siden jeg afleverede dem hos Thomas i mandags, så savnet er heldigvis til at have med at gøre.

… Om min verden nogensinde bliver normal igen. Det siger folk at den gør, men lige nu føles det eddermamer mærkeligt. Det virker som om det hele bare er “noget vi leger”. En i øvrigt virkeligt dårlig leg.

… At der nu, efter jeg kom til at dvæle ved billeder af børnene, kun er 48 minutter til de kommer hjem og at man heldigvis stadig sagtens kan soppe og finde sten på stranden, selvom det ikke er traditionelt strandvejr.

Skriv din kommentar

Kommentarer (23)

 1. YES! Endelig en der siger noget mindre positivt om t-shirts med tryk på brysterne. Jeg synes bare det ser virkelig mærkeligt ud, og gør faktisk barmen mere tarvelig/fladtrykt at se på…. måske er jeg bare blevet gammel før tid (sagde den 36-årige).

  Jeg var på ferie i Californien i maj, hvor min sult efter varme også i den grad blev vækket! – Så jeg synes virkelig at juni og juli har været hård ift. vejret 🙁 Kan man da ikke få bare lidt varme inden efteråret melder sin ankomst? *snøft*

 2. Jeg er nu heller ikke vild med print på brysterne, men ældste datteren på snart 16, har lige købt en i London med bål over brysterne…. hmm gammel mor.
  hilsen Rikke

 3. Hej Cana
  Jeg hungrer i den grad også efter sol! Specielt fordi vi for første gang nogensinde har besluttet at holde 3 ugers sommerferie hjemme. Efterhånden har jeg lagt mærke til, at I virkelig har dårligere vejr i København end her i Midtjylland (i hvert fald de dage hvor I bloggere skriver om det). I går lå jeg på altanen og stegte i solen hele dagen! Så tænker bare – måske man skulle køre lidt efter vejret – og selvom det er fristende at køre direkte retur til Italien, så kunne Jylland måske også gøre det… bare en tanke?

  1. Ej men ved du hvad, der var også fint her i går – og her til formiddag. Jeg tror bare det føles anderledes, fordi jeg ikke har været i stand til at nyde det 🙂

 4. Er så enig med dit syn på bluser… Kan ikke rigtig finde nogen T-shirts for jeg gider simpelthen ikke hashtag noget som helst… Jeg sveder en del, der tvunget til sort… og så føler jeg mig meget gammel… Fordi det er for kækt/grimt til mig…

  1. Altså, jeg elsker mange slags T-shirts og går næsten ikke i andet, men jeg har dog en grænse 🙂 Men hey, en sort t-shirt går man da heller aldrig galt i byen med – jeg har fx én på lige nu. Helt uden print 🙂

 5. Helt med på det med print på barm. Føler det skriger til, at folk skal kigge der. Og det skal de altså ikke (hos mig i hvert fald)

  Men hvor kommer det pludselig modsætningsfyldte forhold til din bikini fra?? 🙂

  1. Det tvetydige forhold til min bikini kommer sig af, at jeg nu er brun nord for navlen og kridhvid syd for. Det gør altså intet godt for hvordan min mave ser ud, sådan all over ?

  2. Jeg har også erfaret det: Man skal passe på med at placere bogstaver i det område! Da jeg var til eksamen fornyligt, havde jeg min halvlange “K”-halskæde på. Jeg var ved at blive hylet helt ud af den under mit oplæg, for kunne bare fornemme, at blikkene var for langt mod syd … indtil jeg kom i tanke om halskæden, som nok var forklaringen 😉

 6. Er der slet ikke en chance for af i kan stoppe den dårlige leg ? Lære hinanden at kende igen ? Starte helt forfra ? Bo hver for sig og date ? Nogle gange skal man miste det hele for at finde meningen

  1. Altså, nu er det jo ingen leg, men ramme alvor. Nærmere omstændigheder vil jeg helst ikke gå ind i. Det håber jeg du forstår.

 7. Er så enig med dig med print på barmen.Jeg elsker print på t-shirt (0; Men det skal også helst passe til min skønne alder (0;

 8. Jeg hader de t-shirts! De er så grimme og tacky. Og de gør intet godt for nogen bryster! Små bryster ser mindre og mere spidse ud, og store bryster bliver meget mere in your face.

  Personligt har jeg heller ikke behov for at trække opmærksomhed til netop det område.

 9. Jeg synes faktisk de t-shirts er ret sjove, sådan lidt provokerende, men på en nedtonet måde. Netop dét, at brysterne hverken bliver pænere eller grimmere synes jeg også er fedt, det gør at det ikke bliver så vulgært og “se mine bryster agtigt”, men mere lidt skørt! 🙂
  Hilsen en på 18 haha

  1. Hvor er det godt du skriver!! Og altså, jeg er totalt enig med dig i at de er sjove og lidt provokerende eller statement-agtige. Jeg er måske bare blevet så blød hist og pist, at jeg på ingen måder har lyst til at klæde mig i tøj, der gør min krop grimmere 😀 Havde jeg struttet som da jeg var 18, var det nok en anden snak!

 10. Hej Cana
  Nu har jeg efterhånden læst med herinde længe uden at kommentere, men nu går den ikke længere.
  For du skal simpelthen have et kæmpe knus (gennem cyberspace). Jeg kan slet ikke forestille mig, hvor vildt det må være at blive skilt med to børn – og så samtidig kunne holde så positiv en tone og have så mange forskellige projekter igang. Shiiit. Kan godt forstå, du bliver nødt til at se noget drop dead diva. Jeg så også hele serien efter et break up engang. Hehe. Den er måske bare god og nem at forholde sig til under lidt svære omstændigheder. Jeg håber I kommer ud af det hele på den bedst mulige måde.
  Du er sej (og det er så dejligt med lidt jydedrys i en blogverden domineret af københavnere)
  Stort kram

  1. Kææææft, hvor er du da sød, altså! Og ja, den ér bare god (og ligegyldig) dén serie <3
   Kram tilbage til dig!

 11. Kære Cana, tillykke med bogen og held og lykke med dine andre projekter. Du kommer sikkert til at høre det en million gange og det er muligvis en lille smule irriterende (allerede) (undskyld i så fald 😉 ) – men det skal nok blive godt. Jeg er barn af hvad jeg vil kalde en tilnærmelsesvist lykkelig skilsmisse. Lykkelig på den måde at mine forældre er langt, langt gladere end de var sammen og at de kan samarbejde om deres børn (der nu nok mest er mine yngre søskende eftersom jeg flyttede hjemmefra for en del år siden). En skilsmisse er skidehård (lader jeg mig fortælle) og det skal man også have lov til at føle, men jeg ville bare “chime in” med en lille “bare rolig, det hele skal nok gå”-besked.

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven