mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Gode nyheder

Udover det faktum, at roserne i vores gård stadig står sådan nogenlunde pænt, at meteorologerne påstår godt vejr i morgen og at man med næsten garanti altid kan finde en parkeringsplads her på Østerbro om sommeren, så er der også andre gode nyheder. Bedre, endda – synes jeg.

Det kunne næsten ikke være faldet på et mere tørt sted, end da én af mine gode veninder i forrige uge, lige før Thomas og jeg offentliggjorde vores planer om skilsmisse, gjorde mig opmærksom på, at min bog, som udkommer til september, allerede nu kan forudbestilles hos saxo.com!

gode nyheder

Jeg ved ikke om nogen af jer kender eller kan huske den helt særlige, tilfredsstillende følelse man kunne få i maven, når man så sin færdige stil ligge på dansklærerens kateter? Følelsen af stolthed over sin præstation og samtidig ængsteligheden over, om nu også læreren synes at det er godt (nok). Den følelse kan I bare lige gange med 10.000! Eller måske nærmere med 60.000, som er et nogenlunde sjus af antallet af årlige fødsler i Danmark og som altså er så mange, som jeg – hvis jeg kunne bestemme og ønske lige hvad jeg ville – håber på, kommer til at læse min bog. For den er, som I nok allerede ved, hvis I også læste med da jeg offentliggjorde hemmeligheden HER, rettet mod gravide og nybagte mødre. Den er en kærlig håndsrækning til alle dem eller jer, der står midt i eller overfor det nye moderskabs mange vilde, svære, sjove og i særdeleshed overvældende oplevelser. Den er alt dét, jeg gerne ville have haft tid til at fortælle til “mine gravide”, da jeg stadig arbejdede som jordemoder – og mere til, fordi den er spækket til med personlige oplevelser, anekdoter og alt det, som fylder allermest, men som man typisk ikke taler om, når man bliver nogens mor.

Det er fuldkommen vanvittigt, sådan rent følelsesmæssigt, at være på randen til at have udgivet noget, som udover at ligge mit hjerte så nær også er så personligt. Men jeg synes den er vigtig, min bog, fordi jeg tror på, at den – udover forhåbentligt at kunne bidrage til lidt god underholdning – kan være med til at gøre livet en lille smule lettere for en hel masse kvinder derude. I hvert fald ville jeg ønske, at jeg selv havde læst bogen, inden jeg blev mor; både for første og for anden gang, fordi det aldrig skader, at blive mindet om, at der sidder en hel masse kvinder og har det på præcis samme måde, som én selv.

Nuvel, der er så meget jeg kunne sige om bogen, men for nu vil jeg bare opfordre jer til, hvis I kunne have interesse i at læse den, at forudbestille den (med 10% rabat endda) HER, hvorefter den vil lande i jeres postkasser – som de allerførste.

Skriv din kommentar

Kommentarer (21)

 1. Hvor bliver det bare spændende, Cana. Jeg er sikker på at bogen bliver en stor succes! Jeg har i hvert fald allerede bestilt den i to eksemplarer. Ét til mig selv, selvom de allerede nu er knap to måneder siden jeg blev mor og ét til min veninde, som har termin i oktober ❤️

 2. Jeg glæder mig sådan til at læse den! Især fordi jeg virkelig godt kunne bruge den lige nu, hvor jeg står som nybagt mor til en lille dreng på fem uger, og det meste af tiden er totalt forvirret (men dog også super lykkelig) 😉

  1. Årh altså, tillykke med din lille dreng <3 Jeg håber du får glæde af bogen når den kommer!

 3. Hej Cana,
  dette er på ingen måde ondt ment, men jeg synes, din skrifttype er rigtig svær at læse. Det hele bliver lidt sløret (og ja, jeg har briller på), og det er rigtig ærgerligt, for jeg elsker at læse din blog..

  1. Øj, det er jeg da ked af at læse – men godt du siger det! Der er faktisk en anden der tidligere har sagt det samme, så jeg må hellere få min tekniker til at kigge på det efter sommerferien 🙂

   1. Jeg oplever det samme. Det er første gang jeg læser med via en skærm, og det er virkelig svært for mig at læse. Jeg har intet problem på telefonen.

    Jeg sidder også med briller (Ganske nypussede!), så jeg ved ikke, om det gør en forskel. Bogstaverne er i hvert fald ret mudret.

  1. Jaaaaaaa, hvis den skal indtales, så skal jeg helt hundrede selv gøre det! Det bliver dog ikke lige med det første – og så er der i bogen de fineste, fineste illustrationer, som jeg nok skal fortælle meget mere om, som jeg jo desværre ikke kan indtale 🙂

  1. Årh for helvede, ha ha ha!! Jeg studsede over det da jeg skrev det, men tænkte, nårh ja, hvad fa’en, det må jo være sådan 😀

 4. I’m so, so excited! Happy for you and looking forward to reading! (Even though translating it to English is going to be a challenge!)

 5. Den er hermed forudbestilt til min søde svigerinde der skal have 1. barn til efteråret… MÅ da være den perfekte barselsgave 🙂 og glad for at støtte din skønne blog og dig!

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven