mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Fordi livet bliver sjovere med mærkelige sko

mærkelige sko

OBS: Efter jeg havde skrevet indlægget, opdagede jeg et par fuldkommen fantastiske lyserøde stiletter med hvad der kunne ligne kunstige gåsefjer på tåremmen (som med garanti ville gøre Carrie Bradshaw misundelig, uden at koste en halv arm), som I altså kan finde HER. Hvis I har lyst, selvfølgelig. Og ja, der er fri fragt – og retur. Og man må også gerne bare kigge 😉

Som en del af målet om at “lave-så-lidt-som-muligt-imens-du-er-på-ferie” tjekkede jeg i forrige uge kun sporadisk ind på mine yndlingsblogs, hvor jeg én af dagene faldt over et indlæg om sko. Da jeg så overskriften, troede jeg umiddelbart at jeg var rørende enig med bloggeren; måske endda så enig, at jeg ikke behøvede læse indlægget. Det gjorde jeg imidlertid alligevel, nu jeg alligevel sad med telefonen i hånden og godt det samme, for det viste sig, at vi slet ikke var så enige alligevel.

Det var et indlæg på miriamsblok.dk hvor hun – og de af hendes læsere, der kommenterede indlægget – stillede sig uforstående overfor mærkelige sko. I véd, den slags med pels, klunker, skøre former og vilde farver. Og så sad jeg der, med mine pink pelsklipklappere og var uenig. Bevares, i indlægget viste (i øvrigt meget, meget søde) Miriam udelukkende svinedyre designersko frem, som jeg personligt (også) tænker, at det må kræve et usædvanligt stort overskud på kontoen for at købe, fordi “mærkelige sko” på ingen måder egner sig til kategorien: klassikere. Den slags er selvfølgelig en smagssag, jeg tænker bare at hvis det var mig, der havde råd til designersko, så ville jeg nok gå efter nogen der var lidt langtidsholdbare i designet.

Men! Jeg elsker mine pelsede klipklappere! Uanset hvilket tøj jeg har på, bliver det både sejt eller i hvert fald edgy, når jeg tager dem på og det er jeg vild med. Lige nu. For selvfølgelig kommer jeg på et tidspunkt til at synes, at de er herregrimme og outdatede, og netop derfor, er det selvfølgelig essentielt, at de ikke har kostet en bondegård – eller dét der ligner.

Livet er simpelthen for kort til altid at go safe og gå i sko, der ligner alle andres og derfor har jeg altså, som et lille modsvar til Miriams sviner til mærkelige sko, samlet et par stykker af slagsen herunder, som er til at betale og som jeg altså godt kunne finde på at erhverve mig.

 1. Bianco Sneakers: De er da for skønne de her sneakers. Med blå jeans og en hvis t-shirt, bliver selv den kedeligste hverdag en lille, diskret fest.  Find dem HER
 2. Gul (gucciinspireret) sandal: De er overalt de her sandaler og jeg er vild med dem! Hvis ikke det havde været fordi mine fødder er sådan nogle skæve apparater der kræver rem om hælen så snart der kommer bare den mindste hæl på, havde jeg med garanti købt dem. Og så i gule! Find dem HER
 3. Rød åben ballerina : Rød, flæser, ballerina, kig-til-hælen? Ja tak! Kombinationen af blå og rød (og gul!) er det hotteste denne sommer og jeg tænker at de her ville gøre det så godt i så mange anledninger! Find dem HER
 4. Gule sneakers: Hvis man er godt sko-modig og ikke er bange for at tiltrække lidt opmærksomhed, kan man også gå all-in med de her gule sneakers med en kæmpe marengs af en knude ovenpå. Jeg synes de er seje – om jeg helt ville kunne finde mig til rette i dem, ved jeg dog ikke. Men altså, I kan finde dem HER
 5. Pompom og glimmer-sandal: JA! Bare skide meget ja! Det er selvklart ikke en sandal man (altså jeg) ville bruge til hverdag, men til bare den mindste festlige anledning, ville jeg trække i dem. Hvis det bare var brunch, ville jeg igen ty til jeans og t-shirt. Og til fest, ja, så ville jeg sgu gå all in. Kææææft, de er seje! Find dem HER
 6. Espadrillos: Sart pink, palmer og espadrilles. Så mangler vi jo bare solen og så er sommerstemningen sikret! Og altså, jeg er sikker på at solen kommer i august og september. Næsten sikker, i hvert fald. Find skoene HER
 7. Sort pelssandal: Ej okaaaaaaay! Hvis ikke det var fordi jeg allerede havde ét par pelsede sandaler, så havde jeg uden tvivl købt disse. Det er bare som om to par med pels, nærmest kunne indikere en fetisch – og altså, dét skal vi ikke have noget af! Men seje er de. Og måske skulle jeg bare købe dem. De er trods alt ret så billige lige nu. Find dem HER
 8. Lyserøde pelsklipklappere: Apropos mine pelsede sandaler, så er det selvfølgelig denne lyserøde pels-klip-klap jeg er den glade indehaver af. Jeg elsker dem og selvom andre måske synes det ser mærkeligt ud når jeg stavrer rundt i dem både i børnehaven, i Irma, ved poolen (på ferie) og på kontoret, så synes jeg de er herreseje. Virkelig. De er pt. mine yndlingssko – og jeg har altså reeeeeet mange sko. Find dem HER

Skriv din kommentar

Kommentarer (5)

 1. Altså, jeg er med dig, Cana! De første, du har linket til – sneakers med pompon’er fra Bianco – har jeg købt i lyserød. Jeg måtte eje dem! ?

 2. Haha, okay, men med undtagelse af nummer syv, som jeg virkelig synes er hæslige, så synes jeg heller ikke dine eksempler er lige så slemme som mine… Faktisk ejer jeg et par, der ligner nummer fire til forveksling. Men pelsskoene får du lov til at få for dig selv! Så køber jeg til gengæld måske en af de der t-shirts med pynt på brystvorterne… 😀

 3. Jeg kan ikke få linket til nr. 8 til at virke, ender på fanen “wishlist”? De er ellers for skønne!

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven