mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Fødselsfredag uden fødsel

Det er kun et øjeblik siden den store sky på himlen drev ind foran solen og mindede mig om at åbne øjnene. Jeg sidder i baghaven i kolo, imens drengene hopper løs på trampolinen i forhaven. De leger, efter alt at dømme på lydsporet, én eller anden form for røver og politi. De griner i hvert fald og råber “jeg fanger diiiig”.

Her er dejligt. Vi har endelig fået både badeværelse og køkken og hvis ikke det var fordi vi manglede et par praktiske småting hjemme fra lejligheden (som en vaskekælder, for eksempel) så kunne vi blive her for evigt. Vi kunne i hvert fald blive her weekenden over, hvis altså ikke det var fordi det er fredag og fordi jeg har lovet drengene at vi skal se Disneysjov i fjernsynet, som vi heller ikke har herude. Men som sådan set heller ikke mangler.

Og med dét faktum, altså, at det er fredag, går det op for mig, at jeg jo burde dele en fødselsberetning herinde i dag, som jeg har gjort hver evig eneste fredag, siden den allerførste af slagsen i 2016. Problemet er bare, at jeg simpelthen i ugens forhastede byggeløb, har glemt alt om det og jeg derfor ikke har fundet (og redigeret, som jeg med de fleste altid gør – typisk for at fjerne navne og rette slåfejl) en beretning til jer.

Og med tanke på, at Jens netop har proklameret at han og Peter er ved at forberede et trampolinshow og at solen i øvrigt er vendt tilbage, bliver det simpelthen ikke i dag.

I stedet vil jeg opfordre jer til at læse denne beretning om en for tidlig fødsel, som jeg synes er ekseptionelt god og rørende.

Tak, fordi I forstår. Fødselsfredag er tilbage i næste uge. Jeg lover.

Hvis du ligger inde med en fødselsberetning du gerne vil dele her på bloggen, kan du sende den til mig på canabuttenschon@gmail.com. Beretninger omkring forløbet efter fødslen er også meget kærkomne. 

Skriv din kommentar

Kommentarer (2)

  1. Nyd du nu dine drenge og solen, mens den er der ☺️ Vi andre løber jo ingen steder, for her skinner solen altså ikke ?

  2. Hvis du nu gerne vil blive derude, hvilket lyder rigtig hyggeligt, så kan Disney sjov jo ses på telefonen på Dr når klokken ringer 19. Mine børn har aldrig klaget over at skulle se det på en lille skærm.. Bare et fif og rigtig god weekend

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven