mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Farvel til Bloggers Delight og hej til CONFETTI CPH

confetti cph

Så d’damer, nu sker der sgu noget, der for alvor er værd at berette om. Hermed naturligvis ikke sagt, at der ikke gør det hele tiden, men dét her, det har jeg glædet mig til at kunne fortælle jer, siden jeg fandt ud af det, for et par måneder siden. Jeg har nemlig opsagt mit samarbejde med Bloggers Delight, til fordel for et samarbejde med nogle af de aller- allerbedste damer jeg overhovedet kan komme i tanker om, og hvis sommerfugle kunne baske som vindmøller, så ville jeg være temmeligt overbevist om, at det var en hel hær af dén slags, som har indfundet sig i maven på mig i skrivende øjeblik. Af glæde, stolthed og en lille smule nervøsitet over, hvad I mon kommer til at sige til det hele.

Meningen var egentlig at min blog allerede på nuværende tidspunkt skulle se helt og aldeles anderledes ud, end hvad I har været vant til hos mig, men som det så ofte er med dén slags, så driller teknikken, som åbenbart ikke synes det skal være så ligetil at flytte mine lige knap 1.700 blogindlæg med dertilhørende links, billeder og video, hvorfor bloggen altså – i hvert fald for de fleste af jer – stadig ligner sig selv. Hvornår det endelige skift til det nye design sker, ved jeg stadig ikke helt, men jeg har ladet mig fortælle, at det ofte ledsages af lidt “nedetid” hvorfor jeg altså på forhånd vil beklage, hvis I måtte gå forgæves i løbet af det næste døgns tid, eller hvor lang tid den slags nu kan tage. Jeg skal i alle tilfælde gøre mit bedste for at holde jer opdaterede, så den eneste der ender med at stresse over denne her tekniske flytning udelukkende bliver undertegnede, for den slags er da ærligt talt for kedeligt at belemre jer med 🙂

Til gengæld er samarbejdet med de andre damer helt anderledes spændende og bare fordi min blog driller, skal I selvfølgelig ikke snydes for at vide, hvad dét går ud på! Det er i hvert fald uden tvivl det allermest spændende lige nu.

Jeg har længe gået og tænkt, at der måtte være noget bedre for sådan én som mig, end Bloggers Delight, uden jeg rigtigt har kunnet finde ud af hvad det skulle være – lige indtil jeg over en brainstorm med et par af de andre damer, som jeg præsenterer jer for om et øjeblik, kom i tanker om, at vi sgu da bare kunne lave vores eget lille fællesskab.

Som tænkt, så gjort og jeg kan nu med de stolteste fingre henover tastaturet (og hjertet hamrende i halsen) præsentere jer for CONFETTI CPH.

Jeps, jeg er simpelthen blevet fuldkommen og aldeles selvstændig – sammen med tre andre – i mit lille erhverv som blogger og jeg elsker at være med til at skabe noget helt nyt og forhåbentligt mega sejt, på den danske blogscene. I al beskedenhen, vel at mærke 😉

confetti cph

Damerne jeg har teamet op med i CONFETTI CPH, som vores lille eksklusive netværk altså hedder, er nogle af de sejeste jeg kender og hvis I ikke allerede kender dem, så kan jeg kun på det kraftigste opfordre jer til at tjekke dem ud.

Numero uno: Cecilie Rubini, som mange af jer allerede har gættet på at jeg ville lave noget sammen med. Min kontormakker og gode, søde og gudommeligt smukke veninde, med verdens mindste talje, på trods af at hun har født tre børn, som altså har bloggen Sneglcille.dk, hvor det her, er ét af mine favoritindlæg indenfor nyere tid.

Numero duo: Mette Marie Lei Lange, som udover at være gudesmuk og sød som bare fanden, også er fra Sønderjylland og er blevet student fra akkurat det samme gymnasie som mig. Mette Marie har, hvis ikke I kender den, bloggen twinpeaks.dk, hvor hun for nyligt har delt før/efter-billeder, som I kan se HER, ovenpå hvad hun selv kalder for verdens mest slatne bootcamp. Jeg elsker det, selvklart! Både billeder og bootcamp.

Nummer tre (fordi jeg ikke kan skrive det på spansk – jeg er trods alt matematisk student): Christina Dueholm, som har hvad jeg mistænker for at være Danmarks absolut smukkeste blog. Hun er sød og smuk og klog og vanvittigt dygtig til både at fotografere og filme – og så har hun, som en lille bonus, for ganske nyligt født en smuk lille datter. En fødsel som hun allerede har været så ferm at skrive en meget, meget, meget fin fødselsberetning om, som I kan læse på hendes blog HER.

Som I nok har gættet ud fra på billedernes ensartethed, så mødtes vi alle fire i et fotostudie (Studio62 hos Cecilies mand) på Vesterbro, hvor stemningen, som dagen skred frem, efterhånden blev så løssluppen at jeg endte med at aftale med én af de andre, at vi hellere måtte lave et par nøgenfotos sammen en dag. I ved, på den helt sobre måde, som gerne må vises frem på vores respektive blogs, forstås. Hvem dét var, kan I se lige HER. I mellemtiden må jeg så finde ud af, hvordan pokker jeg nogensinde skal samle mod til at stille mig op – helt, eller i hvert fald næsten – splitterragende – til fotografering sammen med lækker en kvinde. Det kommer nok som et minimum til at kræve et lillebitte glas vin forinden.

Nuvel, som en krølle på halen, der pludselig bliver temmeligt lang har vi, til at binde alle trådene sammen og til at være dén der holder styr på hvad vi render og laver, fået en agent. Faktisk én som vi har headhuntet fra et job hun ellers sad både trygt og godt i, fordi hun er den bedste af de allerbedste. Hun hedder Christina Barré og hun er – jeg siger det bare – eddermamer sej!

confetti cph

Adios, amigos! Kæft, hvor jeg glæder mig til at blogge i nyt design og i fantastisk selskab. Det kan kun blive godt og så glææææder jeg mig til at kunne præsentere min nye blog for jer, forhåbentligt ganske snart!

Skriv din kommentar

Kommentarer (5)

    1. Ha ha, pardon my french, men jeg prøvede bare at være sjov 🙂 Jeg er skam stolt over at være matematisk student!

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven