mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

En nominering der ikke blev til

For nogle uger siden fortalte min bloggerkollega fra ConfettiCPH, Mette Marie, at hun var blevet nomineret – vist nok i instagramkategorien – til dette års Guldtuben. Guldtuben, som er et arrangement, der hylder de sociale medier indenfor formatet “video”. Eller med andre ord: youtubernes prisuddeling. Den slags kan man naturligvis ikke sige til mig, uden jeg fluks tjekker op på hvad en sådan nominering betyder og hvad den går ud på. Særligt med den seneste debat om youtube in mente. Det viste sig, at alle kan nominere lige præcis dem de vil, indenfor en lang række kategorier. Youtube, Instagram, SnapChat, Facebook og så videre – alt sammen set i forhold til videoformatet, som ikke just er mit florerende speciale, hvorfor jeg blot glædede mig over Mette Maries nominering (og sendte hende og et par andre gode damer endnu én i bunken) og glemte alt om Guldtuben igen.

Indtil sent i aftes, da der tikkede en SMS ind fra én af mine gode veninder:

Er du godt klar over, at du kan blive nomineret til en pris ved GuldTuben? Det er vist et vildt fedt show og om ikke andet trænger du til at komme ud, dame! Jeg har i hvert fald nomineret dig i kategorien “Bedst På Facebook”. For helt ærligt, vi tænger sgu til noget substans til de her Social-Media-Selviscenesættende-shows og med dine live-jordemoder-videoer hvor damer fra hele landet kan få direkte råd og vejledning, så synes jeg sgu du er den bedste på Facebook. Du er! Og hey, fik jeg sagt at du trænger til at komme lidt ud?”

Really?!! Mig? Bedst på Facebook? Well, ved I hvad? Jeg aner ikke hvad der ellers findes af videoproducenter på Facebook og jeg aner ikke om jeg kan hamle op med en eneste af dem, men jeg ved, at jeg elskede min veninde (endnu højere) for den SMS og for hendes lillebitte injektion af selvtillid i mig. Og helt ærligt, det kunne sgu da være herresejt, hvis der rent faktisk blev nomineret  nogle videoer med fagligt indhold, frem for realitystjerner som spiser chili-cheese-tops indtil de brækker sig, eller hvad der nu er populært these days. 

Nuvel, min plan var egentlig at jeg ville bede jer om – hvis I var enige med min veninde – også at nominere mig, men tilfældet er simpelthen sådan, at muligheden for at nominere sluttede i går. Dén skid er slået, som man siger, og jeg vil i stedet bare nyde anerkendelsen og det faktum, at begge mine drenge stadig sover, til trods for at klokken har passeret syv. Og så vil jeg oppe mig og snart lave én af føromtalte videoer igen, fordi jeg faktisk synes det er et ret fint koncept og så må jeg bare håbe på, at der kommer en anden anledning til at hoppe i noget fint tøj. Snart. (Vild Med Dans: I ringer bare!). For min veninde har nok ret; jeg trænger til at komme ud! Én gang skal jo være den første, efter ringen røg af, ik’?

Skriv din kommentar

Kommentarer (8)

  1. Cana, din steg! Skidt med at du måske ikke bliver blandt de rigtige nominerede til Guldtuben. Du kan så meget mere end det – og så er jeg enig med din veninde i at du skal se at komme ud og svinge skørterne. Jeg blev skilt for tre år siden og selvom sorgen fyldte i lang tid, hjalp det faktisk at høre mig fin og at danse, ikke mindst. Så hvis ikke du allerede er blevet bedt om at være med i Vild Med Dans og bare holder godt på hemmeligheden, så MÅ det være din tur næste år. Jeg fik i hvert fald ikke nok af at se dig på dansegulvet, efter din debut med Robbie Williams 😉

  2. Jeg synes det er så fantastisk mår du laver dine jordemodervideoer på Facebook, er det mon allerede på onsdag igen? Jeg har termin om lige knap fire uger, så det ville være perfekt.
    Så lover jeg at stemme på dig, når du kommer med i Vild Med Dans, hihi 🙂

    1. Hvor er du sød! Hvis alt går vel med indkøring i børnehave og opstart i SFO, så lover jeg at være på pletten onsdag 🙂

  3. Er simpelthen så vild med det billede! Jeg er i New York denne weekend og har sjovt nok haft netop det billede i baghovedet, da jeg pakkede kuffert – min crop top og yndlingslæbestift er med, så jeg kan få taget et billede ligesom dit ? Held og lykke med nomineringen! ☺️

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven