mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Lynhurtig selvforkælelse med Dove

Dove Cana Buttenschøn

Meget kan man sige om mit morgenritual på badeværelset, men fælles for det hele er, at det skal gå stærkt. Det handler om at optimere tiden bedst muligt, fordi jeg både gerne vil gøre noget ud af mig selv og samtidig nå at nyde mine børn på den tid af døgnet, hvor de typisk er både gladest og absolut mest nuttede, med deres morgenkrøllede hår og hang til lange kram og skøre fortællinger. Midt i min tidsoptimering, er det nærmest en selvfølge, at der ikke er den store tid til selvforkælelse og jeg har derfor forsøgt, at finde den på lidt alternative måder; for hvor om alt andet er, så er jeg bare et simpelt menneske, som bliver en lille smule gladere i låget, når jeg gør noget godt for mig selv.

Og til dét har jeg igennem længere tid brugt en kropsshampoo, som går under det fancy navn: Dove Deeply Nourishing Body Wash. Faktisk har jeg brugt den så længe, at jeg, da Dove for nogle måneder siden skrev til mig og spurgte om ikke jeg ville teste den, seriøst overvejede, om det var en practical joke, fordi jeg jo for længst havde den  nærmest ikoniske kropsshampoo stående ude i brusekabinen. A match made i heaven, kunne man næsten tænke. Nuvel, det er altså ikke sådan, at jeg nogensinde som sådan har sværget til Dove og deres produkter, men jeg går trods alt aldrig af vejen for et godt tilbud, og når man pludselig kan få “5 for 100” i det lokale supermarked, så slår jeg altså til, når jeg ved, at det ovenikøbet er et udmærket produkt jeg får for pengene.

Og det ér et godt produkt! Den dufter så usigeligt dejligt, mildt og rent og giver, i forhold til andre tilsvarende produkter jeg har prøvet igennem tidens løb, en væsentligt blødere hud, fordi kropsshampooen indeholder bodylotion, hvormed man altså slår to fluer med ét smæk. Og lige præcis dér, mine damer, kommer tidsoptimeringen – og selvforkælelsen – jo ind i billedet! For med bare 20 sekunder ekstra i badet, hvor jeg smører hele kroppen ind i den bløde kropsshampoo, føles det næsten som om jeg er i spa og min hud bliver samtidigt fugtet – helt uden creme. Næsten, hvis jeg lukker øjnene fra vores lille københavnerbad, i alle tilfælde. Om ikke andet, så dufter Doves kropsshampoo i hvert fald skønt og den får mig både til at føle mig ren og lækker – og så kan man vel nærmest ikke bede om mere, sådan en tirsdag morgen, med havregryn på køkkenbordet og børn kravlende på væggene, vel?

Årsagen til Doves henvendelse til mig var naturligvis ikke, som jeg ellers først havde mistænkt, at de havde kigget mig over skuldrene ved kassebåndet i Føtex, men at de har skudt gang i en kampagne #Doveformig, som handler om at bryde op med uopnåelige skønhedsidealer og få os kvinder til at føle sig hjemme i vores egen krop. Hallelujah, altså! Dove bruger derfor altid uretoucherede og “almindelige kvinder”, som dig og mig, i deres reklamer/kampagner og netop derfor gør det mig så glad, at de i samme åndedrag, som de inviterede mig med på kampagnen, bad mig om at finde hele otte “almindelige” testere, af deres produkter. Som altså er jer, hvis I er af dén slags, som også følger mig på min instagram @canabuttenschon, vel at mærke, hvor jeg om et par dage vil lægge et opslag ud, som jeg helt klart vil opfordre jer til at kommentere på, hvis I gerne vil teste en hel serie af Doves skønhedsprodukter.

Nuvel, for at runde indlægget af, vil jeg slutteligt bare lige vise jer den lille “hverdagsfilm” som jeg altså for nogle måneder siden lavede sammen med Dove i forbindelse med kampagnen her. Undervejs da vi filmede, spurgte jeg flere gange nervøst om ikke de virkede alt for reklameagtigt, at jeg sådan roste produktet så meget, hvortil de søde produktionsmennesker fra Dove sagde, at jeg skulle sige hvad jeg havde lyst til, hvortil jeg blankt måtte erkende, at jeg jo sådan set bare sagde sandheden. Jeg elsker nemlig lynhurtig selvforkælelse, som endda, på de rigtigt travle morgener, ligefrem kan spare mig tid – eller i hvert fald give mig dén fornemmelse 😉

Skriv din kommentar

Kommentarer (2)

  1. Jeg synes, at du virker så naturlig, oprigtig og ikke-reklame-agtig. I øvrigt sjovt at høre dit fornavn udtalt! Jeg har altid troet, at det udtaltes Cana, altså med fladt a. Men det er jo nærmere “Car-na”. Nå, så blev man da lidt klogere 🙂

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven