mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

I ugens løb #38 – i en ny udgave

img_7278

Det er eddermamer længe siden jeg sidst har skrevet et “i ugens løb”-indlæg. Faktisk har jeg ikke skrevet ét eneste af den slags indlæg i hele 2017. Jeg blev træt af det. Træt af at jeg altid lige skulle huske at tage billeder, når jeg oplevede noget fint, i stedet for bare at “være i det”, som alle andre og så lod jeg være. For nyligt har jeg dog fået lysten tilbage – bare på en ny og lidt anderledes måde – efter at have læst dette indlæg hos en sød og meget dygtig kollega, fordi jeg synes det er så smadderfint at hun, udover at beskrive dét der er sket også skriver om, hvad hun ønsker for fremtiden. I hendes tilfælde for den kommende dag  – og for mig, som I måske har gættet, vil jeg gøre det for den kommende uge.

Jeg tænker at det bliver en meget sund øvelse for mig selv, at samle op på denne måde, fordi jeg ellers har tendens til bare at køre derudaf med 140 km/t og ikke se mig tilbage, selvom jeg tror det er ret sundt.

I ugens løb har jeg:

… Holdt en ekstra weekenddag i mandags (sammen med alle andre, der holdt pinsefri) og deraf følt mig bagud hele ugen. På den gode måde, forstås.

… Mødtes med en veninde og hendes børn, som jeg ikke har set i lang tid.

… Fejret Peters fødselsdag i vuggestuen (med dem her). Det var den femte børnefødselsdagsfejring på 10 dage herhjemme, men gudskelov også den sidste, det næste års tid, inden bussen ruller igen.

… Holdt “fridag” med Jens, som jeg derfor tog med til møde i Kunsthal Charlottenborg i Nyhavn – et virkeligt fint sted!

… Set det smukkeste sengetæppe, som snart udkommer hos Magasin og som jeg bliver nødt til at eje. Petroleumsblå velour, my god!

… Endelig fået uploadet den podcastepisode som Cecilie og jeg optog for flere uger siden.

… Spist virkeligt god is hos ParadisIS, da de havde inviteret til eftermiddagsevent. Især den opskrift som Jens var med til at udvikle, med hasselnødder og kokos var et hit! Nu venter jeg bare på, at de tager den ind i sortiment. Tak.

… Endeligt godkendt layoutet til min bogs forside. Kæft, det er vildt! Jeg glæder mig simpelthen så meget til at kunne vise den til jer.

… Drukket alt lidt for mange drinks.

… Givet fire sække fyldt med tøj og sko til genbrug.

… Lavet min kødfri lasagne og tænkt, at det ville være lækkert at spice den lidt op med lidt ekstra chili. Well, det havde det nok også være, hvis jeg havde holdt mig til at spice den lidt op, men den kunne have gjort selv den mest hærdede inder svedig på overlæben. Fandt jeg ud af, efter jeg havde sagt “Værs’go” til drengene.

Jeg har været særligt taknemmelig for:

… At snakken mellem min veninde og jeg bare gled, til trods for en længere kunstpause. Sådan er det med flere af mine veninder, som jeg ikke ser så ofte og jeg elsker det (og dem!) lige højt hver gang.

… Den kæmpestore pose click-mix, som vi har liggende i skabet lige over emhætten, som jeg går og snacker af hver dag og som tilsyneladende aldrig bliver tom.

… At jeg (næsten) altid har mulighed for at give mine børn de fridage de beder om.

… At sommeren – i hvert fald momentorisk – er vendt tilbage.

… Da Sneglcille og jeg lige akkurat nåede at sætte os ved et bord under en markise ved Kongens Nytorv forleden, inden himlen åbnede sig i hvad der mest af alt mindede om et vandfald.

… Den følelse det gav mig, at give alt mit og drengenes aflagte tøj væk. Genbrug er god brug, som de ville have sagt i Paw Patrol.

… Alle de søde beskeder der kom på Instagram, efter at min meget modebevidste Jens ikke mente at jeg kunne have min blå skjorte med kirsebær på om fredagen. Skjorten er i øvrigt, til eventuelt interesserede, fra Birgitte Herskind. Aldrig før har jeg fået så mange forespørgsler på et stykke tøj, som jeg ikke har affotograferet andre steder end på min insta-story.

I den kommende uge vil jeg:

Minde mig selv om, at jeg gør det hele for sjov, når jeg har lagt lidt for mange planer, på lidt for lidt tid.

Forsøge at drage nytte af, at jeg ikke kunne drikke så meget som én eneste kop kaffe i går, ved at sætte mit ret heftige forbrug lidt ned. Jeg har faktisk også kun drukket to kopper i dag.

Cykle en anden vej end jeg plejer, når jeg skal ind på kontoret. Mindst én dag.

Beslutte mig for hvilken bog jeg skal høre som den næste. Der kom nogle gode anbefalinger i kommentarfeltet til indlægget HER, som jeg overvejer at give mig i kast med.

Give mindst ét kram om dagen. Som ikke er til nogen jeg er i familie med, vel at mærke.

Skriv din kommentar

Kommentarer (2)

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven