mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Se forsiden på min bog, 40 uger efter

img_7463

Havde det ikke lige været for en sød kollega, som sendte mig i link, lige inden jeg skulle en tur ind og give mit besyv med på en masse forskellige emner i News & Co på TV2 News i går, så havde jeg formentlig stadig ikke opdaget, at min kommende bog, 40 uger efter, ikke længere er “hemmelig”. Ikke at den nogensinde har været klassificeret på den måde, men der er jo alligevel en del hemmelighedskræmmeri omkring tilblivelsen af den slags. Lige indtil nu, altså, hvor den simpelthen pludselig er sådan helt rigtigt officiel, dér på side 50 i People’s Press’ udgivelsesplan for efteråret. Der er både et anslået sidetal, en udgivelsesdato og en forside, som min gamle gymnasieveninde fra Statsskolen i Sønderborg, Pernille Egetoft, som er den dygtigste tegner jeg overhovedet kan komme i tanker om, har tegnet og jeg er så stolt! Forsiden emmer for mig at se af livet på barsel, på godt og på ondt og det er lige præcis dét bogen handler om.

I presseteksten til bogen står der: 

Det er uden tvivl et kæmpe stort, vidunderligt og fantastisk at blive nogens mor. Men pludselig står du med en baby i armene og hvad så?

Når du har fået et barn, kommer barslen pludselig væltende med amning, søvnmangel, følelsesmæssig turbulens, ømme bryster, enorm lykke og stor usikkerhed, det første smil, lortebleer, lægebesøg og en krop, som ikke ligner sig selv. Og hvordan var det nu lige med det der parforhold midt i det hele? Kort sagt, alt det, der fylder hele ens tilværelse i de første 40 uger efter, man er blevet nogens forældre.

Jordemoder og blogger Cana Buttenschøn tager dig på en kærlig og humoristisk måde med rundt i alle afkroge af barselslivet. Fra babyens trivsel, ernæring og søvnrytmer til dét at finde de rette ben at stå på som nybagt mor. For tiden på barsel er ikke kun rosenrød og babyduftende, den kan også være benhård. 40 uger efter giver dig gode råd, vejledning, opbakning og personlige anekdoter, så du kommer allerbedst fra start på dit nye liv som mor.

Cana Buttenschøn er mor til to drenge, uddannet jordemoder og arbejder i dag som blogger, hvor hun skriver varmt og uhøjtideligt om livet med børn.

img_7465

Fuck man, det er min bog. Min bog, som jeg så usandsynligt gerne selv ville have læst, inden jeg blev mor – især første gang. Jeg er lige dele panisk angst og latterligt stolt over at den snart står klar til at blive delt med jer og resten af Danmark til september. Dagen efter min fødselsdag, for at være helt præcis, hvor jeg med al sandsynlighed kommer til at vågne op med sommerfugle på størrelse med en halvstor kornmark i maven. For pokker, hvor er det spændende! Og ja ja, jeg skal nok gøre mit for at mit navn bliver stavet helt rigtigt 😉

Skriv din kommentar

Kommentarer (8)

  1. Åg jeg glæder mig så meget til din bog kommer på gaden, da jeg i skrivende stund er 14 uger henne i min første graviditet, og som sikkert vil få stor glæde og gavn af din bog (Lige som du måske selv ville have haft!) <3 <3

  2. Det er fuldt forståeligt, at du er spændt på udgivelsen af din bog! Jeg havde selv sommerfugle i maven for et par dage siden, da jeg udgav en e-bog om livet med atopisk eksem. Du har skrevet en RIGTIG bog – det er da en stor ting 🙂

  3. Jeg har allerede sagt til min kæreste, at det skal være barselsgaven fra ham denne gang og ikke et smykke, som sidst – jeg glæder mig til, at læse den! 😊

  4. Jeg glæder mig til at sælge den bog!! Jeg er bogansvarlig i en Bog & idé og fik præsenteret din bog i foråret. Er stensikker på den bliver et hit. Jeg skal høre mit til, at den ender hos en pokkers masse nybagte mødre <3

  5. Er så småt ved at runde 2. uge af mit livs første barsel af og du godeste hvor gad jeg godt have haft din bog i graviditeten eller nu for den sags skyld! For tror den ville omfavne én som et varmt tæppe, lige når man har aller mest brug for det.
    Glæder mig til at læse den!

  6. Jaaa, hvor fint 🙂 Jeg glæder mig til at forære den til mine søde gravide veninder, og måske gøre deres barsel lidt nemmere… Bare den snart var her! 🙂

  7. Hvornår udkommer bogen? Jeg har termin om 10 dage, men vil elske at læse bogen hvis jeg ellers kan nå det 😊

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven