mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Så tager vi sgu afsted!

… og jeg glæder mig heeeeelt vildt!

img_7553

Imens Thomas øver sig på fandango i Cirkus Summarum, tager drengene og jeg afsted til Legoland. Min yndlingspark over dem alle, hvor vejrudsigten ovenikøbet lover masser af sol og temperaturer, der egner sig særdeles godt til (forhåbentligt ikke alt for) lange køer og en lille bitte is i ny og næ.

Vi skal for første gang overnatte i en Ninjagohytte, og selvom jeg endnu aldrig har set sådan én indefra, så har jeg høje forventninger, efter vi sidste år havde en fuldstændigt forrygende oplevelse i et Ninjagoværelse på selve hotellet. Det eneste der dengang var at udsætte på hotelværelset var, at der ikke var mulighed for at gå udenfor, når børnene sov, men det er der jo lavet om på nu, hvor vi skal bo i en hytte og dét endda på et tidspunkt hvor aftentemperaturerne ligefrem kalder på, at man sidder ude. Jahuuuuu! Børne- og venindetid på én gang, takket være en usædvanligt fleksibel chef, som tillader mig at holde masser af fridage med mine drenge. Nu skal vi bare liiiiiige derover 🙂

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven