mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Jeg virker ikke lige nu…

img_7686

“Jamen det kan du jo slet ikke finde ud af?! TILLYKKE!” udbrød min veninde, da jeg fortalte hende, at jeg havde tilbragt hele fredag formiddag liggende på sofaen. Med is, netflix og lukkede øjne. Og hun har helt ret, min veninde. Under normale omstændigheder kan jeg ingenlunde finde ud af bare at ligge på sofaen en hel dag, men en kombination af feber, pms og en følelse af pludselig ikke at kunne gribe én eneste af de hundrede bolde jeg har hængende over hovedet lige nu, fik mig til at krybe i hi.

Der er lukket, skrev jeg for mit indre øje, imens jeg forsøgte ikke at tænke på, hvordan fremtiden bliver. Først med blogflytning, nyt design, hosting, kategorisering og jeg skal komme efter jer, afslutning i institutionen, drengenes lange sommerferie og Thomas der skal arbejde i den, kolonihavehuset og badeværelset jeg skal have bygget, drengene, som starter henholdsvis børnehave og SFO samme dag, min bog der skal udgives og alt dét der kommer til at følge i kølvandet på det.

Lukket. Jeg har helt akut fået brug for en lillebitte pause fra det hele. Boldene er smidt på gulvet og så håber jeg bare, at jeg kan nå at gøre dem alle rene igen, inden de igen skal i luften. For i luften, dét skal de. Det bliver bare ikke lige i dag. Og måske heller ikke i morgen.

Jeg virker nemlig ikke (til andet end mine børn) lige nu.

Skriv din kommentar

Kommentarer (33)

 1. Og måske du så kun skal kaste en bold af gangen. Hilsen moren, hustruen, selvstændig, arbejdende mor, der pludselig sagde stop og for en stund sagde alle ting op. Tog på hotel en weekend og bare sov, læste, sov, så tv og sov. Hun er jeg igen vendt tilbage til nogle af funktioner, men kun de vigtigste og det er mega rart

 2. Klap dig selv på skulderen – det er fanme god stil at sige fra og lige stoppe op og trække vejret!
  Virtuel krammer herfra 😊

  1. Åh ja, du har helt ret – det er bare svært at huske, at man er den eneste der kan passe på sig selv. Tak for at minde mig om det <3

 3. Nyd din børn – boldene skal nok blive liggende tll energien er der til at samle dem op igen 🙂 pas på dig selv

 4. Prøv at lyt til Rasmus Seebachs’ sang “Okay”….den tænker jeg rammer meget godt til den “tilstand” du er i lige nu….så fin.

 5. Der er ingen som takker dig for at knokle dig selv ihjel, når du en dag (om mange, mange, mange år) ligger i graven. Så heller 1 dag, 2 ja måske også 3 eller flere dage på fifaen. Pas på dig selv. Du skal være mor, kone og Cana i mange år endnu. Jeg sender dig rigtig mange varme og rolige tanker. ❤️

 6. Det er så vigtigt at du lytter til din krop og giver dig selv den pause og luft som du har brug for. Det vigtigeste i verdenen er dine drenge og familie. Alt andet skal nok komme når du har overskuddet til det igen. Nogle gange kan det være sundt at smide alle boldene på gulvet og lukke ned for en stund. Tingene ser som regel lidt anderledes ud når boldene skal kastes igen ❤️ ❤️

  1. Åh Jan, tænk nu hvis du kunne bruge al den energi du bruger på at fortælle mig, at jeg ikke lever mit liv godt nok, på at hjælpe andre i stedet for. Du kunne jo udrette mirakler! 😀

 7. Du skal nok gribe bolterne igen, lad dem bare ligge der ude i hjørnet indtil du er klar. Det er kun dig og dig alene som ved hvornår du er klar.
  Bedste hilsner på sofaen.

 8. Kære Cana. Jeg er en af dine trofaste følgere, både her, på FB og insta. Ofte har jeg tænkt at der var sygt meget gang i dig, jeg kunne blive helt forpustet af dine instasnaps, først følger du unger afsted, så møder du ind på Andedammen, så skal du lige til en lancering, derefter have taget fotos til et eller andet upcomning projekt, dernæst ordner du lige købet af en kolonihave, og ind i mellem alt dette går jeg ud fra du både spiser og går på toilettet som helt almindelig mennesker. Nu er jeg ganske vidst fra landet, på Fyn, med langt til alt, men med alle de gøremål du har, tænker jeg ofte at alle de steder du befinder dig må ligge tæt. Og til slut henter du også dine børn og virker endda stadig fuld af overskud! Det er dig ved Gud vel ondt at have en sofa-dag eller 8! Kærligst, hende der måske har en sofa-dag eller 8 for meget!!

  1. Hvor ER du sød! Og ja, der er virkelig meget gang i mig normalt og jeg elsker at have gang i alt muligt. Men altså, balancen skal lige være der, ellers tilter man sgu, med så stort et læs løftet højt op over over hovedet, ik’? 🙂

 9. Kære Cana jeg ønsker dig og din lille dejlige fam. alt godt 😉 husk at passe godt på dig selv <3 <3 <3

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven