mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

En helt genial tur!

Jeg havde sådan håbet på, at det ville blive ret genialt med en lille bitte miniferie i LEGOland med mine drenge, min veninde og hendes dreng, men hvor genialt det faktisk var, havde jeg ikke i min vildeste fantasi forestillet mig.

img_7664

Det var helt genialt da vi:

… For første gang nogensinde i øvrigt, tog færgen til Aarhus, for at spare lidt køretid. Vi havde bestilt mad hjemmefra, hvorfor vi fik lov til at køre ombord som de første, hvilket naturligvis betød, at vi fik nogle udmærkede pladser og en ekstra morgenmad undervejs. Drengene spiste og legede alt imens jeg kunne nyde, at jeg ikke skulle koncentrere mig om at køre bil og ingen endte med øre – altså, ømme – bagdele af at køre et langt stræk.

… Kunne få lov til at checke ind i vores hytte allerede klokken 13, selvom der stod tidligst klokken 15, da jeg bestilte turen. Hvo intet vover intet vinder og jeg synes simpelthen at dén slags service, er så god stil!

… Var to voksne afsted. Selvom Thomas ikke kunne være med, var det enormt rart inde i LEGOland, at vi kunne splitte lidt op, så Jens kunne få lov til at prøve de lidt vildere forlystelser med min veninde og hendes dreng, imens Peter og jeg trillede rundt udenfor.

… Boede i en hytte! Det her var nok det mest geniale af det hele, fordi det betød, at min veninde og jeg, da drengene sov, kunne trække udenfor med min venindes medbragte nipsemad og en flaske vin og få snakket om alt dét veninder snakker om, når børnene sover 😉

… “Kun” havde én overnatning. Mine drenge var allerede, da vi havde været i parken et par timer på andendagen, mættede af forlystelser, mennesker og tjuhej, hvorfor jeg tænker, at det havde været spild af penge med flere overnatninger, som jeg ellers havde mistænkt at vi ville mangle, fordi vi trods alt skal køre ret langt for at komme derover.

… Var afsted i denne uge. En medarbejder derinde fortalte os, at der fra næste uge kommer væsentligt flere besøgende. Vi stod ikke én eneste gang i kø i mere end 10 minutter og selvom der da var okay-mange mennesker, var det ingenlunde overrendt. Og altså, vi mødte ikke én eneste af “dem der betaler for at springe køen over” som har været så udskældte i medierne i den seneste tid. Egentlig synes jeg konceptet med at betale for at komme foran i køen er helt fint – især fordi det trods alt er relativt dyrt, hvorfor man må formode, at det trods alt er de færreste der gør det. Og i dét tilfælde, er det jo nærmest underordnet for alle os andre, ik’? 🙂

… Kom hjem til verdens mindste parallelparkeringsplads, som jeg – godtnok efter to forsøg og efter at have været ude af bilen et par gange, for at sikre mig, at jeg ikke ramte de andre biler – lige fik listet bilen ind på og som jeg altså stadig i dag, har optur over at have præsteret. Altså, vi snakker mindre end 10 centimeters afstand, både for og bag, til de andre biler. Til gengæld håber jeg bare at mindst én af bilerne jeg parkerede imellem flytter sig, inden jeg igen skal bruge bilen, for jeg magter ærligt talt ikke at skulle snørkle bilen ud igen. Det er som om det er væsentligt mere pinligt at have problemer med at komme ud fra en parkeringsplads, end med at komme ind på én, ik’? Ja ja, jeg er bare et simpelt menneske, med små fornøjelser, men hey, det hele tæller jo med, ik?

Det var simpelthen sådan en dejlig tur og en helt perfekt lille forsmag på vores sommerferie, som for i år tæller hele juli måned.

G.E.N.I.A.L.T.

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven