mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Alene hjemme med masser af magnum

img_7540 magnum

Udover det helt åbenlyse, som solskin, varme og grønne græsplæner, så er der også en helt essentiel fordel ved sommeren: De lyse aftener. Både dem, mam tilbringer i gode venners lag og dem, hvor man lukker verden ude og sætter sin yndlingsserie på, lægger en god maske og spiser is, direkte fra bægeret, hvor man ovenikøbet uden problemer kan se, hvor langt ned man er kommet, fordi solen stadig står på himlen og det derfor, på én eller anden forunderlig måde, ikke virker helt så syndigt.

Sidstnævnte havde jeg forleden og manner, hvor var det skønt!

Jeg er begyndt at se Døde Piger Lyver Ikke, når Thomas ikke er hjemme til at holde mig med selskab til Orange is the New Black og selvom jeg synes den er usædvanligt klam, så synes jeg også at den er ditto interessant. Min plan var egentlig, at lægge en ansigtsmaske – noget jeg i øvrigt gør alt for lidt – men fordi jeg kom i tanker om at jeg havde et par bægre af Magnums nyeste skud på isstammen, liggende i fryseren, besluttede jeg i sidste øjeblik, at skifte ansigtsmasken ud med en fodmaske.

img_7547

Og for dælen, hvor var det et godt valg. Selvfølgelig fordi mine fødder blev blødere end de har været længe, men også fordi jeg slet ikke kunne stoppe med at guffe i mig, hvilket naturligvis havde været en kende besværligt med en lermaske i ansigtet, da det gik op for mig, hvor gode de nye magnum i bæger er. Eller måske nærmere de originale magnum i bæger, for dét er hvad man får. Præcis samme fornemmelse, som med den klassiske magnum – bare mere hyggeligt og mere, mere.

img_7541

Der er nemlig lige nøjagtigt 440 ml af den velkendte magnum i et bæger – eller altså hvad der åbenbart svarer til, at jeg kan konsumere det på en lille times tid, uden at få kvalme. Og lad mig så bare lige fortælle jer en lillebitte ting, om denne her is, for det fortjener den. Når man åbner låget, står der en lille instruktion til hvordan magnum mener man for bedst og størst udbytte af isen. Det handler – ligesom med det gode gammeldags smør – om en lille smule tålmodighed.

img_7542 img_7551

Man skal vente 5 minutter, “knække” bægeret og fyre den af med sin yndlings ske. Der er et tykt, tykt lag chokolade øverst, som man kender det fra de originale magnum og så er der, blandet med den cremede flødeis (som i mandeludgaven er rørt med små mandelsplitter), kæmpe store, chunkybstykker af chokolade, så man får den igennem hele bægeret, som i hvert fald indét jeg spiste forleden også gemte på et tykt lag chokolade i bunden, som en slags, dessert efter desserten. My kinda thing! 

img_7549

Arghmen, de er virkeligt gode. Ligesom fodmasken og den der helt fantastiske times Netflix, i øvrigt.

Hvis I har fået lyst til også at prøve de nye Magnum i bæger, så kan de købes hos udvalgte Superbrugsen, Kvickly, Netto, Føtex, Bilka og Løvbjerg – til en vejledende pris på 40 kr, som altså ikke er noget i forhold til hvad en times selvforkælelse ellers kan koste 😉

Skriv din kommentar

Kommentarer (5)

  1. Ej ser så lækkert ud ,må da lige få fat i bøtterne selv om ispinden er lækkert ,og har spist lige nu ,fryseren så får jeg lyst igen ,jeg trænger 🙋😂❤️😇🎶. God aften

  2. Kl. 8.47 og nu har jeg lyst til Magnum…

    Vil du iøvrigt ikke skrive er par ord mere om den fodmaske? Er det den, hvor man nærmest “skifter ham” på fødderne i ugerne efter man har brugt masken? Jeg har nemlig desperat brug for at få lækre sommerfusser, men kan ikke overskue to uger med skællede fødder.

    God lørdag 😀

  3. Og her en hel almindelig onsdag aften i Føtex bliver jeg fristet, fordi jeg har læst din artikel.. godt arbejde Cana!??

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven