mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Spar 20% på sko og sandaler til børnene

ikke-navngivet-6 ikke-navngivet-5

Det gik pludselig op for mig, i aftes da jeg havde udgivet et indlæg om seje sneakers, at det tilbud jeg nævnte i indlægget, da muligvis også kunne gælde på sko til børnene – og sør’me så! Det gør det! Sko, støvler og ikke mindst sandaler er jo, måske lige ud over flyverdragter og institutionspladser, nærmest det dyreste ved at have børn, fordi de evigt og altid vokser ud af dét, der var godt sidste år, så hvad der er sparet dér, føles altså ret meget som tjent.

Med koden EXTRA20 får man i dag, søndag, 20% rabat på et hav af sko, støvler og sandaler til børnene – og dét er da alligevel en besparelse der er værd at tage med, når nu udvalget er så vanvittigt som det er tilfældet her lige nu. Der er i skrivende stund 20% rabat på intet mindre end 1397 forskellige sko til børnene, hvoriblandt der altså er mærker som Angulus, Ecco, Kavat, Arauto Rap, Bisgaard, Bundgaard, Hummel og mange, mange flere! Og så er der samtidig både fri fragt og fri returnering, hvis nu skoene ikke skulle passe til de tiltænkte fødder.

Hop ind HER og shop for minimum 699.- for at opnå rabatten, der altså udover ovennævnte også gælder for masser af sko til både kvinder (HER) og mænd (HER).

Hallelujah! Så kan sommeren altså bare komme an! Og rigtig god shoppelyst!

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven