mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Pust liv i dine pauser: Boganbefalinger og gratis abonnement til mofibo

p5170207 mofibo

For andre mennesker lader det til at det primært er i vinterhalvåret at det store arsenal af skønlitteratur og dragende fortællinger vinder indpas i dagligdagen. For mig er det omvendt. Jeg er slet og ret for træt og for doven til at få hverken læst eller lyttet til stort andet end blogs og børnebøger om vinteren. Til gengæld elsker jeg det nu, hvor dagene endelig synes væsentligt længere end nætterne og tiden derfor føles meget mere sufficient. Okay, jeg får stadig kun i meget sjælden grad læst bøger, men til gengæld får jeg lyttet til dem på Mofibo. Til min kæmpestore fornøjelse!

Faktisk er det mig så stor en fornøjelse at høre lydbøger at jeg vil anbefale alle at prøve det – og det altså så meget, så jeg rent faktisk har fået lokket Mofibo til at give jer allesammen 1 måneds gratis adgang til en verden af både e- og lydbøger for lige akkurat 0 kroner, hvis I bruger koden CANA2017, når I melder jer til HER*. Der er ingen binding på tilmeldingen, man skal bare selv huske at melde sig fra igen, hvis man ikke er blevet hooked.

p5170200

Jeg lytter både når jeg cykler, går og som noget nyt faktisk også når jeg bare lige tager mig en lille pause i løbet af dagen, som jeg til stadighed øver mig på at få gjort.

Som det selvransagende menneske jeg er, går jeg ind i mellem hos en psykolog, som sidste gang jeg var der, netop pointerede vigtigheden i, at sådan én som mig – som altid har gang i alt muligt og som i en lynhurtig vending lige kan få ordnet femhundrede ting og som i øvrigt måske også har det med at påtage sig lidt for meget ansvar og tænke lidt for lidt på sig selv – får holdt nogle pauser. Får mærket efter. Og jeg kan faktisk mærke en forskel på mig selv, siden den udmelding for nogle måneder siden. Det føles fantastisk at tage en pause og bare lade sig drage ind i den gribende fortælling i en god bog; at føle sig forbundet med karaktererne og give lidt slip på sig selv.

… Og så er det spændende! Så spændende, at jeg nu faktisk nærmest ikke kan holde ud, hvis jeg ikke får bare lige får 15 minutters pause – omend den så nogle dage udspiller sig på min cykel, når jeg transporterer mig rundt i København.

p5170205

Jeg er lige nu igang med at lytte til to bøger, som jeg faktisk – for begges vedkommende – har læst (eller i hvert fald skimmet) før. De ligger i hver sin ende af genrespektret og er begge to virkeligt gode.

Den ene, En Mand Der Hedder Ove, er en socialrealistisk bog om en ældre herre, Ove, som for nyligt har mistet sin kone til døden og som nu ikke længere ser noget formål med egen tilstedeværelse. Den lyder tung, men tro mig, den er samtidig hylende morsom og ligeså meget som man afskyr Ove, ligeså meget elsker man ham – præcis som fortællerstemmen, der i starten irriterede mig voldsomt, indtil det gik op for mig, at han var fuldkommen perfekt for mit indre billede af den mærkelige mand.

Den anden, #Girlboss, er en bog som handler om hvordan Sophia Amoruso, en succesfuld kvinde er gået fra at have været en anarkistisk drop-out fra skolen til at være CEO for en millionvirksomhed. Den er business på den søde og forståelige måde og så smider den bare om sig med “Girlpower”! Jeg startede med at lytte til den danske version, men medmindre I har det meget svært med engelsk, så drop den danske. Den danske fortæller irriterede mig grænseløst – formentlig på grund af en halvdårlig oversættelse af bogen, men til gengæld er den engelske fuldstændigt fantastisk! Virkelig. Den er så god og selvom jeg ikke har planer om (eller tid til) at starte nogen som helst anden virksomhed op end den jeg allerede har kørende, som jeg sgu nok næppe bliver millionøse på lige foreløbigt, så giver den mig virkelig god energi ag høre. Det er næsten som et skud sol i en i øvrigt gråvejrsmaj.

p5170216

Udover de to, vil jeg vildt gerne høre Pigen Uden Hud, som jeg mistænker er virkeligt klam på den gode måde og Borgmesteren på Stoffer, som man næsten er nødt til at læse ovenpå Aftenshowets tissetest-gate mod ham. Sidstnævnte, som kun lige er udkommet, ligger lige nu “kun” på e-bog, derinde, men så er der selvfølgelig også større chance for at jeg får færdiggjort nogle af de andre bøger, inden den ligger klar på lydbog, som jeg til enhver tid foretrækker.

Der ligger så usandsynligt mange bøger derinde – både til børn og voksne – og jeg kan kun anbefale jer at prøve det af, nu hvor I med koden CANA2017 altså får 1 måneds gratis prøveperiode*. Det kræver bare at I melder jer til lige HER og henter app’en ned på telefonen og går igang.

 

* Tilbuddet gælder kun for nye kunder, men for mig selv kan jeg altså godt indrømme at jeg havde glemt både email-adresse og kodeord, da jeg ville logge ind efter min vinterpause og så oprettede jeg mig altså bare på ny, inde på mofibo.dk 🙂

Skriv din kommentar

Kommentarer (12)

 1. “En Mand der hedder Ove” er min yndlingsbog! Så meget at jeg har skrevet speciale om, hvordan bøger kan få os til at grine og græde med udgangspunkt i Ove. Jeg misunder dig helt at du læser den for første gang!
  God læsning ❤️

 2. Jeg var abonnent hos mofibo fra de startede til jeg begyndte på sidste år af i mit studie i september sidste år. Måtte ganske enkelt indse, at jeg ikke længere havde tid til at læse, lave lektier/opgaver og passe job og to børn!
  Savner i den grad at læse og håber der snart bliver tid til det igen.
  Kan klart anbefale Syv Satans Lange Dage, Sara Blædels bøger om Louise Rick og Sissel Jo Gazans krimier “Dinosaurens fjer” og “Svalens Graf”

  1. Åh ja, Louise Rick – det er godtnok længe siden jeg lod hende gå ad anden vej end mig. Måske skulle jeg genoptage forholdet. Og hey, måske var det oplagt med en måneds gratis abonnement henover sommeren, hvis ikke du kaster dig hovedkulds ud i job lige efter eksamen 💕

   1. Jeg overvejer det kraftigt! Men har været så heldig at få de to første bøger i Outlander serien i fysiskform som jeg er NØDT til at læse. Jeg er blæst bagover af Diana Gabaldons univers! Det gode ved at læse til lærer er vel at året starter med “ferie” og jobbet først rigtigt går i gang 1. august – i hvert fald det år man er nyuddannet!

 3. tak for inspiration til nye titler 👏🏼 Er fan af at jeg lige kan snuppe en krimi mens jeg cykler hjem fra jobbet – en win win😉

 4. Hej Cana!
  Jeg er nødt til lige at takke dig for at kunne give den rabat. Jeg hører aldrig lydbøger, foretrækker selv at læse, så sprang i første omgang dit indlæg over. Men i går var jeg så uheldig at falde på cyklen og slå mit hoved, og fik at vide jeg skal undgå læsning de næste par dage. Jeg har lige fået ferie, så havde set SÅ meget frem til at kunne læse en god bog. Men så kom jeg i tanke om dit indlæg — og vupti, nu bliver jeg underholdt af en god historie samtidig med at jeg kan slappe af 🙂 fantastisk!

 5. Kan virkelig anbefale trilogien som begynder med bogen “Dehlis smukkeste hænder”! Humoristisk, filosofisk og herlig historie

 6. Hej Cana. Kan det passe at koden ikke virker mere, eller er det mig, som er forkert på den? Jeg har lige forsøgt at oprette mig i dag.

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven