mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

En standard aften når børnene skal sove

18:55 [børnene leger ser fjernsyn, imens jeg rydder op efter aftensmad]

Så børn, om et øjeblik er det tid til at tisse og børste tænder, inden vi skal læse godnathistorie

[børnene leger videre glor tomt ind i fjernsynet]

19:05 [jeg slukker fjernsynet]

Så er det tid til at børste tænder. Kom børn

19:10

Hvem kommer først?”

19:12

Jeg vil gerne have at I kommer nu!”

19:15

Dreeeeeeenge

19:20

(Syngende) “Maaaaan skal børste sine tænder, hver gang man vasker hænder og bum-tji-bum-tji-bum-thi-bum-thi-dej”

19:30 [vi læser godnathistorie]

19:45 

“Godnat. Jeg elsker jer.”

19:47

“Nej, du er ikke sulten. Du kan få lidt vand

19:50

Du har lige været ude at tisse”

19:52

Godnat

19:53

“Ja, det er stadig lyst udenfor, men det er aften og sovetid nu”

19:57 [jeg hænger – så godt som lydløst – vasketøj op]

(drengene hvisker fra værelset) “Nej, du går derud”

19:58

Ja, jeg er lige her”

Godnat drenge, ind i seng”

20:01

“Nej, det er ikke morgen. Det er aften og I skal sove. Godnat. Jeg elsker jer”

[Kysser børn. Igen]

20:05

Jeg vil gerne sidde ved jer, indtil I sover”

[Èt barn falder i søvn]

20:10

“Du behøver ikke flere bamser

20:12

Ja, du skal i børnehave i morgen”

20:13

“Ja, jeg tror også Louis kommer. Godnat”

20:16

Tag fingrene ud af næsen”

20:17

Vent her, jeg henter papir”

20:18

Neeeej, ikke i sofaen!”

20:22

Kom så, ind i seng”

20:23 

“Ja, jeg tror også Noah kommer”

20:25

Okay, så gå ud og tis”

20:28

“Er du færdig?”

20:29

“Husk at vaske hænder!”

20:30

“Godnat. Jeg elsker dig. 

20:33

Nej, du har ikke sovet. Du skal sove nu. Godnat”

20:34

“Okay, sidste kys”

20:37

H-A-L-L-E-L-U-J-A-H!”

[Børn sover. Har lyst til at bryde ud i sang. Gør det ikke.]

20:40 [Overvejer at gå ud og hænge det der vasketøj op. Bliver i stedet siddende i fodende af køjeseng, hiver mobilen frem og skriver blogindlæg]

20:47 [kommer til at tage billede med blitz. Grimt billede, endda. Har dårlig samvittighed over blitz. Børn sover stadig]

20:48 [tjekker facebook og instagram. To gange]

20:55 [Udgiver blogindlæg og kommer i tanker om rester af påskechokolade] img_6793

Skriv din kommentar

Kommentarer (9)

 1. Åhhh guuud 😱 Det er jo min aften du lige beskriver 😜!! Bortset fra at jeg ikke har skrevet et blogindlæg – og først fandt chokoladen i skuffen efter du nævnte det 😉

 2. Jeg sidder med et smil på læben mens jeg læser dit indlæg😄 Jeg har børn på 11, 15 og 16 år, så det er et par dage siden aftenerne forløb sådan. Men fik totalt flashback og nikker genkendende til det hele😉

 3. Det er som tager ud af min aften…
  der mangler bare 20.10- “mor, jeg tæller til 3 så vil jeg have at du henter noget mad til mig.” 1-1,5-2-2 en kvart – mor du høre godt at jeg tæller til 3.. 🙈

 4. Ja! Jeg tror det foregår sådan mange steder. Jeg kan også genkende noget af det. Dog har jeg to børn der, på hverdage, skal op senest kl.6.00 og har derudover en datter der ofte synes at dagen starter kl.5.00…. geeez! Derfor spiser vi senest kl.17.30 og børnene er puttet kl.19.00. De får en godnat historie også sover de ca.15 min efter.. mine børn sover også på hver deres værelse, så de ligger ikke og underholder hinanden 🙂 plus at vi, oftest, putter et barn hver især.

 5. Pyha, lyder til tider bekendt. I dag var vores datter på 2,5 år heldigvis så træt det tog 5 min og så sov hun. Så kunne jeg drikke rødvin og spise chokolade med saltkaramel (den mest geniale opfindelse!). ✌🏼

 6. 😂herhjemme:
  19.45 godnathistorie læst. “Sov godt, ses i morgen”
  19.47. ” jeg skal bare lige tisse”
  20.03 jeg glemte at sige godnat til Futte (hunden)
  20.05 jeg glemte at sige godnat til Kimi (nr.2 hund)
  20.10 jeg skal skal lige ha et glas vand.
  10.15 jeg glemte at sige godnat til…..
  20.11 mig: GODNAT.!!! 😂😂😂
  😂😂😂😂

 7. 😂😂 sådan er det stort set også her. Min 2,5 årige knægt er EKSPERT i kommentarer der udsætter søvnens komme…et udpluk fra i aften :”Mor, mangler min bog”. Værsgo. Sov godt. “Moaaar, jeg er tørstig…” “moar, jeg er måske sulten” “moar, mine fødder er varme” ” moar, min hovedpude driller” “moar, nu driller dynen altså” “moar, jeg har noget i munden….” (jeg kigger efter…)der er ingenting..”moar, det er mine tænder…de sidder fast…” SÅ SOV DA!!!”

 8. Oh dont I know it.
  Har en lille madam på 1 år. Putte starter 19.15 med flaske og tandbørstning. Farmand putter. Efter lang tid råber han efter hjælp. Jeg kommer op, får lille damen til at sove (ved siden af mig i sengen). Det tager 2 gange for at flytte hende over i tremmesengen.
  20.15 er der endelig voksen ro.

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven