mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Man ved man er på en kvindearbejdsplads når…

img_6710 ikke-navngivet-5

På trods af det faktum at jeg faktisk aldrig har følt mig som sådan én der trivedes super godt i selskab med mange andre kvinder på én gang, så har jeg alligevel formået at bruge næsten hele mit voksne arbejdsliv i kvindedominerede erhverv; først som jordemoder og nu sidenhen som blogger, hvor jeg ovenikøbet har etableret et kontorfællesskab, hvor vi (selvfølgelig) kun sidder kvindelige bloggere. Okay, på fødegangen sad jeg selvfølgelig primært på en fødestue hvor der ofte kun var den fødende, hendes partner og mig tilstede, ligesom jeg i mit lille blogunivers trods alt også primært arbejder “for mig selv”, men kaffepauserne og de kollegiale samtaler er trods alt alligevel i selskab med andre kvinder. Som det sig naturligvis hør og bør på en kvindearbejdsplads, som jeg pludselig i dag, efter et temmeligt kikset besøg fra en elektriker, fik øjnene op for, må være noget ganske andet, end en arbejdsplads fyldt med – eller bare delvist fyldt med – mænd.

Man ved man er på en kvindearbejdsplads når:

Der altid er friske blomster, men aldrig udluftet i radiatorerne [tror jeg – i hvert fald dét med blomsterne]

Der skal en elektriker på besøg for at konstatere at årsagen til strømafbrydelsen var et par sikringer, der skulle skiftes [true story!]

Der bliver snakket ret meget om babyer [både på en fødegang og på et bloggerkontor!]

Der bliver snakket meget om tissemænd [mest dickpics]

Der bliver snakket usædvanligt meget om menstruation [ja…]

Badeværelset bugner af dullegrej [pånær toiletpapir, som fucking altid mangler]

Det er underordnet om man kommer med eller uden make-up/bh [free-the-nipple]

Beslutninger om vægfarver bliver enstemmigt vedtaget [lyserød væg FTW – se farvekode her]

Plakaterne bliver hængt op med tape [monteringstape – skide smart!]

Man rent faktisk bruger tid på at diskutere om denne eller denne kjole er pænest [jeg synes selvfølgelig denne]

Det på ingen måder er upassende at troppe op i kort kjole [okay, det her er mest bloggerkontoret, ikke så meget fødegangen]

Tonen til tider bliver mere lummer end på et værksted [Eeeeeeej, det passer da ikke!] [Jo, det gør]

Chokolade er næsten ligeså kærkomment som en lønforhøjelse [Okay, mest fødegangen, men kun fordi lønforhøjelsen alligevel umulig der]

Skriv din kommentar

Kommentarer (9)

  1. Jeg har brugt 5 år på udelukkende mandearbejdspladser/afdelinger. Der bliver talt rigtig meget biler, fodbold og lækre damer i kantinen. Meget kliché. Men til gengæld bliver der taget hurtige beslutninger på møder, og det sætter jeg virkelig pris på. 😃

    1. Ha ha, jeg had altså godt prøve at være en flue på væggen dér en dag 😀 Og med hensyn til de hurtige beslutninger, så er det min opfattelse af det er meget forskelligt afhængigt af HVILKE kvinder man arbejder sammen med – i Andedammen går det også oftest ret tjept og dét er eddermamer dejligt 🙂

    1. Årh altså, den er fra skrivebordsskuffen (for på en kvindearbejdsplads kan man selvfølgelig også lægge neglelak i arbejdstiden [når man ikke arbejder på hospital]) så jeg husker det faktisk ikke, men jeg skal gøre mit bedste for at huske at tjekke i morgen 🙂

  2. Jeg stod i forretning da jeg var studerende, hvor der kun var kvindelige ansatte, med det resultat at der (selvfølgelig) stod hygiejnebind og tamponer fremme på toilettet 🙂

  3. Jeg arbejder sammen med kvinder, sjældent mænd, så når vi har personalemøder – “har vi ikke noget chokolade et eller andet sted?” 😀

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven