mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Fraklip

For nogle uger siden var jeg en tur i fotostudie, sammen med min veninde Cecilie. Planen var, at vi gerne ville tage nogle nye pressefotos, som altså mest af alt skulle bruges i mere officiel sammenhæng end på vores respektive blogs.

Meeeen, det var dog langt fra alle, der egnede sig til dén slags.

img_7112 img_7114 img_7116 img_7111 img_7113

… Men I må selvfølgelig godt se dem alligevel. Jeg er især vild med billede nummer to, hvor jeg tilnærmelsesvist ligner én der lige har ædt en rotte, der er blevet kørt over af en gyllevogn, som kommer direkte fra svinestalden, for bare at få at vide, at det eneste der er til dessert er frit valg imellem 14 minutters uafbrudt planke eller tre hele døgn uden søvn. Resting bitch face, much? 

Well, godt der var flere end dem, på kamerarullen!

Skriv din kommentar

Kommentarer (5)

  1. Jeg er vild med det første billede, der er noget ægte og ikke “opstillet” ved det. Det kunne sagtens bruges til noget 🙂

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven