mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Du ved du er i trediverne når…

trediverne

Hvis du – ligesom jeg – har passeret grænsen imellem 20’erne og 30’erne, vil du med garanti også have bemærket nogle af de forskelle der er i livet før og efter the big 3.0.

Der sker ét og andet i løbet af de 10 år fra 20’erne til 30’erne og for rigtigt mange af os sker blandt andet dét, at vi får børn, jobs, faste partnere og realkreditlån, som ændrer os en lille bitte smule. Okay, en kæmpemæssig smule, hvis jeg skal svare for mig selv og hvis du undrer dig over hvad jeg mener, så tillad mig at liste nogle af forskellene op for dig her.

Du ved du er i trediverne…

… Når du i stedet for at hoppe i dit mindste, mest sexede undertøj, når du skal på date, springer i et par spanx, som minimum går fra midt-lår til lige under brystet.

… Når dine sms’er lørdag aften er gået fra “Ses vi på klubben?” og “Tager du ‘pagne med?” til “Film i aften?” og “Tager du slik med?”

… Når dine sms’er søndag morgen er gået fra “Lang nat. Trænger til McD!” til “Lang nat. Trænger til vin!

… Når du ikke længere tørrer bræk op fordi du har holdt fest hvor folk blev æskestive lidt rigeligt fulde, men i stedet tørrer bræk op fordi din hund/dine børn/dine venners børn er blevet syge og ikke kunne ramme spanden. Igen.

… Når det ikke længere er en mulighed lige at smide to kilo inden festen på lørdag. Ethvert mål om vægttab kræver nøje planlægning og laaaaaaang tid med viiiiirkelig meget træning og salat. (Og mars-barer, når børnene sover, som du aldrig kommer til at slippe igen).

… Når dit favorittøj ikke længere er det der viser mest, men det der skjuler mest.

 

… Når en vild aften ude ikke længere ender med at du står på en sol klokken seks om morgenen og inviterer hele bodegaen til morgenfest hjemme hos dig selv, imens du tænker at du bare kan sove når du dør, men i stedet med at du klokken henad 01.30 simpelthen er så fuld og har så ondt i fødderne, at du tager hjem, imens du ikke kan andet end at tænke på at sove. NU.

… Når det ikke længere kun er når du har tømmermænd at du gider at se programmer som “Landmand søger kærlighed”. Nu synes du faktisk bare at den slags er så hyggelige og så er det jo en god grund til at spise popcorn.

… Når du ikke længere bare lige tager et par veninder med på forlænget weekend i Berlin. Næh, nu skal der koordineres så meget pasning, at I som oftest alligevel bare ender i den lave ende af børnepoolen i Lalandia, hvis I skal afsted.

… Når kaffe ikke længere kun er noget du drikker på café for at se smart ud, men rent faktisk er en nødvendighed for din overlevelse de dage hvor du skal op før klokken seks. Og alle andre dage i øvrigt også.

… Når du ikke længere spekulerer så meget over, hvad alle andre tænker om dig og du i steder hviler meget mere i dig selv, dine beslutninger og det – i øvrigt ganske fremragende – menneske du er.

Skriv din kommentar

Kommentarer (3)

  1. Haha so true… eller SMS lørdag aften er jeg orker ikke film i aften går tidligt i seng😂
    Men jeg er både over 30 og skal på forlænget weekend til tra-daaaa Berlin med en veninde 😂🙈 far klare sønnen og veninden tager datteren med😁 Men ellers passer alt.. eller ikke den med kaffe… bliver aldrig så voksen😂

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven